belki ilginizi çeker
  1. · telepati
  2. · bir zamanlar kayser sözer
gündem
  1. · sevgilinin söylediği unutulmayan sözler
  2. · darwin i bitiren balık
  3. · günün tek cümlelik özeti
  4. · kız arkadaşı behlül ve sawyer la yatakta basmak
  5. · sözlük yazarlarının itirafları
  6. · mutsuzluk veren küçük şeyler
  7. · kurban kesmeye karşı olan dallama
  8. · doldur boşalt istasyonu
  9. · sorulara yazar isimleriyle cevap verme hastalığı

düşünce gücüyle kız tavlamak*  

1. yaklaşık bir iki saat önce yapmaya çalıştığım eylem. bugüne has bir özellik değil ama bu. sık sık uyguluyorum. bir filmde görmüş ya da romanda okumuş olabilirim. sanki yoğunlaşarak düşünürsem beni duyacak, anlayacak, sohbeti benim merkezime çevirecek. kız şimdi normal konuşuyor. arkadaşlarından-hayatından-gündelik şeylerden bahsediyor, ben de yüzümü klasik dinleme biçimde tutarak ona bakıyorum ama içimden "seni çok seviyorum. bana ne lan faruktan ahmetten çok kafa çocuk olduklarından. yarramı yesinler. koyarım hepsinin götüne. seni çok seviyorum. aşığım" filan diyorum. sürekli ama.

bir gün ağzımdan yanlışlıkla çıkar diye korkmam dışında gayet zararsız, hatta fazlasıyla eğlenceli bir hareket. ne yapıyım yahu sıkılıyorum. bir kızla arkadaş muhabbetini çekemiyorum. iki cümleden birinde kayser havası esmezse sohbete odaklanamıyorum. hep ben konuşulmalıyım. konuşulmadığım zamanlarda ise bana ait suskunluklar ya da bir yerde bana bağlanacak sözler edilmeli. kızların erkek arkadaşlarını- sorunlarını- günlerini nasıl geçirdiklerini dinleyip onlara nasihat veren moranlardan değilim.
    (kayser sozer, 21.03.2007 01:11 ~ 01:28)
  2. (bosvermis bunye, 21.03.2007 01:16)
  3. (devil, 21.03.2007 01:21)
  4. (tamdely, 21.03.2007 08:58)
  5. rahmetli güzin abla olsaydı kafasını duvarlara vururdu herhalde "a benim canım evladım oldu olcak o işi de düşünce gücüyle yap" diye.
    bu söylemi yerine getirmeye çalışan birni tanıyorum. bir sene boyunca düşünerek kızı tavlamaya çalıştı amma velakin olmadı hiç bir nane. sonra bir de kızdı kıza, öfkelendi "bu kadar çok çaba sarf ettim o hiçbir şey yapmadı sadece sırıtarak geziyo" diye.
    ama yine de çok ısrarlıysa kişi bu konuda şunlara da bi göz atsın önce derim:

(bkz: düşünmek için uygun yerler)
    (bkz: bokunu yemiş karga gibi düşünmek)
    (bkz: kulak karıştırarak düşünmek)
    (bkz: sıçarken düşünmek)
    (bkz: şapkayı önüne koyup düşünmek)
    (bkz: eşeğin şeyine suyu kaçırmamak lazım diye düşünmek)
    (kaleydoskop, 21.03.2007 10:49)
  6. önce bir kürdanı oynat yerinden, sonra kızı aşık edersin kendine diye söylettiren cümle.
    (soldier in the army, 21.03.2007 11:03)
  7. kız da o zaman size telepati yoluyla verir.
    (yasal uyarı, 21.03.2007 18:17 ~ 18:17)
  8. (tonguç, 21.03.2007 18:24)
  9. (normal dead wittgenstein, 21.03.2007 18:27)
  10. çift kişilik yatak alın. bi tarafında onun yattığını hayal edin. sarışın olduğunu unutmayın ama. bi süre sonra onu yanınızda yatarken görürsünüz.
    (aliha, 05.10.2009 12:35)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil