elektronik fakültesinin gelmiş gelecek en seksi crunch yiyen kişisi, 2 yıllık eski oda ve 2 yıllık eski ev arkadaşım, beni en çok güldüren
* * insan, antizeynepçi itü cadısı
*(deccal, 11.04.2004 23:46 ~ 13.04.2004 17:17)
enfes bir pirinç patlaklı çikolata
(bkz.
krançi)
(okang, 11.04.2004 23:48)
nestlenin tadı mükemmel olan çikolatası. aslında eski hali biraz daha güzel gibiydi. böyle ambalajı falan değişti biraz daha kakao ekledik dendi hala gzüel ama ben şahsen ikisi arasında bir seçim yap deselerdi eskisini seçerdim ama bu tamamen kişisel zevkimden kaynaklanan bir durum olurdu.
(bkz.
anladın sen anladın)
...olmadı bir bir anlatacağım...
(deccal, 13.08.2004 04:23 ~ 04:24)
mükemmel tadı olan, her gün iki tane yiyenleri gördüğüm çikolatadır. ayrıca yalnız başına yenmesi zordur, gören bana da al bir tane diye damlar hemen.
not: benim tek yediğim çikolata değildir. genelde yanında bir şeyler daha tüketirim. yediğim tek çikolatadır
o ayrı.
(makaveli, 01.12.2004 13:47 ~ 06.02.2005 01:47)
askerde acemilikte iyice kilo vermemden sonra, her akşam yatmadan önce büyük boy crunch ı süt ile birlikte götürmem sonucu kilom 80 e vurmuştur. insanlar " yeter lem " demektedir ama o bir crunchtır. ondan vazgeçmek çok zor, hımmmm crunch.
abazan bünyelere duvar deldiren çikolata.
(bkz:
ben bu gün bunu gördüm)
(bkz:
crunch reklamı)
(kornish, 18.12.2005 00:06 ~ 00:06)
ısırırken dişe gelen o pirinç patlaklarının ekstra zevk kattığı, bitmesin diye azar azar yediğim, ambalajındaki "içindekiler"e bakarak evde üretmeyi bile düşündüğüm mükemmel çikolata. şimdi crunch max die gofretimsi bi çeşidi çıkmış: baya kalın bi gofret aralarda crunch çikolatası ve pirinç patlakları. klasik crunch kadar iyi değil.
taşşak patlatan çikolata.
(venom, 22.10.2007 10:47)
kızların çikolata görünce neden kendilerini kaybettiklerini anlamamı sağlamış olan çikolata. hastasıyım.
(bkz:
genellemek)
nestlé'nin inanılmaz ürünlerinden biridir. şu sıralarda crunch max adlı bir ürün de çıkmıştır, original olan ilk göz ağrısı unutulmadan onun da tadılması, abonesi olunması farzdır.
laney gitar amfilerinin üstünde bulunan drive tonu. pedalla oldumu güzelde laney'dekiler 5 para etmez...
nescafeyle tek geçilen çikolatadır. pirinç patlaklarının ısırıldıktan sonra kahveyle erimesi ayrı bir güzelliktir.
overdrivea göre daha zayıf, daha mid ve driveı az bir sounddur.
country formundaki parçalara çok yakıştığı gibi birçok yerde kullanılabilir.
rock'n roll ve
bluesda a çok sık rastlanır.
jimmy babanın kullanmayı pek çok sevdiği bir sounddur. les paul ile ayrı yırtıcılığı vardır ama bir de 70'lerde yapılan sağlam bir telecaster'dan duyulmalıdır bu gitar lisanı...
yeni kampanya dahilinde her dakika başı çikolatasının paketinde bulunan şifreyi gönderen ilk kişiye (cep telefonu yada net üzerinden) garanti bankası aracılığı ile 10-20-40 ytl veren bir nestle firmasının prinç patlaklı çikolatası.
http://www.crunch.com.tr/
(ing.)
big bang'dan sonra sürekli genişlemekte olan evrenin, kritik bir yoğunluk noktasından sonra, gitgide büzüşmeye başlayarak sonunda çökmesi durumu.
geçen bunun gofretlerinden alıyım dedim. baktım, üzerinde 30 saniyede bir 10, 20, 40 lira veriyormuş. ben de coca cola'dan vakti zamanında futbol topu kazanma şerefine erişmiş biri olarak bir ümitle mesaj attım paketteki şifreyi. 5 dakika sonra ne göreyim, "10 tl kazandınız" diyor. evde sevinçten taklalar attım birkaç kez. sonra gidip parayı çektim. bankamatikten çıkan o ses ve para haznesinden dışarı doğru çıkan gıcır 10 tl yi görme anını tarif edemem, nasıl bir mutluluk, nasıl bir gurur... neyse efendim adettendir, kazandığım parayla 3-5 tane daha alayım dedim şunlardan. yine yolladım bu kez tık yok. günler geçiyor, her gün üçer beşer alıyorum ses seda yok. az evvel kazandığım paranın son 60 kuruşu ile bir tane daha aldım, bütün ümitlerimi de ona bağladım, eğer benden ses çıkmazsa yarın aileme bir taziye mesajı gönderin. son sözlerim olarak da kayda geçsin lütfen: "ilk mesajda herkese para yolluyorlar, bunun gazıyla alan bir daha çıkana kadar alıyor. siz siz olun bu zokaya düşmeyin, benim halimi görün halinize şükredin..."
snack olanını nedense sevemediğim , diğerine bayıldığım , bir gün içerisinde öğünlerce yediğim tapılası çikolata.
(bkz:
canım çekti be)
(bkz:
olsa da yesek)
(bkz:
ımm)
reklamında crunch'ı mı yoksa kızları mı yiyeceğimizi anlayamadığım çikolata.
gördüğüm en korkunç reklamlar top 5 listemde ilk sıraya yerleşebilecek derecede berbat bir reklama sahip çikolata. o ne biçim bir reklamdır ya? bu arada bu türk reklamcıların olan bir şarkıyı alıp üzerine söz yazma sevdası nedir allah aşkına? bu acı gerçeği benden duymanızı hiç istemezdim sayın reklamcılar ama söylüyorum öyle garip
jinglelı reklamlar yapmayın nolur! çok berbat oluyor. zaten malum crunch reklamını ilk gördüğümde bildiğin koptum yani.
reklamının berbat ötesi olması crunch'ın-original olanının- müthiş bir tada sahip olduğu gerçeğini değiştirmeye yetmiyor tabi.
son reklamında dans eden insan fena halde
salimi andırıyor. o gözlük, o şapka, dansçı kızlara karşı tavırları falan...kendisinin isteklerini karşılayamayınca çakmasını oynatmışlar herhalde. onun yerinde olsam telif hakkı isterdim.