cumartesi sosyallerinden farklıdırlar. hafta içi ve özellikle pazar günleri için yapılmış planları ve hayata geçirilmiş eylemlerinin yanı sıra nedense cumartesiyi evde kös kös oturarak geçirmeyi yeğlerler. sigara içip cnbc-e izlerler. en sevdikleri abur cubur ise
halley'dir.
fırtına'yı izleyip sözlüğe takılarak vakit geçirirler. bir de fırk fırk diye burunlarını çekerler...
birazdan birer birer ağa düşecek olanlardır. online listesini takipteyiz. güzelinden bir şeyler düşürürsem haber ederim. bu arada demiş miydim? ben haşmet 28 f yozgat.
an itibariyle iş yerinde olanlardır. gönüllü değil zorunlu asosyal grubundadırlar.
geceleyin aleme akmadan önce, gündüz evde enerji toplayan, çok şahane insanlar olabilirler. müthiş insanlar olabilirler. ananı, simpsons başladı heyoo !
(alik, 09.08.2008 13:12 ~ 13:14)
an itibariyle içerisine dahil olduğum grubun adıdır.
(idiot, 09.08.2008 13:52)
tüm haftanın yorgunluğuyla öğleden sonra uyanıp, evde yalnızsa kahvaltı yapmaya üşenip, mutfaktan biraz ekmek peynir alıp, gazete sitelerini dolaşan. rahat insanlardır. okudukları haberlere gösterecekleri en yüksek dozdaki tepki "vay anasını" olur.. bir de ellerinde güzel bir film varsa değmeyin keyiflerine..
aynı zamanda bütün hafta ofise kapanıp, "cumartesi gezicem ulan" temalı serzenişleri de böylece yalan olan insanlardır..
nedense kendini, hep aslında göründüğü gibi değil, bakınız ulvi bir amaç için buradayız mesajları vermekle yükümlü hissedenlerdir. yahu bildiğin cumartesi asosyalliğindesin bu haftalık. zoruna mı gitti? bi hafta da k.çının üzerine oturuver. karşılıklı bi kahve içek, 2 kelam edek...
yok ama buradaki herkes ortam çocuğu sanki. bir cumartesi günü evde oturmak ne zamandır utanılacak bir şey olmuş meraktayım...
efenim tanım da şöyle olsun; itin götüne yapıştığı bu sıcakta serin serin bi yerlerini havalandırarak evde oturan insanlardır. bir de donunu yapıştığı götünden çıkarmak için operasyon yaptırmaya bütçesi yetmeyenlerdir. ben ve donum çok mutluyuz. götümde bile değil kendisi ohh serin serin.
arasıra herkesin arasına katılması gereken gruptur.
"sevgili yok,arkadaşların vizesi var,güzel film yok napalım biz böyle cumartesi ya" diyen asosyal sözlük yazarı,güzellikleri ve mutluluğu sözlükte bulmayı tercih etmiştir..
(bkz:
buyrun benim)
bunlardan olmamın sebebi bu hafta için vizelerdir. şayet
cumartesi asosyallerinden olursam vizelere girebilirim,yok
cumartesi sosyallerinden olursam vizeler bana girebilir.
cumartesi sosyal ortamlarda bulunmayan kimselerdir.
burda böyle bisürü kişi görünce sevindim lan
*
vize , ödev var işlerim var, ayrıca arkadaşlarımın vizesi var o yüzden kimsem yok dışarı çıkacak ama aslında sosyalim ben canımd eyip sözde sınav ve ödevi bir kenara bırakıp sözlükte giri giren ve hala yalnızlığını kendine haykıramayan bünyelerdir.
edit : belki de akşamı bekliyorlar canım. gecelere akacaklardır.
cumartesi öğlen çıkanı var, akşam çıkanı var, bütün gün dışarda olan var, sadece gece çıkanı var. he bütün cumartesi evde oturup mazareti olmayan varsa işte onlar cumartesi asosyalleridir.
cuma gecesi dışarı çıkıp sabaha karşı 4-5 civarı eve dönmüş, öğlene kadar uyumuş uyanınca sözlüğü açmış bu başlığı görmüş yazar da olabilir değil mi? olaya bir de bu yönden bakmak lazım.
"lan bekle 2 dakika. kendimize gelelim çıkacaz.
*"
(eva, 18.04.2009 15:43 ~ 16:42)
akşam çıkmak için plan yapan yazardır.an itibariyle bilgisayar başında oturup,müziğini açıp, sigarasını içmektedir.bi kaç saat sonra da çıkıp kendini
bahçeliye atacaktır.
(bkz:
hysterie)
bugün vizesi olan, yarın olacak vizesine de çalışmak zorunda olan bir mühendis adayı olabilir gayet tabii..