belki ilginizi çeker
  1. · without words
  2. · without words
  3. · cep telefonuna virüs girmesi
  4. · adımların yumuşak olsun çünkü düşlerime basıyorsun
  5. · annem
  6. · yaran var mısın yok musun diyalogları
  7. · yapılmış en aptalca dalgınlık
  8. · itü sözlük radyosu
  9. · papillon
  10. · yaran adres tarifleri
gündem
  1. · günün tek şarkılık özeti
  2. · recep tayyip erdoğan
  3. · peygamberle dalga geçerken ölen sırp spiker
  4. · umutların yitirildiği anda hayata giren sevgili
  5. · hz ayşe günümüzde yaşıyor olsaydı ugg giyerdi
  6. · darbeci baro taksim e hoş geldin
  7. · dinde zorlama yoktur
  8. · unutulmaz dizi sahneleri
  9. · mimar

critical  

1. kimselerin hoşgeldin demediği, fakat hoşgelmiş beşinci nesil yazar.
    (dörtyapraklıyoncanındördüncüyaprağı, 28.06.2008 11:55)
  2. hoşgeldin,sefalar getirdin, gel bir bağrıma basayım seni, kaçma! denmesi gereken beşinci nesil yazar.
    (itülmüş, 02.01.2009 00:23)
  3. (bkz: critical path)
    (sarc, 02.01.2009 00:24)
  4. hukukçu olabileceğine ihtimal verdiğim sevecen yazardır.hoşbulduk.
    (uçurtmayı vursunlar, 03.01.2009 17:35 ~ 18:38)
  5. (bkz: critical thinking)
    (sphenksi, 03.01.2009 17:35)
  6. sadece iki gündür sözlük üzerinden konuşmama rağmen kanımın kaynadığı yazar.
    (ambrassador, 04.01.2009 22:01)
  7. gecenin bir yarısı giri okurken kopabilen* insan..
    (halukk, 06.02.2009 19:10)
  8. çok anlamlı ve özel bir günde konuşup tanışma fırsatı yakaladığım nesildaşım. insanları çok iyi anlama yeteneğine sahiptir kesinlikle. ağladığımda omzunu seve seve ödünç vermiştir bana, yaslanayım diye, ben kötüyüm konuş benimle dediğimde de işini gücünü bırakıp dinlemiştir. çok sevecen, konuşkan, sıcakkanlı ve herşeyden önemlisi fedakardır. bir tanedir, dosttur, arkadaştır, anlayışlıdır. bir insanın sahip olabileceği en iyi arkadaştır.

bilmiyorum ne kadar dengi olur ama bana verdiği arkadaşlığa karşı 500. girimi ona hediye ediyorum. hayatımdan hiç çıkma canım arkadaşım. benim sana hep ihtiyacım var.
    (nymphadora, 21.02.2009 22:41)
  9. beni istanbul un başına geçirmeyi kafasına takmış yazar. adaylığımı koyana kadar darlayacak gibi. yeterli desteği sağlayacağını da söyledi. aklıma yatmadı değil. arkadaşım olduktan sonra seçmenim de olmuş oldu böylece. hatta yakında menajerim bile yapabilirim. ya da özel kalem müdürüm falan.
    (ambrassador, 22.02.2009 16:34)
  10. bugün doğum günü bu meleğin. ("bugün" dediğime bakma, belki de giriyi yolladığımda yeni bir güne başlamış olacaz)

aslında çok daha erken yazmam lazımdı bu giriyi, birkaç saat önce mesela. ama işte hayatın akışına kapılınca bazen, geride kalabiliyor en çok yapmak istediklerin.

geç yazıyorum diye kusuruma bakma, sımaylilerin en mahçubuyla çıkıyorum karşına.

itü sözlük radyosu sayesinde tanıştım ben bu melekle. (cesaretime de kızma, melek diyorum, öylesin çünkü)
    sonra, işte yavaş yavaş, günler geçtikçe tanımaya başladım daha da. aslında ne kadar da benmiş, ne kadar benziyormuşuz ve ne kadar da yardım ediyormuş bana...

(dilim açılmaya başladığında ne kadar çenem düşer çok iyi biliyorsun. ama bugün, doğum gününde yazasım var çokça. dedim ya "geç yazıyorum" diye, en mahçup sımayliyi koydum buraya, biliyorum kızmazsın sen bana)

(bu giriyi "yarın" olmadan yetiştirmem lazım belki de. sonuçta bu bir "doğum günü girisi". sarkmasın diğer güne)

çok insan anlamıyor/anlamak istemiyor beni ya da ben anlatamıyorum kendimi. oysa critical o kadar iyi anlıyor ki...

şaşırıyorum bazen bu meleğe. (gülücük koydum yine)
    nasıl da katlanıyor bana ve nasıl da anlıyor beni ve yardım ediyor...

ben çok insan için "iyi ki varsın" demiyorum, ve aslında "iyi ki varsın"ın o kadar da samimi bir ifade olduğunu düşünmüyorum.
    o yüzden;
    ben birsürü "iyi ki varsın"ları, "sulu sulu öpücük"leri, en sevdiğim müzikleri yolluyorum sana. çok daha mutlu ol, hep gül diye.

doğum günü meleği,
    iyi ki doğdun.
    nice yıllara...
    (ninn worx, 09.03.2009 23:49)
  11. yıllar önce kaybedip de sözlükte bulduğum kardeşim gibi sanki. kan bağı bile olabilir aramızda. o derece yakın geliyor bana.
    (ambrassador, 15.03.2009 23:49 ~ 23:49)
  12. güzel yürekli dj yazar. without words programında çaldığı birbirinden güzel parçalarla güne renk katmasının yanısıra kişiye özel seçerek armağan ettiği şarkıların alt yazıları da çok özel.
    (jassmine, 25.03.2009 16:11)
  13. hiç mi ağzından kötü bir söz çıkmaz, bu kadar övgü ve sevgi dolu bir yüreği taşımak hiç mi ağır gelmez bir insana. yorgun düştüğümde elimden tutup bir fincan sıcak kahve uzatanım ol hep. (evet bencilim) *
    (jassmine, 25.04.2009 22:25)
  14. (bkz: critical reading)
    (morumtrak, 25.04.2009 22:26)
  15. ablam yahu. bildiğin abla. sabahtan beri haşım haşım haşlıyor beni projeyi bırakıp sözlükte takıldığım için. çalış diye darlıyor sürekli. terlik atıyor falan. öz ablam olsa bu kadar olurdu yani.
    (ambrassador, 25.04.2009 23:57)
  16. müzik hakkında çok şey bildiğini bildiğim, without words te bizi bize anlatan müziklerle dinlendirirken değişik konularla bilgilendiren, tatlı mı tatlı, hoşsohbet, can, nesildaş, adaş, dj yazar. bilgisayarı tamir olsa da sesini yeniden duyabilsek dediğim.. *
    (kelebeque, 19.05.2009 23:09)
  17. an itibariyle 666 adet girisi olan yazar.
    bu sayıdan sonra korkunun verdiği dehşet duygusuyla kendisi hakkında yorum yapmaktan kendimi menettim.
    (abidindino, 04.07.2009 10:55)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil