çok derinlemesine sohbet etme imkanı bulamamış olsakda her muhabbete kusursuz uyum gösteren, bünyelerde muhabbet insanı izlenmi bırakmış, kendi deyimiyle girilierin ustası sözlüğün hastası tatlı insanın ta kendisidir.
yanında olmaktan her daim zevk aldığım ,beygafenin soğan kabuğu ,gözlerimin hastası eğlenceli ,en can dost sensin ulan işte ne anlatim bilmeyen anlayamaz nokta......
geniş çevresi sayesinde aylardır grup arayıp da bulamayan bünyeyi hayırlısıyla bir müzik grubuna tayin etmiş müzik zevkini ilgiyle izlediğimdir. son zirvenin ikinci ayağında if'te sahne alan alternatif bar grubuna gidildiğinde "sen pis blackçi adamsın, sana gelmez böyle şeyler." demiş ve bağrıma taş bastırmıştır ama olcak o kadar, allah razı olsun yine de.
fasıl zirveasinin süper insanı. gece boyunca eğlence seviyesini hep üstte tutmuş; yan masayla iletişime geçmemizi sağlamış. kah gülmüş kah söylemiş kah da fotoğraf çekmiştir.
dahası zirvenin if kısmında benim dans ettiğimi görmüş, hatta bu duruma uzun süre maruz kalmıştır. artık bu travmayla nasıl yaşar bilinmemektedir
nickini aldığı güne lanet eden yazar.evet kıvin diye okunuyor cwen diye yazılıyor,evet zamanında ingilizce hevesim bünyeme fazla geldi yaptık bir delilik.eski ingilizcede queene denk geliyor. bu nicke artık çıban sıvan cıvanım vs deseniz de haklısınız a dostlar.
aynı anda techno, rock, metal, halk müziği ve sayamadıgım birçok müzik türünü seven (oha diyorum), buraya yazıp rezil etmek istemediğim bi ton özlü söz sahibi güzel insan. etrafında bu hatun varken sıkılan, bunalan maldır, malaktır yani o derece.