görseller
cruellacruella
cruellacruella
belki ilginizi çeker
  1. · yaşlı çocuk
  2. · mitican
  3. · diyarbakırlı öğrencileri kitapla buluşturuyoruz
  4. · öğrenci indirimli dans eğlence zirvesi
  5. · 2nci cemre biraya düştü zirvesi
  6. · şenay düdek
  7. · benihayalkırıklığınauğrattınsözlük
  8. · the fast and the furious 4
  9. · simliboya
  10. · yeniden çocuk oluyoruz zirvesi
gündem
  1. · sözlük yazarlarının hayalleri
  2. · aklidengegorecelibikavramdir
  3. · hayatın iyi bilinmesi gereken kanunları
  4. · galatasaray
  5. · ayda su bulunması
  6. · insanın hayatına sıçan şeyler
  7. · rasim ozan kütahyalı
  8. · 20 mayıs 2005 anathema istanbul konseri
  9. · babanın ölmesi

cruella  

sayfa  / 2
  1. sevimlilik abidesi turizm elçimizdir. tanıdığım fevkalbeşerlerden. varolsun.
    (ruhanileştirilmiş, 10.10.2008 19:50)

2. yardım etmek için hırs yaptığım, film indirmeyi beceremeyen ama bir o kadar da hoş sohbet olan yazar. *
    (zomig, 02.03.2009 16:46)
  3. farklı firmada olmasına rağmen mesai arkadaşımdır. gözünü para hırsı bürümüş cadalozdur. beni 50 yaş üstü buruşmuş teyzelere 100$ a pazarlayıp üstümden para kazanıp bana sadece %25 komisyon verecek olacak menajerimdir. kısacası şirret karının biridir evlerden ıraktır.

not: gülücük koyacak yer bulamadım lan.
    (suicidal silence, 18.03.2009 14:08 ~ 14:09)
  4. 101 dalmaçyalı'nın kötü kadını. saçları siyah beyaz olduğu için %100 oranında nefret edemedim bu kadından. tam adı cruella de vil'dir. (ya da "de ville")

(bkz: devil)
    (beyazleblebi, 18.03.2009 14:14)
  5. dana vallahi dana yani bildiğiniz danadır efendim kendisi. ayrıca hiç tarzım değildir kendisi yani parası yetmez bir kere bana bildiğiniz vermem ben bu kadına. ayrıca son zamanlarda geçirdiğim en eğlenceli akşamlardan veya gecelerden birisine benimle birlikte eşlik etmiş canlıdır kendisi. birde bir gülüşü vardır öyle tombul tombul olur yanakları böyle sıkıcan yanaklarını vurucan kafasını duvara duvara o derece yani. ama insanın cidden yaşlanırken yanında olmasını isteyeceği arkadaşlarından olabilecek derecede nüfus eder insanın kanına.neyse efendim seviyoruz kendisini gerçi bu akşam o hayallerinin erkeğini ben hayallerimin kızılını bulamadık bulsakta birbirimizi satıp kaldırmadık ama bir dahaki gecede sınırsız çapkınlık hakkımı kullanacağımı bildiririm kendisine.

edit: an itibariyle cidden 35 yaş üstü kadınlara beni pazarlamayı düşünen menajer bozuntusu pire torbasıdır. gözlerinde dolar sembolü görüyorum kendisinin. ayrıca kendisine olmaz kızım ben kendimi evleneceğim kadına saklıyorum demekteyim.

son anda akla gelen edit: buddha da görülen eski sevgilinin kendisini sevgilim zannedip daha güzelini bulabilirdin diye mesaj atması gecenin en büyük neşe kaynağıydı.
    (suicidal silence, 21.03.2009 02:07 ~ 12:47)
  6. yaptığı karşlık verilmesi mümkün olmadığını bildiği şeyleri bir şekilde katakulliye getirip fitleştirdiğimi düşündürten, ilk görüşte canayakınlığı ve nezaketi ile lola bunny'i görmüş bugs bunny gibi insanın içini eritendir, insanın kendine gelmesi için zaman gerektirendir.
    kalbinin güzelliği tebessümüne yansımış insandır, şöyledir, böyledir.

edit. bu girimi en sevilmeyenlerime sokabilen vicdansız arılara kafam girsin evet. hemen rakip olarak görmeyin bu giriyi, ablam lan o.
    (mitican, 28.03.2009 00:46 ~ 11.04.2009 00:57)
  7. gelecekle ilgili planlarımı alt-üst etti kendisi. okumak istediğim bölümü okuma, okuyamazsın dedi. ben bile okuyamıyorum sen kimsin ki dedi.*

bi de çok güzel gülüyo, hatta sürekli gülüyo ve çok yakışıyo.
    harbi ln ne güzel gülüyo, aklıma geldi de.
    (rocknrolla, 30.03.2009 01:07)
  8. işe istisnasız hergün geç gelmeyi başaran pire torbasıdır. - suicidaaaallll ben işten kovuldum sizin firmada boş yer var mı ? şeklinde miyavlaması yakındır. her an beklenmektedir. ama olsun sonuçta arkadaştır candır. bu haliyle kabul etmişizdir biz onu.
    (suicidal silence, 30.03.2009 09:46)
  9. gülücükün insan bedeninde can bulmuş şeklidir. kanımın kaynadığıdır. daha çok görüşeceğizdir. * *
    (benihayalkırıklığınauğrattınsözlük, 30.03.2009 09:55)
  10. ağırlık etoburluk oranının ciddi yüksek olduğu insanmış. bide konuşmayı seviyro sanırım ama ben varken konuşamadı zavallım. naneli dondurma sevgisi dikkat çekici seviyelerde. klasik müzik sevmiyor ayrıca düşük tempolu müzik te sevmiyor, ne seviyor onu anlayamadık tam ama baya bi gülüyor bu insan. ayrıca otobüse binmeyeyim diye az daha düzceye gidiyordu.
    (kurremkamerruk, 30.03.2009 12:02)
  11. gülünce gözleri kaybolan yazar insanı. gözler mi küçük desem? yanaklar mı alabildiğine tombul desem, bilemedim hacı ama, o derece bişey işte. her zirveye lazım bundan bitane. gülsün dursun bi köşede kafi * . "see you later hacı" diyorum kendisine.
    (vela, 30.03.2009 14:55)
  12. nasıl para kazandığını anlayamadığım yaşam formudur. (insan diyesim gelmedi.) bir insan istisnasız hergün 1 saat işe geç kalır mı? kalıyor bu hayvan. hayır hem geç gelip hem erkenden çıkmayı nasıl yapıyor anlamıyorum. kıskanmaktayım sözlük. o değil de yarın öbür gün bu pire torbası kovulacak. sonra ben dayanamıcam alıcam buraya. tüm gün ofiste tepemde - dır dır dır. korkuyorum sözlük.
    (suicidal silence, 01.04.2009 10:11)
  13. biolüminesan canlı. böyle ışık neyin saçıyor gülünce. *
    (benihayalkırıklığınauğrattınsözlük, 06.04.2009 11:59)
  14. 2nci cemre biraya düştü zirvesinde tanıştığım, beni tarkan'a benzettiğini söyleyip feysbukunda eşe dosta hava atmak için fotoğraf çektirme talebinde bulunan, ilerde bir gün param olduğunda sharm el sheikh'e gitmem için uygun fiyata tur ayarlama sözü vermiş olan, nick ve görüntü arasındaki tezat konusunda örnek gösterilebilecek, fena halde güler yüzlü yazar. ayrıca kendisi de bir demet tiyatro'daki asuman'a benzemektedir. bıcır bıcır olma olayı*
    (attila the hun, 06.04.2009 12:11 ~ 17:05)
  15. hastasıyım bu hatunun, geldiği yerde güller açıyor. nasıl bi güzellik, nasıl bi sevimliliktir o. hep gülen bi yüz.
    yanarım yanarım yalnız kalmadığımıza yanarım. ne güzel fantazilerim vardı benim*
    (rocknrolla, 06.04.2009 16:28)
  16. saçlarımı kıskandığını düşündüğüm arkadaşımdır. sevimlilik abidesidir. bir de süper güler bu insan gerçekten süper güle evet. o değil de iyi ki varsın lan.
    (suicidal silence, 06.04.2009 16:53)
  17. beni meşhur etmesini dört gözle beklediğim yazar.

mavi donumu kendim getiricem.*
    (heroine, 06.04.2009 16:57)
  18. çılgın atarken kafasını yaran hanım kızımız. yuh lan! nasıl becerdi hala anlayabilmiş değilim. kafasında üçüncü göz açıldı yeminlen o derece. yazık oldu, doktorlar istirahat ve dikkat önermiş kendisine.

edittir: geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum bir de kendisine. kendi uyarmasa yazmayacam da ha o kadar ayıyım eheh.
    (silentpain, 06.04.2009 17:10 ~ 17:21)
  19. (bkz: zirve gazisi)

geçmiş olsun diliyoruz..
    (damdanakan, 06.04.2009 17:11)
  20. gözümün önünde sandalyeye kafa atan insan. ben adnan şenses e özenmiş ceketim belime asmışken bir ara kafayı aşağıya doğru eğdi. sonra bir kaldırdı kafayı. o sahneyi unutamam işte. hemen sağlık görevlilerini sahaya davet ettim. baktım maçta değiliz kendim koştum buz buldum. bir an önce iyileşip yeşil sahalara geri dönmesini bekliyoruz.

edit:kaşının üstü açıldı az bişe. kafası yarılmış,beyin kanaması geçirmiş, beyin ölümü gerçekleşmiş diyenlere itibar etmeyiniz.
    (iyi vurur oralardan vuruyor ve tac, 06.04.2009 22:10 ~ 22:12)
  21. pek tanımam ama gittiğim zirvede ilk soruyu kibar şekilde sormuş olan yardımsever kişiliktir.. geçmiş olsundur nazar ettilersana
    (darxis, 07.04.2009 15:14)
  22. zincir bar'ın en şekeri; öpücük kraliçesi... bi'de saçlarının geçmişini bir anlattı ki bu konuda gerçekten çok iyi.. bana sorsalar "uzadı işte" diyebilirim sadece..
    (üzümlü draje, 16.04.2009 21:15)
  23. kucağımı yer bellemiş, cuk diye beni öpmüş, üstüne bir de gülümsemiş aslan parçası.
    şimdi efendim, oturduğum yere oturası çok geliyordu anladık, öptü anladık, ah be neden öyle güzel gülümsedin ki?
    öperim ki bi' daha. neyse azıtmayalım. benden daha çok öpesi olan bir insan var galiba. !:gab
    (eni, 20.04.2009 22:02)
  24. naneli dondurmayı seven, şirin ve sevimli güzel insan swh
    (erkancans, 28.06.2009 13:35 ~ 13:38)
  25. hayal kurmasını çok severim, hayalbaz diyebilecek kadar fazla hayal kurar bünyem. hayaller yol olur, yollar uzar masallara çıkar sonu. ve ben masalların kötü sonlarla biteceğine öylesine inandırılmış bir bünyeye sahibim ki, ne zaman bir masal yazmaya kalksam sonunun kötü biteceğini bildiğim için üzülürüm. ama bu kez ki için, mutlu bir başlangıç yazıp mutlu bir son hazırlıyorum. öyle hissediyorum, bu masal acı sonla bitmeyecek.

...

o nu ilk gördüğümde kurdum onunla alakalı ilk hayalimi, 'işte' dedim, 'işte bu kız benim olmalı'. gözleri gülüyordu, insanı bambaşka bir dünyaya sokuyordu sanki gülümserken. etkilenmemek, gülüşünün tesirinde kalmamak mümkün değildi yani. bense ilk anda kurduğum o düşsel yoğunluğu sonraki dönemlere de yaymaya karar vermiştim o anlarda, o ilk gün. sanırım kafama koyduğum ve istediğim şeyleri elde etmede başarılıyım. (mükemmeliğimi de mütevaziliğime borçluyum ayrıca, evet.) aynen bir kene misali, yapıştığımı benden bıkana kadar yahut ona tamamen karışana kadar bırakmama gibi bir huyum da var sanırım. neyse, zaten kene deyince akılma yine onunla alakalı bir hikaye geliyor ki, komik olmasının yanında biraz ürkütücü de olması konuyu daha fazla uzatmamam için yeterli bir sebep.. gülüşü diyordum, gülüşü aklımı başımdan alan en önemli faktördü işte, kendi deyimiyle herkese görmek nasip olmayan 'şapşal' gülümseyişiyle beni kendimden aldı ve kendinde bir yerlere yerleştirdi. o yeri o kadar çok sevdim ki oradan ayrılmamak, orada çakılı kalmak için elimden ve gönlümden ne gelirse yapmaya kendimi adamış bulunmakta ve kıyaslama yapmayı sevmeyen bir insan olmama rağmen hayatımın en mutlu zamanlarını yaşadığımı iddia edebilecek kadar hayat dolu olduğumu söyleyebiliyorum rahatlıkla. sebebi tabii ki o.

bu aralar o kadar fazla yer kaplıyor ki hayatımda o. gece onunla bitip, gündüz onunla başlıyor ve gün içerisinde onunla olmamıza rağmen hala birbirimize doyamamış ve yanyana olabilmek için birbirimizi cebelleşiyor görmek mutluluğumun ve huzurumun ana sebeplerinden sevgili dostlarım.

...

2 gün oldu onu görmeyeli..

bir baş ağrısı hayal edin. neredeyse 3-4 gündür size musallat olan, iş yerinde, sokakta, arkadaşlarınızlayken, evdeyken ve hatta uyurken yakanızı bırakmayan, hiç gözünüzün yaşına bakmayan, yalnızca başınızın sağ kısmında etkili olmasına rağmen neredeyse tüm vücudunuzu işlev dışı bırakan bir ağrı olsun hayal ettiğiniz ağrınız. hiç beklemediğiniz anlarda ki ataklarıyla sizi köşeye sıkıştırsın, aldığınız hapların ve ilaçların sıfatına bile bakmadan sizin canınıza okusun. işte öyle bi baş ağrısıyla muhatapken, bu baş ağrısından daha çok canımı yakıyor onu 2 gündür görememiş olmam ve hala bu sürenin uzamakta olması. bu duyguyu, yani onu göremeyişimin bana hissettirdiği eksikliği tarife kalkış(a)mıyorum. tarif edebilecek, dillendirebilecek, yazıya dökebilecek kadar yetenekli değilim. halbuki kendini beğenmişin biriyim, yüzsüzlük yapmada, kendi egoma çalışmada üzerime yok, bunun farkındayım. bazılarının konuşmakla anlatamadıklarını yazıyla çok güzel anlatabilirim ama bu konuda dilim köreliyor maalesef. onun yokluğu, bende tarifsiz bir buhrana dönüşüyor. damarlarımda hissettiğim eksikliği, beni öyle aciz bırakıyor ki, tarifine kalkışamayacak kadar güçsüzleşiyorum işte.

bi' de böylesine bir eksikliği yaşarken, onun canını yakabilecek hal ve hareketlere girmem yok mu?! istemdışı (daha çok bilinçsiz) ettiğim laflar, bu baş ağrısının türettiği gerginlikle ona yansıttığım gereksiz sinir kasılmaları.. dışarıdan kendimi bir başkası gözüyle inceleyecek ve incelemelerimi yine kendime bir yazıyla iletecek olsam, o kağıda kesinlikle şu cümleyi yazardım; "can, sen kendini bilmez, düşüncesi kıt anlayış yoksunu ve sen tek kelimeyle aptalsın."

2 gün oldu onu görmeyeli.

ve giderek artan "özlem"im, kendi yaptığım hatalarımla daha can yakar hale geliyor. nasıl bir ihtiyaç olduysa bünyem için, onu arar oldum her günümde her anımda hep yanımda, öyle ahım şahım bir süre geçmemesine rağmen birlikteliğimize başlayalı. daha öyle taze ki heyecanım(ız) her gün güne başlarken beraber büyütüyoruz güzel gülüşlerimizi. ve akşam beraber uğurluyoruz 'biz'i büyütecek diğer güne düşlerimizi. rengarenk düşler süslüyor yarınlarımızı beraber düşündüğümüzde ve beraber vakit geçirdiğimizde zaman yetişemiyor bize. insanlığı ve bir mekanı büyüttüğümüz bu güzel düşe, bu güzel masala şahit etmekten çekinmiyoruz. en başından beri çekinmedik, gözlerimiz kapalı olsa bile korkmadık kimseden. ve insanların bize imreniş dolu bakışlarına hiç bir zaman kıskançlığı yüklemedik. bize gülümseyene gülümseyişimizi kat be kat fazlasıyla sunduk.

'insan sevdiğinin yanındayken çocuklaşırmış' derler ya, zaten (zihnen) büyümemiş olan bünyem onun yanındayken bildiği tüm çocuklukları gözlerinin içine sokar oldu. çocukça hareketler bazen çocukça tripler, alınganlıklar, sızlanmalar.. bana nasıl katlanıyor bilmiyorum ama en başta beyan etmiş olduğum 'bak ben çok kötü alışkanlık yaparım haberin olsun' deyişimi kaale almayışının sonuçlarına katlanıyor sanırım. ama halinden memnun olduğunu öylesine güzel belli edip mutluluğu yaşamada öylesine başarılı gözüküyor ki, yaşadığı mutluluğu bulaştırmasından bu alışkanlığı sevdiğin anlayabiliyorum.

bir masalı beraberce mutlu bir şekilde yazıyoruz. elbet can yakan kısımları, üzücü detayları oluyor ama mutluluğu da resmetmek öylesine kolay olmasa gerek. yorucudur, emek ister ve zaman ayırman gerekir mutluluk için.

ve 2 gün oldu onu görmeyeli, tarifsiz bir eksiklik yaşıyorum.

gülümseme sebebiymişim onun,

o benim istanbul u sevme sebebim. o benim aklım, o benim düşüm, düşüncem, halim, hayalim.

o benim hayata tutunma, yarını hazırlama nedenim.

o benim herşeyim.

3-4,07,09 biloperat

sufle hastası bir küçük masal kahramanı.
    (biloperat, 04.07.2009 21:38)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil