başlıkta "olması" yerine "oluşu" sözcüğünün kullanılması sanırım art niyetin bir göstergesi.bir çok 4.nesil yazar varken bunları "komplex" çatısı altında birleştirmek haksızlıktır.çünkü kopmlex kişilikle alakalıdır.o yüzden 1.nesilden 4.nesle ladar her insanda olabilir bu durum.ayrıca şöylede bir durum vardır. 4.neslin altında bir nesil olmadığı için daha üst nesillerin 4.neslin başarıları karşısında komplexe girmesi daha olasıdır.
- hıı?!? 31 mi?! otuz bir miii?! nasıl ya?! ne demek istiyorsun sen?!
- ne diyorsun be adam?!
- sen ne demek istiyorsun ha?!
- ..?!
- anladım ben seni, 31 olsan çekilmezsin diyorsun sen bana inceden!!
- haydaaa, üstüme iyilik sağlık..
- terbiyesiz, ahlaksız..
- harbiden bağlamışsın lan sen komplekse bro!
- kro mu?! nee??!!
- o_0
- sevilmiyoruz işte, dışlanıyoruz hep!
- peki..
-lan dördüncü nesil kompleksli olucaksınız,her nesilin bir özelliği vardır.biz sizden önceki çokbilmiş birkaç nesil olarak sizin böyle olmanız gerektiği üzerinde karar kıldık.
+alırım anahtarını,artistlik yapma.
gün içerisinde sözlükte online olan nesil sıralandırılmasına bakıldığında en uzun süreli online olanların bizler yani dördüncü nesil yazarların online olduğu görülecektir. yazar olmanın tadını çıkartma hevesi, beynimizdekileri yazıya dökme isteği nedeniyle diğer nesil yazarlara göre daha aktif durumdayız. bu aktifliği kompleks olarak görmek isteyenlerin varlığının yaratmış olduğu komplike bir durumdur efendim bizim *komplekslerimiz.