liseden süper arkadaş yemeyi ve film izlemeyi ilke edinmiş çizgi roman ve film bilgilerini benden alıp bana satan inek bi de yurtdışına çıkıp çıkıp beleşe yakın dvd lerle dönüp bana hava atıyodu hayın
beni erkek sanıp bana "kardeş düzceli misin"diye mesaj atarak tanıştığım sonra tam hemşeri çıktığım biras daha kasarsak akraba çıkacağım sevgili saygılı yazar
komik konuşkan samimi bir şahıstır kendileri
anlattığı hikayelerdeki neredeyse tüm karekterleri tanıdığım ortaya çıkmıştır.ilerleyen günlerde yıllar önce kaybettiğim kardeşim çıkabilir.
nerde kıyıda köşede şey varsa bilen, bunları sözlüğe aktarmayı bir görev edinmiş yazar arkadaşım. sanki önüne açmış bir tarih kitabı, bir fizik matematik kitabı ordan yazıyor. allah akıl fikir versin bilinmez bu kadar şey.
inatçılığıyla çaylak olmayı başarmasına rağmen hareketlerinden dolayı çok pişman, bir daha yapmayacağım söz diyen yazar arkadaşımız. umarım çaylaklığı kısa sürede atlatır da bizlere faydalı olmayı sürdürür.
eskişehire gelmesini dört gözle beklediğim geldiği zaman da alemlere rahatça akabilmek için h.sonuları yurda uğramayıp uğruna o bar senin bu bar benim gezdiğim arada bir beni unutan ve hazırlıkta keyif yaptığım gibi yanlış bi düşünce içerisinde olan kötü kuzenim...
cyclops1988 bir gün yol kenarında koca bir kayanın üstünde otururken bakmış ki karşıdan bir atlı geliyor. bunu görünce fıldır fıldır kayanın etrafında koşmaya başlamış. atlı cyclops1988'in yanından geçerken merak etmiş ve bir süre bakmış. bakmış...
- yav cyclops1988, napıyon sen orada?
- sen anlamazsın. yatır var kayanın altında.
- eee?
- bi dilek tutup 40 tur atınca kayanın etrafında, o dileğin gerçek oluyor.
- ee öyleyse bi çekil hele biraz da ben döneyim diye atından atlamış ve cyclops1988'i kenara ittirmiş. başlamış koşmaya. cyclops1988 de arada gazı veriyormuş:
- daha hızlı daha hızlı! diye. anında gerçekleşiyor dileğin.
saç dökülmesine acil çözüm bulmasını istediğim kişi. itünün ağır şartlarında 4 senede(inşallah 4 sene) kafasında bu gidişle saç kalmayacak, kalanlar da beyazlayacak. kendisine acıyor, iki haftalık tatilinin tadını çıkarmasını diliyorum. ehliyet sınavından da geçemeyen ilk kişi olmayı başarabilir kendisi. hayır hepsini geçtim de emniyet kemerini niye takmazsın arkadşım benim.
hala saçındaki seyreklikleri kıvırcık saçlı olmasına bağlamasını hayretle izlediğim, "saçların dökülüyor dostum kel olacaksın" dediğim, eski bonus arkadaşımızı özlesek de hala çok sevdiğim arkadaşım. ayrıca kendisi lise sıralarını özlediğini göstermiştir bugün bana. imkan olsa da dönebilsek diyorum sadece.
arkadaş ben kendimi çok konuşur bilirdim fakat son yapılan düzce zirvesinde gördük ki benden çok konuşan da varmış. yok efenim yemek maceraları yok okul maceraları birde ders notlarıyla gelmedi mi zirveye iyicene dellendirtti beni. ortalaması da 3.00 ın üstündeymiş birkez daha kınıyorum efenim kendisini.
zirve boyunca garson kız sana yazıyor abi ehhe meehee diyerek kendimi bir bok sanmama öle kasım kasım kasılmama sebep olmuştur kendileri. sonra yok hastayım içki içemem abi herade diyi diyip nasıl götürdü sonradan o biraları tekilaları hayret doğrusu...
edit: ortalaması 3.00 değil 2.80 miş. kendisine burdan bırak yaaauuuuvv diyorum
not ortalamasına olan saygımıza binaen, bir dahaki zirvemize şimdiden isim koyma ilhamını bize veren yazar arkadaş. * 1988 onun yaşıdır bu arada. kendisi düzce'nin bağrından çıkmış gayet de bir elf'tir. dimi?
harbiden kaleci bu adam. maç öncesi ''kaleciliğin nasıl?'' şeklindeki basit soruma tevazu ile ''bilmem, görürsün'' cevabını verirken sanırım aklından şöyle bir şey geçiyordu: ''ahaha salak, sen mi bana gol atacaksın lan?''
şimdiye kadar kendinden istenilen hiçbir şeyi tam yapamamış ama sonunda kedi olalı bi fareyi tutmayı başarmış şahsiyet... geri üyelikte bana baya yardımı dokunmuştur bi de reklam etmeseydi daha güzel olurdu!!! not: bunu hesabı sorulur...
sürekli gülen yazar. düzce zirvelerindeki neşe kaynağımız, sözlüğe dönmem için en önemli sebeptir bu adam. neden derseniz adam msn kullanmıyor msn!?!. neyse birlikte nice mutlu günler geçiricez artık*.