gündem
  1. · google wave
  2. · kurban kesmeye karşı olan dallama
  3. · 22 kasım 2009 galatasaray manisaspor maçı
  4. · 22 kasım 2009 izmirlilerin pkk tepkisi
  5. · kız arkadaşı behlül ve sawyer la yatakta basmak
  6. · mutsuzluk veren küçük şeyler
  7. · darwin i bitiren balık
  8. · lost
  9. · atm kuyruğunda para çekeni merakla izleyenler

cuma günleri itü sözlük  

1. ertesi gün hafta sonu olduğundan kalabalık geçmektedir, okuyan yazarlar 5 günde öğrendiklerini sözlüğe akıtır, çalışanlar *ikerim sözlüğü lan diyerekten yazmazlar ama mesaj kutularına bakarlar,duyurular bölümünde stres atarlar,kankaları ile chat yaparlar.

öğle vakti biraz boşluk göze çarpar, cuma namazına gidilir. dualarla şahsım butonun dolması istenir. gelinir yazmaya devam edilir

ayrıca; silence is busy günüdür, her programında mutlaka 10 kere söylediği için ezbirimde kalmış.
    dirtypain yapmaktadır. bu da en az 5 kere söylenmektedir.

sonuç olarak; diğer günlerden hiç farkı yoktur,yazılır eksi alınır, yazılır artı alınır.

not: çok boktan bir ukte doldurdum farkındayım ama gözüme çok takıldı, elimden geldiğince yapmaya çalıştım.
    (bkz: ukte)
    (eazy, 15.12.2007 02:27)
  2. benim hutbemi içermiyor.

(nasıl olsa birisi kötü espri anlayışına beni alet ederek buraya kaçınılmaz girilerden birini yazacak, bari bu kez erken davranayım dedim.)
    (wondrous, 15.12.2007 02:30)
  3. nur yağmaktadır itü sözlüğe cuma günleri.açılan başlıklar , girilerin içeriği özellikle kendim için söylemeliyim nerede yanlış yaptım ? şeklinde sorular sormama neden olmaktadır.ufak boyutta da olsa bir mahalle baskısı hissetmiyor değilim açıkçası.
    (nyksss, 15.12.2007 11:02 ~ 17.12.2007 21:54)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil