csi şanlıurfa   

adana çık aradan

1. yapılması durumunda dünyanın izleyeceği bir dizi potansiyelli yeni dizi projem.sponsor yok tabii.kaynak bulunabilirse csi bayburt,csi adana da çekilesidir.
    (absent, 10.02.2007 20:39)

2. -olay yerinde yarım bırakılmış bir kebap,bir puşi ve künefe kalıntıları bulduk amirim...
    -tamam kebaptan et örneği,puşiden iplik örneği,künefeden de peynir örneği alın... katil fazla uzaklaşmış olamaz...
    (hypnotica girl, 10.02.2007 21:15 ~ 21:16)
  3. ---------------- acılı spoiler----------------

bir bölümünde csi şanlıurfa dedektifleri olay mahallinde buldukları diyarbakır karpuzunu inceleyip, csi diyarbakır ekibiyle iş birliğine gidiyor, suçluları dimyat'a pirince giderken yakalıyor ve ellerindeki tüm bulgurları alıyordu. manyak diziydi be!

---------------- acılı spoiler----------------
    (seth mescaline, 10.09.2007 04:07 ~ 04:08)
  4. benim favori bölümüm urfada oxford vardı da gitmedik mi adlı ibrahim tatlıses'in konuk oyuncu olduğu bölümdü.
    (ozanudazai, 10.09.2007 04:13 ~ 04:15)
  5. *** ishotlu spoyler ***

maktülün tırnak aralarında urfa kebabı ve lavaş kalıntıları bulunmuştur... fakat masada tam karşısında bol peynirli künefe yemiş biri daha vardı, tabağı hala sıcaktı, ayrıca künefeden önce bol acılı adana kebap yemişti... ancak bu kişi ortada yoktu... elde ki künefe ve bol acılı adana kebap nedeniyle hemen csi hatay ve csi adana ekipleriyle işbirliğine gidilir ve her 2 şehirde künefeyi sıcak ve bol peynirli, adana kebabı bol acılı yiyen kişiler araştırılmaya başlanır... zanlının şanlıurfalı olmadığı kesindi ve muhtemelen şehri terk etmişti... acaba hangi şehirdeydi?... adana'da mı yoksa hatay'da mı?...

*** ishotlu spoyler ***
    (van den budenmayer, 10.09.2007 04:19 ~ 04:25)
  6. dehşet bir dizidir. van den budenmayer'in bahsettiği bölüme paralel bir bölümde ise (zaten bütün bölümler aynı amına koim adamlar değişik sadece) suçluyu osuruk kokusundan buluyorlardı. şüphelilerin tek tek götünü koklayan csi dedektifi suçluyu bulduktan sonra 1 ay izne ayrılıyordu. güzel diziydi...
    (seth mescaline, 10.09.2007 04:21)
  7. van den budenmayer devamını izlememiş. izleyemeyenler için ağır spoiler içerir sonra söylemedi demeyin..

---spoiler---
    ne künefe nede acılı adana zanlıyı bulmaya yardımcı olmamıştı. polis kayıtları tekrar incelendi. olay mahaline tekrar giden komser maho bir nargile ağızlığı bulmuştu. orada ne işi vardı? demekki bu grup cinayetin işlendiği yere gelmeden bir nargile sefası yapmışlardı. hemen civar bölgelerdeki nargileciler araştırıldı ve maktül ve arkadaşının gittiği nargileci bulundu. orada çalışanlardan yardım alınarak hemen zanlının robot resmi çıkartıldı(burada itirazım var robot resmi çizen kişi hiç bu işleri yapacak birine benzemiyordu. daha çok berber gibiydi ama neyse). bu kabzımal bilo'ydu. mahallede iyi biri olarak bilinirdi. ne olmuştuda en yakın dostu ahmed'i öldürmüştü? sorgulanmak üzere merkeze götürüldü. birde şahit vardı. olaydan iki gün önce ahmed'le bilo'nun kavgasını gören bir şahit. flashbackte gördük ki bu ahmed şerefsizin tekiymiş. kendi arkadaşına bile karpuzu aynı fiyata vermeye kalkıyor. bide üstüne üslük bilo'yu tehdit edecek kadar adi. sonuçta ''ben valla bilmiyem'', ''ben etmedim'' gibi söylemleri onu kurtaramadı. komiser mahmut ve arkadaşları bir dosyayı daha çözdüler. bu haftaki bölüm çok güzeldi. özellikle bilo'nun sondaki sorgu sahnesindeki performansına hayran kaldım. adam resmen döktürmüş yav..
    ---spoiler---
    (donnie darko, 10.09.2007 04:49 ~ 06:14)