|
|
- sözlükte nickini gördüğüm zaman örümceklere karşı beslediğim hislerle* tamamen farklı şeyler düşündüğüm yazar.efendim,oldukça kafa bir insandır kendileri tanışmanız şiddetle tavsiye edilir.ayrıca henüz çiçeği burnunda bir statü sahibidir,tebrik ederiz.
- -bir çok arkadaş gibi- oturup muhabbetlerin en demlisini yapamadığım sözlük insanı. belki yedi ay sonra. ya da ne bileyim ben.
- ben yazar olmadan tanıştığım yazıkarından önce kendini tanıdığım herkesin de tanıması gerektiğini düsünğüm entel, şirin insan. kısa film hayallerimiz var olur mu bilmiyorum burdan çok zor görünüyor ama hadi hayırlısı..
- nickini bilmediğim halde sözlükte yaptığım derin araştırmaların sonunda kendi çabamla bulup kendisine sözlükte musallat olduğumu düşünen,pogoların baş kahramanı,metalci gençlik...iyidir, muhabbetlidir, televizyon makinalarında boy bile göstermiştir...
(lee, 15.05.2006 01:19 ~ 12:24)
- "opeth konserine mi gittiin?" (bkz: opeth petrol istasyonu diil) sorumla başladı herşey ve sınavdı resimdi ödevdi derken bi bakmışım dostum olmuş crimson... daha tanıştığımız ilk gün bissürü derdimle kafasını şişirdiim ama sabırla dinleyen, kasmayan, panik ataklarım sırasında beni sakinleştirmeye çalışan sevimli kişilik; bölümdaşım, sırdaşım, her bişeyim...
- garip bir şekilde tanıştığım, anlattığım herşeyi dinleyen, beni sözlükten haberdar eden, sevimli ve zeki insan.
- (bkz: crimson rider)*
|