dönmelisin 

adana çık aradan

1. izel çelik ercan'ın birlikteyken yaptıkları güzel şarkılardandı.sözleri:

bir kadeh ya da bir tek sigara
    anlatırdı derdimi sana
    hüzün dolu, sessiz geceler
    sen yokken dost olurdu bana

yok istemem sensiz geceyi
    artık gelmelisin sen bana
    hissetmeyi o sevgiyi
    şimdi vermelisin sen bana

dönmelisin görmelisin
    artık seni sevdiğimi bilmelisin
    sevmelisin sen bilmelisin
    artık benim olduğunu bilmelisin

bir kağıt ya da boş bir satıra
    anlattım yalnızlığı sana
    sevgi dolu sensiz geceler
    artık hatıra oldu bana

yok istemem sensiz geceyi
    artık gelmelisin sen bana
    hissetmeyi o sevgiyi
    şimdi vermelisin sen bana

dönmelisin görmelisin
    artık seni sevdiğimi bilmelisin
    sevmelisin sen bilmelisin
    artık benim olduğunu bilmelisin
    (dum spiro spero, 12.02.2008 23:04)

2. 1992 yılının daha bir özel geçmesine katkı sağlayan, üçü bir arada olmayınca gerçekten olmadığını düşündüğüm, üç ayrı müzisyenin kalplere beraber ama ayrı ayrı cenahlardan girmeyi başarabildiği bir grubun en güzel şarkılarından sadece birisidir *dönmelisin.*

bu şarkıda duygulanmadık, ya da diğerlerinde hayale dalmadık, belki de içlerinden birisine aşık olmadık diyen var mı?
    (özlemce, 14.02.2008 22:39)
  3. izel çelik ercan başlığına yazdıktan sonra, bir nostalji yapayım diyip, youtube'a daldığımda karşıma muhteşem bir canlı performansı çıkan efsane parça. sene 1992. kanal trt 1. bir programda çıkıvermiş çocuklar. ses sistemi süper. alkışlar müziği bastırıyor. arada bir izel seyircilerin yanına gittiğinde abaza gençlerimizden yükselen "ooooooooo" sesi apayrı bir mevzu. o sırada konu mankeni olarak arakada bir sağa bir sola salınan çelik ve ercan'da renk katmışlar. bir de nakarat kısmında ercan'ın "haydi" dercesine ellerini kaldırıp, seyircilere gaz verdiği an da oldukça iyi. izleyelim efendim;

http://www.youtube.com/...
    (ceyyar kermit, 14.02.2008 23:38 ~ 15.02.2008 13:36)
  4. bu gece beyaz show'da kibariye tarafından anımsatılmış olan, gençliğimin en anlamlı aşk şarkısı. dinledikçe gençleşiyorum yine.
    (özlemce, 16.02.2008 00:49)