belki ilginizi çeker
  1. · norml
  2. · legalization of marijuana
  3. · en güzel rap albümleri
  4. · rap
  5. · so what cha want
  6. · zack de la rocha
  7. · dandadadan
  8. · public enemy
  9. · paradise city
  10. · a brand you can trust
  11. · madde 98: hiç olmayacak birine dünyanın en inanılmaz konuşmasını yap (reklam)
gündem
  1. · cebe sevgili ismini kayıt şekilleri
  2. · thierry henry
  3. · behlül sözlük yazarı olsa kullanacağı nick
  4. · annenin gençlik fotoğrafları
  5. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  6. · itü sözlük yazarlarından özlü sözler
  7. · uludağ sözlük
  8. · pardon siz gerçek misiniz
  9. · ihap hulusi

cypress hill  

1. daha kimse bilmezken ben dinlerdim diyebilip, artizlik yaptığım güzel gruplardan biri
    (hepten aykırı, 16.05.2004 14:54)
  2. (bkz. legalization of marijuana)
    (hepten aykırı, 22.05.2004 23:42)
  3. insane in the membrane şarkısıyla kitleleri coşturup üzerlerine attırmış gruptur kendileri.
    (toxicalien, 02.12.2004 03:24)
  4. ispanyolca rap yapan, zamanının en baba rap topluluklarından biridir.

(bkz: public enemy)
    (bkz: house of pain)
    (skuba, 31.07.2005 21:29)
  5. marijuana ile içli dışlı olan west side orijinli rap grubu.
    (phos4, 01.07.2006 01:04)
  6. what's your name şarkısını bir ara dilime dolayıp mp3 playerimle taksim - beşiktaş istikametinde yol alırken otobüse binen kızlara bilinçsizce bakarak söylediğim nakaratın sahibi grup. söz konusu nakarat

what's your name, what's your number?
    ı'd like to get to know you
    can we have a conversation?
    the night is young, girl give me a chance!

şeklinde olup mısralar dilimden dökülürken ben hiçbir şeyin farkında olmaksızın o kızların bana "aa aa deli mi bu" şeklinde yüz ifadeleriyle bakmalarına anlam veremiyordum.
    (dna, 01.07.2006 01:35)
  7. cıngıdı cıngıdı elektro gitar ritimleri kullanan(bildiğim) tek rap grubu.
    (bkz: can't get the best of me)
    (bkz: rock superstar)
    (venom, 18.08.2006 19:13)
  8. (bkz: rock superstar)
    (bkz: rap superstar)
    (ben bilmem beyim bilir, 03.10.2006 22:49)
  9. bir konserinde, hits from the bong adlı şarkıdan önce seyircilerden birini sahneye alıp elemana bong'dan duman çektiren delileri barındıran grup.
    (bkz: greatest hits from the bong)
    (venom, 27.07.2007 11:12)
  10. yazı fontu ve albüm kapakları itibariyla bir rap topluluğundan çok norveç black metal grubunu andır.
    (nophiem, 27.07.2007 11:29)
  11. moğollar ile "sureyya in the brain" adlı projeye imza atmış rap topluluğu. projede kullanılan koş süreyya kemal sunal filmlerindeki ünlü melodidir.
    (truman, 27.07.2007 11:37 ~ 11:38)
  12. how i could just kill a man, i wanna get high, insane in the brain, lowrider, tequila sunrise gibi güzide parçaları yapan, 1989'dan beri bu işi * en iyi yapan gruplardan biri.meksikalıdırlar ve şu an los angeles'ta yaşamaktalar.

not: otla araları iyidir.
    (shameal, 21.08.2007 17:38)
  13. üyeleri b-real (mesika/küba), sen dog (afro-küba), dj muggs (italyan-amerikan) asıllılar. güney amerika kökenleri içermelerinden dolayı da otla fazla haşır-neşir takılıyorlar. lâkin bu durumları "baabbaa sigara içiyoruz çok fenaa takılıyor oğlum, kralıız" değil, adamların derdi "alkol yerine kullanım için bu zımbırtı yasallaşsın" şeklinde. bunu da şarkılarından ve yaptıkları hareketlerden çıkarabiliyoruz.
    kendileri norml üyesi olup, i wanna get high adlı bir şarkı yapmışlar ve norml'u desteklemek için yapılan hempilation albümüne sponsor olmuşlar.
    (venom, 20.11.2007 23:07)
  14. 11 milyonu amerikada olmak üzere 18 milyon albüm satışı yapmış, platin plak ödüllü ilk ve tek latin grup olup california orijinlidirler kendileri.
    (oturundiyorkendileri, 09.04.2009 10:57)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil