öncelikle 50 karakter sınırından dolayı sığmadığından düzeltmek isterim: başlığın aslı "cumhurbaşkanı aracı saatte 200 km hızla giderken sesini çıkarmayan trafik polisi" olacaktır.
kimdir bu polis? ahanda linkte görebilirsiniz.
http://haber.kanald.com.tr/...
şimdi çok değerli cumhurbaşkanımız yapmış bir hata. kamuya ait malı kamu zararına kullanmış. belki daha öncekiler de yapıyordu diye düşünmüş olabilir. gerçi kendisinin selefi kırmızı ışıkta dahi durma gibi doğal bir davranışı yapmıştı ama unutmuştur belki. neyse benim duracağım nokta cumhurbaşkanı abdullah gül'ün yaptığı .... değil.
bu adam saatte 200 km hızla gitsin diye yol kapatan bir trafik polisi teşkilatımız var bizim, asıl dikkatimi çeken nokta bu. bildiğim kadarıyla hayati konular dışında şehirlerarası trafikte hız limiti 100 km. otobanda ise bu 120'ye çıkıyor (yanlışım varsa düzeltin). böyle bir yasa varken, senin ceza gerektiren eyleme ellerinle izin vermene ne denir biliyor musun?
ben söyleyeyim: zengine verip fakirden almaktır. bir de yol niye kapanıyor diye sorana da hesap mı soruyorsun diyorsun. evet ulen hesap soruyor.
sen niye görevini yapmıyorsun diye hesap soruyor.
sen niye bu kadar koyunsun diye hesap soruyor.
siz tahriş olmasın diye kayganlaştırıcı kullanırken halka ona istemeye bile izin vermemenizden dolayı hesap soruyor.
siktiğin göt benim ulen sorarım tabi.
ben de en kısa zamanda tem'de 180km/sa hızla gideceğim. bakalım çevirecek polis bana bilmem kaç bin tl hesap çıkarıp "napcaz?" diye sorduğunda bu örneği verince ne cevap alacağım. ruhsatın içi dolu polis abi, merak etme...
not: neden 180km/sa diyeceklere... arabam 200 basamıyor, lpg'li olduğundan apo gibi hızlı gidemiyorum. malum benzin pahalı.