belki ilginizi çeker
  1. · dört yanlış bir doğruyu götürür
  2. · dört yanlışın götürdüğü doğru
  3. · böyle kahpedir dünya
gündem
  1. · ezel
  2. · soğuk havada kısa etekle dolaşan kızlar
  3. · cehennemin girişinde yazan söz
  4. · dtp genel başkanının izmirlileri tehdit etmesi
  5. · nurcuların hoşuna giden şeyler
  6. · the twilight saga new moon
  7. · 27 yaşında olduğu halde bir hayat kuramayan insan
  8. · google browser sync
  9. · 27 şubat 2008 galatasaray fenerbahçe maçı

dört yalnızlıkla bir doğruyu götürmek  

1. gripin'in kendi ismini taşıyan albümünden böyle kahpedir dünya adlı şarkısında geçen bir söz.

gittim. uğrunda dünyalara savaş açtığım kadını bırakıp gittim. ayrılık anı, geriye doğru son defa bir bakıp '' seni seviyorum '' deme cesaretini göstermeyip, gittim. ağlamak hiç bu kadar güzel gelmemişti. acı ve tarif edilemeyen sadistçe bir zevk. adını bilmediğim, ojelerinin rengine dikkat etmediğim kadınlara sarıldım duygusuzca. uslanmadım. utandım. unutmadım. ellerini tuttuğum her saniye, bir yıl daha gençleştiğimi.. lan! dertlerim ve ben. yine geldiler işte. soru işaretlerim? cevabını her zaman bildiğim bu soru, beni hiç zorlamadı bu defa. kahpe olan kim? dünya mı? ben mi?

kanımın ve gözyaşımın son damlasına kadar sevdim onu. o güzel ve saf duygular karşısında nasıl da sattım ruhumu? bilmiyorum. oysa onu nasıl sevdiğimi anlatacak kelime bulamazken, bu yitiklik neden? içimdeki bütün aşkını boşaltıp, yerine her zaman bayağı olduğunu bildiğim objelerle doldurmam neden? sattım ruhumu evet.'' e be salak neden bıraktın o zaman kızı ha neden ulan? '' diye bir ses geliyor beynimin ince kıvrımlarından.. şeytan, bu sefer reddemiyeceğim bir teklifle geldi.. üzgünüm..
    (deniz büyücüsü, 13.09.2007 10:29 ~ 25.09.2007 18:30)
  2. gripin lgs'ye hazırlanırken de şöyleydi şarkının sözleri:
    üç yalnızlıkla bir doğruyu götürmek.
    (kaamos, 27.09.2007 12:33)
  3. (fb, 27.09.2007 13:45)
  4. bir yalnızlık ezgisi.
    (deniz büyücüsü, 07.12.2007 13:31)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil