ilginç bir kişiliğe sahip olan, çevresini tehtid etmeye bayılan ama bir türlü uygulayamayan, yardıma ihtiyacınız olduğunda ya bi siktir git demeyen, kafayı yedirtecek kadar bile konuşsanız usulca dinleyen, metal müzik dinleyeni, iyi elektro gitar çalıcısı, adam gibi adam olan sözlük yazarı *
tanışalı 11 ay olan, beraber votka içmece, sarhoş olmaca, tavla oynamaca *, icq da konuşmaca gibi aktiviteler yaptığımız metal müzik manyağı, gitarist insan. iyidir, eğlencelidir.
aynı ortak noktamız var bu kişiyle, yalnız bu hayali kendisi gerçeğe dönüştürmüştür, takdir edilecek konumdadır. ben ise diğer insanlar gibi kendisine muhtacım bu konuda. canı sağolsun, önemli olan invitation.*
yazılım konusunda yardımını esirgemeyen ankara'da üs kurmuş bir kul.
limewire diye bir şey öğretti bize, 40 yıl köle olacak gibiyiz faydalı bir icat imiş. creepingdeath'in tavsiyesi ile bindik bir alamete gidiyoruz kıyamete.
başımın belası olabilitesi yüksek insan.
babama sordum seni evlatlık alabilirmişiz, yanlız babam kızar öyle habire siyah giyemezsin. böyle renkli renkli burlingtonlar giymeden olmaz!*
not: loto çıkarsa ben bu adama bi tane fender stratocaster alıcam, opeth şarkılarını daha iyi çalsın diye...
etraftaki cansız varlıklarla *** ilgilenmeyen sakin bir insandır kendisi ancak konu geyiğe gelince sükuneti elden bırakır, alır sazı eline. ayrıca müstakbel üniversite öğrencisidir başarılar diliyoruz buradan kendisine. ama ''yok annem çamaşırları yıkadıydı başka giycek bişey yoktu'' diye kandıramazsın beni haberin olsun. *
kendisi satanistmiş gibi * görünür, ancak ona bu şekilde hitap edince çok sinirlenir, sağa sola saldırır ve "satanistim ben varmı" * diye bağırmaya başlar. etrafta kesilecek kedi bulamazsa da insanlara yönelir. bu yüzden bazı durumlarda uzak durulması şiddetle tavsiye edilen bir insanoğludur demek doğru olur.
zirveye giderken kendisini görür görmez daha ağzımı açmadan, vallaha annem herşeyi yıkıyo bi tek giyicek bu kaldı şeklinde savunma yapan, beni fırlamalıkla suçlayan bi insandır kendisi. sizofrenkedi ve quarantine le telepati yoluyla anlaşmıştır. zirve boyunca gayet gülmüş, eğlenmiştir. ayrıca bi dahaki zirvede suyun benden *
burun düşmanı insan * tatil boyunca burnumla uğraşmıştır kendisi. neyse yine de güzel ve eğlenceli bi tatil geçirilmiştir kendisi ve birkaç kişiyle daha. iyi ki gitmişiz. tavlada yenilsem de kendisi de bilir ki sadece acaip şanslı olması sayesinde yenmiştir beni* aklıma koyduğumu yapan biri olduğumu bilir, en yakın zamanda kendisiyle havuza gidilicektir. kaçışı yoktur * bi de kamp bu sene patlatılamadı, artık seneye *
mantıklı ve yerinde olan yazılarıyla beğenimi kazanmış kaliteli yazar.
doğum günüymüş, kutlu olsun, o kadar suyunu çıkarmışken koyalım bakınızı: (bkz. başak burcu)
doğum günü kutlu olasıca. devlet baba kendisini adam yerine koyacak bundan sonra. araba kullanır, bara gidebilir, kahveye girebilir, coca cola'ya kapak gönderebilir, piyango bileti alabilir, her bişeyi yapabilir. büyümüştür, eşek kadar adam olmuştur, tebrik etmek gerekir.!:telekom binasını basmak için ruhsatlı silah alabilirsin artık!:
sağlam insan. tanıştığınız ilk dakikadan itibaren samimi. sohbeti zincirleme tepkime misali. çok yakışıklıdır ayrıca. tüm kızlarımıza şiddetle önerilir. öyle satanist tipliyim dediğime bakmayın siz. alakası yok allah için. bizim üvey kardeş üniversiteye gider kendisi. deplasmanlara bekleriz. bu arada kimse kızmasın şimdi yani benim önerimle itü sözlük kızlarını dışardan kaldırıyorlar diye. yiğidi öldür hakkını yeme. sağlam insan kontağa devam
tohuma kaçmış hıyar, patlıcan ve kabak cinsinden sebzelerle yakından ilgili olan tertemiz ruhlu bir arkadaşımız. kendisi bunları yemese bile ilgisi asla azalmaz.