belki ilginizi çeker
  1. · ben sizin bildiğiniz kızlardan değilim
  2. · zeka
gündem
  1. · yatmadan önce dinlenen son şarkı
  2. · kurban bayramı vahşeti
  3. · sözlük yazarlarının itirafları
  4. · marjinal isim meraklısı aile
  5. · hz ayşe günümüzde yaşıyor olsaydı ugg giyerdi
  6. · erkekte ses tonu
  7. · bakire kız ile evlenmenin verdiği huzur
  8. · o nasıl laf kuzum
  9. · ya şundadır ya bunda

düşük kapasiteli zekaya sahip hatunlar  

sayfa  / 2
  1. insanların çoğu beyinlerini çok düşük bir verimle kullandıklarından çok da kötü durumda olmayan canlılardır. eğer ellerindeki kapasiteyi daha verimli kullanabilmeyi başarabilirlerse büyük buluşlara imza atabilirler.
    (makteo, 23.03.2004 23:30)
  2. zekaya sahiptirler ama kullanmazlar, dürtü ve içgüdülerle hareket eder kız kısmı.
    (invisibleruh, 23.03.2004 23:40)
  3. kendilerini geliştirmek için çaba sarfetmekten öte varolanı da köreltmeye yönelik olarak gereksiz işlerle meşgul olan, dolayısıyla omuzlarının üstündeki nörönlar ağını kullanmaktan yoksun insanlar topluluğu.
    (r feynman, 23.03.2004 23:43 ~ 23.04.2004 20:19)
  4. (bkz. hiç yoktan iyidir)
    (akrep, 23.03.2004 23:50)
  5. genellikle aşırı güzel hatunların bulunduğu topluluk...
    (where is my mind, 22.04.2004 11:58)
  6. hiç bir yoruma mahal bırakmayan insanlar topluluğu.
    (r feynman, 22.04.2004 21:18)
  7. g x z = k ;
    güzellik çarpı zeka = kız sabiti
    (pyrotechnician, 22.04.2004 22:43)
  8. (bkz. düşük kapasiteli zeka)?
    (napoleon, 22.04.2004 22:52 ~ 17.12.2004 18:50)
  9. bazı erkekler vardır ki beyinleri çalışmaz, bunların bi çoğu farkında değildir, bi kısmı farkındadır ve olayı örtbas etmek için kızların ne kadar beyinsiz olduğuna parmak basar, bi kısım erkek vardır ki gerçekten zekidirler, bunlar zekalarının sebebinin erkek olmak olmadığının farkındadırlar, bu beyinleri çalışmayan erkeklerin öncekilerden de katılan bi kısmı da zeki sayılmak için bu zeki olan erkekler sayesinde oluşan genellemeye ihtiyaç duyarlar ki insanların onları adam yerine koyduklarını sanarak pek yanılırlar.. başlıkta belirtilen dişi kısım da bunları adam yerine koyanlardır..
    (bınar, 22.04.2004 22:52)
  10. halk arasında bilgisayarının işlemcisi çağın gerisinde kalmış hanımefendiler için kullanılır.
    (easy company, 26.01.2006 07:59)
  11. (bkz: yansıtma mekanizması)
    (abartma tozu, 26.01.2006 08:38 ~ 08:38)
  12. o gün yine "allahım ne kadar çok üstün özelliğim var" diye düşünmekteydim. aşmış bitirmiş bir varlıktım ben. bir elimle son model telefonuma hayranlarımdan gelen mesajları silmekte, diğer elimle msn listeme girebilmek için canını vermeye hazır zavallıları engellemekteydim. bu yoğun işlerimden fırsat bulduğumda e-mail* adresimi kontrol ettim. yine hayranlarımdan gelen olağan e-mail'ların arasında alışılmadık bir konuya sahip bir tanesi dikkatimi çekti: iq testi diyordu. "bu ne ola ki" şeklinde düşüncelerle kimin gönderdiğine bile bakmadan tıklayıverdim üstüne.

gördüklerim karşısında hayrete düştüm, korkudan elim ayağım titremeye başladı. garip gureba bu şekillerden doğru olan hangisi nereden bilecektim? kareler çemberler beynimde birbirinin içine giriyor, hiçbiri bana hiçbir şey ifade etmiyordu. yalnız, umutsuzdum. önüme gelen seçeneği işaretliyor, artık bitmesi için dua ediyor, korkudan sayfayı bile kapatamıyordum.

bittiğinde ekranda beliren sayı bile aklımda değil şu anda. tek bildiğim altta verilen çizelgede yer almıyor olduğuydu. bu, sanki kötü bir şeymiş gibi gelmekteydi bana. ama çok kurcalamamayı seçtim.

üstümden kamyon geçmiş gibiydi. bir anda yeniden telaşlandım. bana bunu gönderen kimdi? bana sormaz mıydı, "aldın mı e-postayı, yaptın mı testi, ne oldu?" diye. acaba tanıdığım biri miydi? dönüp baktım "cinnet aşçı" yazıyordu gönderen kısmında. rahatladım, tanımıyordum, yanlışlıkla göndermiş olmalıydı bunu bana. her ihtimale karşı kabuslarıma gireceğini bildiğim bu e-mail'i "junk"ların arasına yollayıverdim. "junk" evet, çünkü ben gördüğü her ingilizce sözcüğe hayran olan, türkçe'yi doğru düzgün konuşamayan biriydim. bunun testin sonuçlarıyla bir ilgisi olup olmadığını düşünmek istedim, yoruldum, sıkıldım, düşünmedim.

her ne kadar kafama takmamaya çalışsam da, içime dert olmuştu şu iq denen meret. hemen itüsözlüğe girdim. buradakiler her şeyi bilirdi. iq, test, zeka ne varsa hepsini arattım, okudum öğrendim. kelebek gibi özgür ve hafif hissettim bir anda. çünkü endişelenmem gerekmiyordu. benim endamım, güzelliğim yeterdi. demek ki benim zengin koca bulma üzerine kurulu hayat felsefem başından beri doğru olandı.

bu farkındalığın getirdiği rahatlık naçizane varlığıma ağır gelmiş olacak ki kaybolmak istedim. cep telefonumu kapattım. bilgisayarı da kapattım. dahi anlamındaki de ayrı yazılırdı. balkona çıktım. sabah yeli ılgıt ılgıt eserken, boğazdan geçen vapurların düdükleri eşliğinde oradan oraya savrulan ince, titrek ruhumu, ona dokunamayan kollarımla sarmaladım. bir saniye, ne diyordum ben?! sistemim hata vermiş olmalıydı. gözlerimi açıp karşı apartmandan göz kırpan "ahmet abi"yi fark etmemle yeniden kendimi bulmam bir oldu.

güzeldim ben.
    (kitty wu, 26.01.2006 16:55 ~ 29.01.2006 01:26)
  13. konuştukca midenizin bulandığı hatunlardır gerçi düşük kapasiteli er kişilerden pek bi farkları yoktur ama gene de acırsınız.
    -benim babam paşaymış işde zamanında yaverine hediye etmiş buraları yoksa buralar hep bizimdi.(bkz: at yalanı sikiyim inananı)
    -gerçekdanmiiiiaaa?
    (evdeki ses, 26.01.2006 18:08)
  14. anladığım şu: 256 mb. ram daha takarsanız idare edecek hatundur. ayrıca "düşük kapasiteli zeka"* sıfat tamlamasını bana tanımlayabilecek birine #yüzbin lira# veriyorum.
    (bkz: alo ben vahit)
    (eksiksizuyum, 26.01.2006 18:13)
  15. idare edilmesi kolay olduğu için her zaman daha fazla rağbet gören hatunlardır.
    (bulamadım, 06.12.2006 13:59)
  16. idare edilmesi kolay olmayan hatunlardır.. algılama ve algıladığını yorumlama kapasitesi sınırlı olduğundan iletişim kopukluğu yaşanması muhtemeldir.sabır ölçme deneylerinde en geçerli yöntemlerden biridir.

ayrıca (bkz: düşük kapasiteli zekaya sahip erkekler)
    (shotcrete, 06.12.2006 15:18)
  17. internet cafe gibi bilgisayar dolu ortamlarda hemen yanından kaçılması gereken hatunlardır.
    bu hatun tipinin örneklerinden birinin word de yazı yazarken "3 nokta nerde yaa?" şeklinde bir sorusuna maruz kalmışlığım vardır.
    -bu klavyede 3 nokta nerde yaaa?
    +puahahaha,noktaya 3 kere bas.
    -aa,oluyo mu öyle
    (bkz: allahım sen bana sabır ver)
    (alkolik2000, 24.01.2007 18:00)
  18. zeka-hafıza ayrımını yapamayacak kadar zeka kapasitesi düşük insanlardır.

düşük kapasiteli zeka ?
    (adrian, 03.06.2007 01:17)
  19. onlar olmasa zekilerin bi kıymeti olmazdı dediğim topluluktur.allah onlardan razı olsundur.
    (durugörü, 05.06.2007 21:04)
  20. abazan kişiler için sorun olmayacak hatun grubudur. abazan kişinin ilişki anlayışı nasılsa karşıdakinin zekasına , huyuna göre olmadığı için kendileri için sorun teşkil etmez.

(bkz: nefes alsın yeter)
    (kkadirr1989, 05.06.2007 21:16)
  21. uzak durulması gereken kız modelidir. hele aşık olmuşsanız sıçtınız demektir. kısa süre içinde kendinizi ona benzemeye başlamış halde, gerizekalı davranışlar içinde bulabilirsiniz.
    (bkz: birbiriyle çocuk gibi konuşan sevgililer)

ayrıca (bkz: vice versa)
    (lethe, 05.06.2007 21:17 ~ 21:20)
  22. düşük kapasiteli zekaya sahip erkeklerden daha alışılmadıktır.
    (thyo, 05.06.2007 21:23)
  23. erkeklerin sperm kalitesinin düştüğü ve zamanla yokolacağı teorisi üzerine ileride tek cins olarak devam edecekleri seleksiyon döneminde erkekleri daha iyi anlayacaklarını düşündüğüm kız alt grubu.

özleyin lan bizi. böle iyiydik takılıyoduk falan.
    (olmectheholy, 17.07.2007 17:56)
  24. (bkz: düşük kapasiteli geyik yapan erkekler)
    (tınmaz melaike, 21.12.2007 15:33)
  25. (bkz: artırılabilir hafıza versek)
    (bkz: olmadı ki ama bu)
    (dirtypain, 21.12.2007 15:39 ~ 15:39)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil