özgür gündem gazetesi işe alımlarında rastlanabilecek eleman kayırma yöntemi.
avrupa da bir iş başvurusu için verilecek cv ye yazıldığında kişinin hemen işe alınabileceğine emin olduğum cin fikir, hin fikir.
belki en iyi hapishanelerde en rahat koşullarda yaşatırlar beni de diye düşünüp yazmaktır. yazınca pkk'lı olunmaz ama yediğin önünde yemediğin ardında olacaksa yazılabilir.
iş başvurusu
genelkurmay gibi bir yere yapılıyorsa
cümbüş ün başlayacağına işarettir.
(bkz:
göte girebilecek cv'ler)
duyarlı bir işveren tutar götüne sokar bu cv'yi o şerefsiz cv sahibinin.
(lemuria, 19.04.2007 14:31 ~ 14:31)
ira'ya yapılması muhtemel bir iş başvurusunda olması muhtemel hededir.
-hmm, kalaşnikof kullanmışsınız, ama burada biz daha çok m11 kullanıyoruz. uyum sağlayabileceğinizi düşünüyor musunuz?
-daha çok tabii kalaşnikof kullandım, ama kampta tümünün eğitimini almıştık. aldığımız eğitimin sertifikasına bakarsanız m serisinin tamamı diye yazar zaten.
-gene de pratiğiniz eksik gibi.
-ama çok çabuk öğrenirim ben, gelişmeye çok açığımdır.
-peki, bakalım. örgütümüze katılma amacınızdan ve gelecek planlarınızdan bahsedebilir misiniz?
-çocukluğumdan beri hep kar maskesiyle gizlice arkadan yaklaşarak başka çocukları döverdim, bu işi de severek seçtim. şu an elbette işin başındayım ve benim için önemli olan yeni makinelerde ve coğrafyalarda tecrübe kazanıp kendimi geliştirmek, ama ileride belki kendi devletimi kurmak da istiyorum.
-oho, siz doğuştan irlandalıymışsınız demek ki. hah hah. umarım buradaki kar maskelerini de seversiniz, gerçi biraz kaşındırırlar ama sıkıdırlar.
-evet, elbette, çok isterim.
-peki eski örgütünüzden ayrılış sebebiniz nedir, kendiniz mi ayrıldınız, yoksa?
-tamamen kendi isteğimle. örgüt çok başarılı yönetilmiyordu, yoksa orada kişisel anlamda hiç bir sorunum yoktu. ama bazı şeylerin yürümediğini, zayiatlar artarken yöneticilerin sırf gün doldurmak için geldiklerini gördükçe insan daha etkin, kurumsal ve büyük bir yapıda olmayı istiyor. ve örgütünüz de hep hayalimdi, bu yüzden burayı seçtim.
-ne güzel, biz de şartlarda anlaşırsak sizinle çalışmak isteriz. peki biraz detaya girelim. mesela şu ana kadar girdiğiniz büyük çaplı operasyonlardan bahsedebilir misiniz?
-tabii, geçen sonbahar'da silopi kırsalındaydık...
.
.
ben puştum yazmanın amerikancası.
iyi bir kürtçe ve arapça'ya sahipseniz amerika'da gayet normal karşılanır. hatta bu size aylık 25000 $ olarak bile dönebilir.. hain çok. sen haber ver bilgiden.
inandırıcı olmayan iddiadır.
çünkü pkklılar, cv'lerine pkk'lı olduklarını yazıyorsa eğer, "pkkliyim" demeleri beklenir:
(bkz:
pekaka ya pekeke demek)
türkiyede tam bir intihardır. karşınızdaki duyarlı bir yöneticiyse kağıdın kalın olmadığına dikkat etmek gerekir.
avrupada iş buldurur. hatta patron ve baş tacı yapılır.