|
|
- 2000 yılında mercury records etiketiyle çıkan apocalyptica albümü. apocalyptica bu albümüyle özgün ve tumturaklı parçalar yazabileceklerini cümle aleme göstermişlerdir, cidden helal olsun adamlara....
1. path *
2. struggle
3. romance
4. pray
5. in memoriam
6. hyperventilation
7. beyond time
8. hope
9. kaamos
10. coma
11. hall of the mountain king
12. until it sleeps (metallica cover)
13. fight fire with fire (metallica cover)
- slayerın haziran 2006 da çıkması beklenen albümünden ismi açıklanan bir şarkı..
(cankush, 06.05.2006 13:29 ~ 13:29)
- (bkz: the cult)
- slayer'ın web sitesinde birkaç saniyesi yayınanmış parça. sadece başını dinleyerek yorum yapmak ne kadar doğru bilmem, ama god hates us all'a benzeyecek gibi albüm. hadi bakalım...
düzeltme: tamamı yayınlandı sonunda. önce yayınlanan kısım da şarkının başı değilmiş, olsun. divine intervention albümü kokuyor daha çok . yani harika. dave lombardo da her zamanki gibi dünyayı yıkarcasına çalıyor. sözler de hıristiyanlığa isyan anladığım kadarıyla. isa'ya sövüyor bir miktar, hep yaptığı gibi.(plectrum, 05.06.2006 16:14 ~ 07.06.2006 20:51)
- (bkz: cunt)
- religion is hate
religion is fear
religion is war
religion is rape
religion's obscene
religion's a whore
there is no fucking jesus christ
there never was a sacrifice
to land upon the crucifix
he rode the cup of purity
ınfectious in facility
ı've made my choice
six six six
dizeleriyle hristiyanlık'a lafı koymuş slayer şarkısı.
(bkz: tövbe estafurullah)(venom, 09.08.2006 00:19)
- ing. inanç, tapınma, moda, sadakat, mezhep, çığır anlamlarına gelen kelime.
(bkz: kült)(flavius, 27.09.2006 11:22 ~ 11:22)
- bu aralar günde 10 posta dinlediğim ve bokunu çıkardığım parça. ama slayer'da yapmış yahu. birde canlı performansı var ki, yemede yanında yat cinsten. adamlar işi biliyor. heil slayer heil slayer
http://www.youtube.com/...
- (bkz: cult of luna)
- 2000 çıkışlı apocalyptica albümü. albümdeki son 3 şarkı cover'dır. bu cover'lar beni pek etkilemese de (herhalde şarkıların asıllarını daha önce hiç dinlemediğim için) kendi parçaları gayet muazzamdır. özellikle hope ve pray! gibi parçalar bana "ben apocalyptica dinlerim" dememi sağlayan parçalardır.
(ntcik, 16.04.2008 22:39)
- (bkz: occult)
- ilk aldığım ve daha sonra diğer apocalytica albümlerini almama neden olmuş, bence apocalyptica' nın kültü olan güzel albüm...
|