belki ilginizi çeker
  1. · cem özkan
  2. · izlenesi youtube videoları
  3. · ağlatan şarkılar
  4. · gidecek yerim mi var
  5. · eski sevgiliyi hatırlatan şarkılar
  6. · tokat gibi şarkı sözleri
  7. · cemali
  8. · hüzün veren gitar soloları
  9. · boğaza düğüm atan şarkılar
  10. · yaran olaylar
  11. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · 27 yaşında olduğu halde bir hayat kuramayan insan
  2. · izmirli altıncı nesiller buluşuyor sevişiyor
  3. · her şey iyi giderken ayrılalım diyen sevgili
  4. · okan bayülgen
  5. · annenin gençlik fotoğrafları
  6. · call of duty modern warfare 2
  7. · itü sözlük e bir daha gelinse alınacak nickler
  8. · turgay şeren
  9. · itü sözlük extra

dön bana  

sayfa  / 2
  1. söz ve müziği de kendilerine ait olan eskilerden ama hala akıllarda olan süper cemali şarkısı..

dalgalanmışsın bir yere günler akmıyor
    yüreğinde binbir yara soru sormuyor
    kala kalmış gözler yine, hem de çaresiz
    susamışsın sevgiye, diliyorsun gel diye
    düşünceler dört bir yanın aklın almıyor
    duygular sarmış, yüreğin kanmış ağlıyor
    bir yanın dilekler dolu, gizli olsa da
    dön bana, gönlüm hasret aşkına
    bu acılar bitmiyor, göz yaşlarım dinmiyor
    ağlamaklı sözlerin, güler olmuş gözlerin
    arzuların kendi kendine
    ayrılıklar bir yana, aşka doymuşsun ama
    yalnızlığın yanmış derdine ...
    (absinthe, 05.03.2006 00:13)
  2. dinlerken uzaktaki sevdiceğin düşünüldüğü, adamı dağıtan cemali parçası.
    (zoma, 30.05.2006 17:34)
  3. youh youh albümlerinin 2. şarkısı.
    (sükun, 30.05.2006 17:48 ~ 17:49)
  4. bir cem özkan şahaseri. çağresizliğin ana teması olan klibiyle mükemmel olmuş. yeni bir sloluk olsun, herşey daha güzel olsun.

üzülürüm yine resmini görünce
    maziye bakarak
    vazgeçmem senden bir ömür geçse
    böyle ardından yalvararak

dön bana yeniden nolur
    sev beni yeniden nolur
    al beni yanına nolur
    dön bana yeniden nolur nolur nolur

unuturum sandım zamana bırakınca
    seni nasıl sevdiğimi
    ama bugün yine söylüyorum
    yine hep aynı hep aynı şimdi
    (troke, 23.02.2007 14:27 ~ 14:27)
  5. cem özkanın aşağıdaki adresten izlenilebilecek, çok vurucu hatta yıkıcı bi klibe sahip şarkısı...

(bkz: http://www.youtube.com/...)
    (cankush, 11.03.2007 18:58)
  6. ''gitmişse gitmiştir yahu! insan biraz kabullenmeyi öğrenmeli...nedir yani dön?? ne olacak dönünce? herşey aynı mı olacak? ha! aynı oluyorsa sen ne tür bir insansın? dağılın lan%&/() '' tarzı sinir zıplamaları yaşayabilenlerin sağlık problemlerinden dolayı es geçilesi, sevgi dilencilerine uyan şarkı.

/o değil de ''yeniden dön'' diyorsan, bu gidici hanım/bey tekrar gitmeyeceği ne malum? belki alışkanlık yapmıştır ?! /
    (chinchinkobakama, 24.03.2007 14:48 ~ 14:52)
  7. içinizi burkan bir melodi başlar önce televizyonda, koşar gelirsiniz duyunca açarsınız son ses sesini...
    pür dikkat kim olduğunu kavramaya çalışırken birden içine alıverir şarkı sizi, benliğinizi kaptırırsınız, ruhunuzda bişeylerin pişmanlığı çıkagelir o anda...unutmuş olduğunuzu sandığınız bir şeyi pişmanlığı...
    söylenmemiş bir söz, gururdan dön bana diyemediğiniz eski sevgili, ya da şuan da cennette olmasını umduğunuz biri...
    yokluğuna alışıldığı sanılır kaybedilen şeyin, ama bir melodi, içten bir ses sizi yine başa döndürmüştür işte...

"üzülürüm yine resmini görünce, maziye bakarak...vazgeçemem senden bir ömür geçse böyle ardından yalvararak"

siz her ne kadar acı verdiğini düşündüğünüz yazılardan,mektuplardan, resimlerden kurtulmuşsanız da işte o anda karşınıza hepsi yeniden çıkar, belleğiniz size acı bir oyun oynar...zamanında ne kadar mutlu olduğunuzu, onu nasıl kaybettiğinizi, nasıl üzüldüğünüzü, belki tüm bunların ona değmeyeceğini ama yine de iyileşebilmek için ona ihtiyacınız olduğunu anlarsınız...bu şarkıyı onun yanında kafanızı omzuna koyarak, ona sarılarak belki de, dinlemek varken yalnız hıçkırıp ne kadar yarım kaldığınızı görürsünüz...

"unuturum sandım zamana bırakınca seni nasıl sevdiğimi, ama bugün yine söylüyorum hep aynı, hep aynı şeyi..."

klipteki resimlerden, yarı çıplak kızın perişan halinden, ya da oğlanın ellerini demire vurarak bağırmasından...içiniz acır aynı şeyleri muhtemelen yaşamışsınızdır sizi anlatır şarkı, sizin pişmanlığınızı, sizin onun yüzüne "dön bana" diyemeyeşinizi...zamanın hiçbirşeyi çözemediğini, hiçkimsenin o yarayı saramadığını, her an ağlamaya müsait iki göze sahip olduğunuzu yüzünüze vurur...

şarkının son kısmında giren müzikle dağılır gidersiniz... akabinde klipte yaşlı amcanın iki gözü iki çeşme ağlama sahnesiyle sizde salıverirsiniz gözyaşlarınızı silmeye kıyamazsınız yanağınızı, koyarsınız elinizi kalbinize...geçen zamanın hiçbir işe yaramadığını hala oranın acıdığını hala yaranızın kanadığını anlarsınız...
    bu sırada şarkı biter ama siz uzun bir süre kendinize gelemezsiniz...
    ağlarsınız hıçkıra hıçkıra...sizin yapamadığınızı bir şarkının yaptığına hayret ederek...
    (carpathia, 24.03.2007 16:48)
  8. ağlatan bir klibi olan şarkı.yönetmenliğini toz adlı kısa filmiyle birçok festivalden ödül alan fatih kızılgök yapmış.
    (narenciye, 02.04.2007 23:51 ~ 23:52)
  9. kesinlikle son ses dinlenmesi gereken çok güzel bir cem özkan şarkısıdır.
    (josephine, 05.04.2007 13:38)
  10. eski ilişkisini özleyenlerin dinlerken dalıp gitmelerine neden olacak son derece duygusal cem özkan şarkısı.
    (pati, 06.04.2007 20:24 ~ 20:24)
  11. cem özkanın harika parçası.
    klipte çok güzel ama takıldığım bir şey var:klibin sonunda bereli birini koşarak yukarı çıkarken görüyoruz ve bu insan sırıtıyor işte o an şarkının tüm büyüsü kayboluyor.görmemezlikten gelmek veya klibi sonuna kadar izlememek en iyisi galiba.ama şarkıda o kadar güzelki...
    (paranoidandroid, 07.04.2007 20:06)
  12. klibi de,kendisi de çok güzel olan parçadır.hatta klibi o kadar güzeldir ki anlatılan yalnızlığa imrenirsiniz.özlemi duyulan kişinin fotoğrafının evin bir yerinde asılı olması,yaşlı teyzenin alyansı,yalnız bir şekilde çay içen kadın,albümün karıştırılması,tek başına yapılan kahvaltı ve başkasına zarar vermeden tepki vermek hepsi bu güzel anlatımın bir parçası.özlemi duyulan kişiye ve yalnızlığa verilebilecek önemin anlatıldığı bir klip olmuş.seçilen mekanlar işin doğallığına doğallık katmış ayrıca.
    (the blades, 14.04.2007 22:28 ~ 15.04.2007 02:12)
  13. sözleri girer girmez bir sigara yakmama sebebiyet veren şahane cem özkan şarkısı. oof of, bu kadar mı etkiler bi şarkı bi insanı ama yahu. zamanında söylemek isteyip te söyleyemediklerimi o kadar güzel anlatmış ki...
    (evilmaddox, 24.05.2007 21:31)
  14. ellerin ön planda olduğu klibiyle birlikte aldığımda, her hecesinde kalbime bir iğne saplayan cem özkan şarkısı.
    (sugibiazizol, 27.05.2007 20:14)
  15. dön bana yeniden nolur derken hatırlarsınız eski sevdiklerinizi,acılarınızı.böyle bir şarkı uzun süredir yapılmamıştı.teşekkürler.
    (lord hypnos, 29.05.2007 20:14)
  16. saatlerce dinleyip durmadan ağlamanıza sebep olacak şarkılardan biridir
    (beloplatnoo, 05.06.2007 11:02)
  17. geçmişe dönmeyi istemek ya da geçmişi canlandırabilmek arzusuyla yanıp tutuşan bünyelerin ağzına sıçan şarkıdır efendim..
    (charlienin dorduncu melegi, 17.06.2007 02:56)
  18. bir kere dinlendiğinizde bir daha iflah olmayacağınız şarkı.
    (hürrem, 19.09.2007 18:37)
  19. bu cümle kesinlikle yalnızca şarkılarda güzeldir. hiç kimse o abidevi gururunu kırıp da sevgülüsüne "dön bana" dememelidir. kıçı yere değer mazallah. ve ve ve cem özkan'ın şarkısı çok iyidir. bi'gün dersem, ancak bu şarkıyla derim. öyle işte.
    (anlasılmayan, 12.10.2008 14:29)
  20. biz nereye (tarkan)ile birlikte türkiye rock tarihinin tartışmasız en sağlam ballad'ıdır..
    (kişisel olmayan ileti, 05.08.2009 23:50)
  21. (bkz: intihar ederken dinlenecek şarkılar)
    (mgun, 07.08.2009 02:48)
  22. bu saatlerde dinlenmemsi gereken şarkılardandır.
    (billy, 07.08.2009 02:50)
  23. gece gece hakkında giriler girilince mtv müzik ödüllerinden biri mi verilmiş yahu? dediğim şarkı. ama verilmez mi be kardeşim?
    (captain oi, 07.08.2009 03:19)
  24. eski sevgilinin sesinden başka bir güzel dinlenilen şarkıdır.
    (hebejhldmbep, 03.09.2009 14:28)
  25. unutulamaynın karşısına çıkıp aşkın büyüklüğünden gururu bir yana bırakıp hıçkıra hıçkıra ağlayarak söylenesi şarkı...

dön bana yeniden nolur
    sev beni yeniden nolur
    sar beni yeniden nolur
    nolur...
    (eche, 25.09.2009 20:51 ~ 21:06)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil