belki ilginizi çeker
  1. · mustafa ziya ülkenciler
  2. · dördüncü yıldız kısa film festivali
  3. · vuku bulanlar
  4. · dinamo fm
  5. · yüksel aksu
  6. · altıncı yıldız kısa film festivali
  7. · panavision
  8. · mr unhappy meets the girl
gündem
  1. · soğuk havada kısa etekle dolaşan kızlar
  2. · beşiktaş
  3. · the twilight saga new moon
  4. · colin kazım richards
  5. · hayatında hiç star wars izlememiş insan modeli
  6. · 24 kasım 2009 barcelona inter maçı
  7. · sözlük yazarlarının itirafları
  8. · abdullah gül ün dış işlerini komik bir şey sanması
  9. · eşeği bağlasan mezun olur

dördüncü yıldız kısa film festivali  

1. 7-11 mayıs 2007 tarihleri arasında yıldız teknik üniversitesi sinema kulübü tarafından gerçekleştirilecek olan festival.
    (bkz: ytu sinema kulubu)
    (abozek, 18.12.2006 19:43)
  2. 4.yıldız kısa film festivali yıldız teknik üniversitesi sinema kulubü tarafından düzenlenen bir festivaldir.
    festival geçmiş yıllarda da olduğu gibi içerdiği kısa film yarışması, gösterimleri, panelleri, söyleşileri ve açık hava gösterimleri gibi etkinlikler ile kısa film ile ilgilenen profesyonel ve amatör bütün insanların biraraya gelerek düşüncelerini, birikimlerini, fikirlerini paylaştıkları üretken bir platform oluşturmayı hedeflemektedir.
    kısa film yarışması;
    ulusal çapta bütün öğrencilerin konu sınırlaması olmadan, kurmaca, canlandırma (animasyon) ve deneysel kategorilerindeki kısa filmleriyle katılabildiği yarışmaya son katılım 30.03.2007 tarihindedir. filmlerin toplama aşamasından sonra toplanan filmler, ytü sinema kulubü yönetimi ve üyelerinden oluşan ön jürinin elemesine tabi tutulduktan sonra, sinema otoritelerinden oluşan esas jüri tarafından ödül alacak filmler seçilecek ve yarışma bölümü sonuçlanmış olacaktır. festivalin ilk gününde yapılacak gala gecesinde ödül kazanan filmler açıklanacak ve ödülleri sahiplerine teslim edilecektir.
    gösterimler;
    festivale gönderilen profesyonel ve amatör kısa filmlerin - konu kısıtlaması olmadan- birçoğunun yer alacağı yıldız teknik üniversitesi yıldız kampüsü oditoryumu’nda gerçekleştirilecek gösterimlerdir. bu gösterimler ile birçok kısa filmin izleyici ile buluşması sağlanmaktadır.
    paneller – söyleşiler;
    türkiye sineması için önemli isimlerin katılımı ile gerçekleştirilen panel ve söyleşiler aracılığıyla birikimler, düşünceler, fikirler paylaşılmakta; profesyoneller ve amatörlerin biraraya gelerek sinemaya dair üretken tartışmaların yapılması amaçlanmaktadır.

daha ayrıntılı bilgi için;
    (bkz: www.yildizkisafilm.org)" onmousedown="return bkc('1158458','+www.yildizkisafilm.org')">www.yildizkisafilm.org)

iletişim:

adres : yıldız kısa film festivali
    yıldız teknik üniversitesi
    sağlık, kültür ve spor daire başkanlığı
    sinema kulübü
    barbaros bulvarı, pk : 34349, yıldız / istanbul

tel : 0537 871 72 81
    e-mail : iletisim@yildizkisafilm.org
    (abozek, 11.02.2007 23:46 ~ 23:46)
  3. an itibari ile jüri üyeleri kesinleşmiş olan festivaldir.

yüksel aksu (yönetmen)
    tuncel kurtiz (oyuncu)
    atila özdemiroğlu (besteci müzisyen)
    sevin okyay (sinema yazarı)
    uğur içbak (görüntü yönetmeni)
    mevlüt koçak (kurgucu)
    mustafa ziya ülkenciler (sanat yönetmeni)
    (abozek, 09.03.2007 18:17 ~ 18:18)
  4. basında duyulmaya başlamış olan ytü sinema kulübü festivali.
    http://sanat.milliyet.com.tr/...
    (abozek, 20.03.2007 20:17)
  5. kime diyorum ben programında tanıtımına yer verilmiştir.
    http://www.youtube.com/...
    (tanrim ben nerdeyim, 07.04.2007 15:46 ~ 16:38)
  6. festivalin tanıtım filmi çekilmiştir:
    (tanrim ben nerdeyim, 10.04.2007 10:13)
  7. painted smile filmi ile katılacağım festivaldir kendisi. (bkz: sözlük benim için dua et)
    (panavision, 18.04.2007 17:31 ~ 17:43)
  8. bu haftasonu dream tv de yayınlanmış olan popcorn programı ve dördüncü yıldız kısa film festivali
    (tanrim ben nerdeyim, 29.04.2007 23:15)
  9. (abozek, 09.05.2007 00:32 ~ 00:35)
  10. 11 mayıs cuma günü bekleyişin gölgesi(saat 11.00) ve umarsız gözyaşı (saat 13.00) adlı kısa filmlerimin yayınlanacağı festival.
    bekleriz efendim.
    (betatron, 09.05.2007 14:38)
  11. (abozek, 25.12.2007 11:22 ~ 11:49)
  12. (bakarizbiara, 24.12.2008 22:33)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil