dört peynirli pizza   

sayfa  / 2
adana çık aradan

1. http://www.dailymotion.com/...

hepsi grubunun yeni albümünden kenan doğulu imzalı çıkış parçaları. ayrıca albümdeki tek yeni şarkı. tüm yaza damgasını vuracak. benden söylemesi.
    (haarp131, 18.05.2008 18:47 ~ 25.05.2008 19:53)

2. hayatın vazgeçilmezi pizzadan bile soyutması açısından başarılı bir çalışma. dört peynirli pizzaaaa (söze gel)!sokakta pizza satıyor mübarek. yorum yapma yeteneğimi aldı elimden bu şarkı. kahvaltıda peynir yiyemiyorum artık. dinlemeyin.
    (tonguç, 27.05.2008 00:38 ~ 00:40)
  3. hepsinin 4 üyesinden hangisinin kaşar peyniriyle özdeşleştirildiğini merak ettiğim vasat şarkı.
    (cinoglan, 17.06.2008 10:02)
  4. hele bu saçma şarkının ''ekstra mozeralla'' denildiği bi bölümü var ki; kız kendine seksi bir ses tonu mu vermeye çalışmış yoksa acı içerisinde kıvranıyor mu belli değil.
    (glitter, 17.06.2008 10:25)
  5. eleştirilerini çok agır buldugum şarkıdır. zaten 9 - 15 yaş arası dinleyicilere sahip bu grubun aslında tek amacı tamamen cocuklarımıza beslenme alışkanlıklarıyla ilgili dersler vermek iken nicun bu kadar kızıyorsunuz? dengeli beslenememe artık çağımızın hastalığı. bu kızcağızlar da katkıda bulunmaya çalışmış anladıgım kadarıyla. gerçi ne dediklerini sarkının, mesajını tam çözemedim ama eminim kendi dinleyici kitlesiyle aralarında çok rahat anlaşıyorlardır. bu yuzden içim rahat. bu kızlara bakıyorum, hepsi mini mini çıtır çıtır, ablalık yapıyorlar. içim nasıl rahatlıyor yeni nesil adına anlatamam.

küçüklerimizin gozlerinden buyuklerimin ellerinden..saygılar efendim.. mutlu yarınlara efendim..
    (valla billa, 17.06.2008 10:55 ~ 10:56)
  6. saçma sapan şarkılar sıralamasında üst sıralara aday şarkı.
    (billy, 17.06.2008 11:13)
  7. hepsi grubunun insanlığa son işkencesi. en korkunç olanı ise powertürk tv de ya da fm de sürekli çalıyor olması.
    (billy, 30.06.2008 11:22)
  8. buyrun bu da şarkının akla zarar sözleri:
    4 peynirli pizza
    aç gel bunu kaçırma
    herkes tadına hasta
    (tadına hasta) (hasta)

dört peynirli pizza
    yanında cola da yolla
    amman kilonu kolla
    ektra mozeralla

tazesin lezzetlisin
    daha ne istesin bu çılgınlar
    sıcaksın, bazen acısın
    anlayan anlar, panik olma
    zekisin, isteklisin
    daha ne ister bu hayranlar
    sosyalsin, vizyonun var
    doğru yoldasın, sakın durma

afiyet olsun
    aç dünya doysun
    suyun bol olsun
    iç iç iç iç

kaynanan sevsin
    parmağını yersin
    tatlı istersin
    ye ye ye ye

4 peynirli pizza
    aç gel bunu kaçırma
    herkes tadına hasta
    (tadına hasta) (hasta)
    (çok mersi)

dört peynirli pizza
    yanında cola da yolla
    amman kilonu kolla
    extra mozeralla

afiyet olsun
    aç dünya doysun
    suyun bol olsun
    iç iç iç iç

kaynanan sevsin
    parmağını yersin
    tatlı istersin
    ye ye ye ye

iç iç iç iç

4 peynirli pizza
    ye ye ye ye

afiyet olsun
    aç dünya doysun
    suyun bol olsun
    iç iç iç iç

kaynanan sevsin
    parmağını yersin
    tatlı istersin
    ye ye ye ye

bir varsın bir bi yoksun
    anlık bir rüya
    ye ye ye yeee

çok sevdim bayıldım
    bitmez bu sevda
    (macajoynovic, 30.06.2008 12:05)
  9. hepsi grubunun klibi bu aralar çok dönen şarkısı."extra mozerella" kısmının söylenişi çok hoşuma gitmiştir.
    (muvo, 06.07.2008 19:50 ~ 19:50)
  10. klibinde hepsi grup üyelerini bi bol makyajlı ve şuh, bi az makyajlı ve "pizzacı" olarak gördüğümüz klip. burada hanımkızlarımız kapıları kapatıp garajdan bozma pizza restoranına sadece erkekleri alıp kızları kapıda bırakmak suretiyle pizza fantezilerini gerçekleştirmektedirler. şarkının sözlerine bir anlam verememekle beraber, ilk ve son kez izlediğim / dinlediğim anın hemen ardından, rhythm and blues tabir edilen ve amerika'nın "fantaaazi" müziğine tekabül eden müzik türünü sorgulama gereği duydum. sonunda bir sonuca varıp varamadığımdan emin değilsem de, eğer bir sonuca varılması gerekiyorsa,

a. r'n'b şarkılarında zaten herhangi bir mana aramamanın gerekliliği,
    b. bu şarkının bir şarkıdan çok reklam cıngılı olabileceği ve muhtemelen grubun da pepsi ile yaptıkları reklam çalışmasından sonra yeni hedef olarak domino's pizza veya pizza hut gibi bir firmayı seçtiği düşüncesi,

gibi neticeler elde edilebilir.

diğer taraftan, hanımkızların bol makyajlı oldukları sahnelerdeki takma kirpikler ve giyim kuşam stili göz önüne alındığında, klibi yer yer eti'nin bitter çikolata (çikolata keyfi) reklamlarından "çaktıklarını"* anlıyoruz.

not: ilgili reklam ve sözkonusu klibin kıyaslaması için youtube'dan "eti çikolata keyfi" ve "hepsi - dört peynirli pizza" başlıkları aranarak gerekli bilgi edinilebilir.
    (wykka, 06.07.2008 20:02 ~ 20:05)
  11. (bkz: quattro formaggi)
    (recai pengül, 06.07.2008 20:05)
  12. bir de bunun yenebilir italyan spesiyalitesi olanı var. bol peynirli olması nedeni ile formuna özen gösteren hatun kişiler tarafından pek tercih edilmez. ama yaptığım araştırma sonucu quattro formagginin ıspanaklı, brokolili pizzadan daha az kalori içerdiğini tespit etmiş bulunuyorum.

yani sırf form korumak uğruna vazgeçmeye gerek olmayan pizza. şarkı olanı için yaptığım araştırmalar sonucu olumlu hiç bir yön keşfedemediğimi üzülerek belirtmek isterim.
    (burasi neresi, 06.07.2008 20:42 ~ 22:08)
  13. ayrıca

(bkz: beş peynirli pide)
    (yaşlı çocuk, 06.07.2008 20:46)
  14. sizler için üşenmeden sözlerini arayıp,bulup üstüne bir de copy paste yaptığım şarkı

(bkz: iyi bok yedin)

aç gel bunu kaçırma
    herkes tadına hasta
    tadına hasta hasta
    çok mersi
    hepsi 4 peynirli pizza
    dört peynirli pizza

yanında cola da yolla
    amman kilonu kolla
    ektra mozeralla
    hepsi 4 peynirli pizza
    afiyet olsun
    aç dünya doysun
    suyun bol olsun
    iç iç iç iç
    kaynanan sevsin
    parmağını yersin
    tatlı istersin
    ye ye ye ye
    4 peynirli pizza
    aç gel bunu kaçırma
    herkes tadına hasta
    tadına hasta hasta
    hepsi 4 peynirli pizza
    dört peynirli pizza
    yanında cola da yolla
    amma kim bu kolla
    extra mozeralla
    afiyet olsun
    aç dünya doysun
    suyun bol olsun
    iç iç iç iç
    kaynanan sevsin
    parmağını yersin
    tatlı istersin
    ye ye ye ye
    iç iç iç iç
    4 peynirli pizza
    ye ye ye ye
    bir varsın bir bir yoksun
    anlık bir rüya
    ye ye ye yeee
    çok sevdim bayıldım
    bitmez bu sevda

edit:aman kilonu kolla olcakmış orası.yani ben de varya cık cık cık..kumdan kız'a teşekkürler

edit2:şarkıyı ben yazmadım canlar yanlış anladınız sanırım
    (lostche, 06.07.2008 20:54 ~ 05.10.2008 19:07)
  15. dört peynirli pizza içinde kaşar peyniri bulunmadığı için kızların hiçbirinin kaşar peyniri ile özdeşleştirilmesine gerek olmayan şarkı.
    (haarp131, 07.07.2008 08:42)
  16. "amman kilonu kollaaa"
    dizeleriyle söyleyenler de dahil belli bir kesmin hayat gayesini belirtmiş, acınası tıngır mıngır.
    (always alone, 07.07.2008 16:44)
  17. (bkz: dört kaşarlı tost)
    (hürrem, 29.07.2008 00:27)
  18. (bkz: kokmuş peynir)
    (yirmiiki22, 29.07.2008 00:40)
  19. beni kenandan soğutan şarkı. artık neredeyken yazdığı bilinmez...
    (boşinsan, 29.07.2008 01:21)
  20. rejim zamanı dinlenemeyen şarkılardan birisidir.
    (mina harker, 13.08.2008 17:38)
  21. italyan restaurantlarda gül rengi şarapla birlikte ve özel sosuyla ikram edilir.
    sos dediğin baharatlı yağ.
    o yağlı peynirlerin üstüne ayrıca yağlı sosu döküp yedikten sonra burdan ardahan a tempolu yürüyüş yapman şart.gülü seven kalorisine katlanır.
    yalnız dört peynirden biri; yatak altında haftalarca kalmış çorap kokusuna benziyor.
    insan üçünün güzelliğini bu kadar bozar mı?!
    mundar ediyor güzelim pizzayı.
    (zefura, 13.08.2008 17:45)
  22. (bkz: dirtypain)
    (emrahman, 14.08.2008 14:53)
  23. insana uzun uzun hakaret dolu giriler yazdırıp yazdırıp sildirecek derecede sinirlendirebilecek kadar saçma, boş, gereksiz onlarca şarkıdan sadece biri.
    (chocolattes, 14.08.2008 15:28)
  24. (bkz: neden mizah)
    (stocky2001, 14.08.2008 15:31)
  25. margarita pizzaya dört parça peynir koyup, malzemeden çalmış pizzacının pizzasıdır.
    (nasıl yazmışım ama süper di mi, 14.08.2008 17:33)
 sayfa  / 2