|
|
- ekşi sözlüğün ingilizce versiyonu
www.creadict.com
- feci geyik "john comes from bosphorus" tarzı geyik deyimlerle dolu site. üye bile oldum şerefsizim.
- moderatörleri arasında itü sözlük yazarı donthatemecuzimbeautiful olan site, eğer bu bir nick benzerliği değilse tabi. gerçi bu benzerlik olabilecek bir nick gibi durmuyor. bir de zamane sözlük'ten gördüğüm ercu nicki var moderatör olarak. bu da nick benzerliği olabilir. (bkz: ne lan bu)
- milletin yarım ingilizcesiyle kendini yırttığı, komik olaylara sebep olan site.. bakalım biz neler döktürücez*
- bütün yazarlarının türkiye'den olduğunu hissettiren sözlük
- ssg başlığı altında çılgın sedat gibi bir bkz. görmemle beni kopartan sözlük. üyelik alımları kapalı mı yoksa sorun mu var merak ettiriyor.
- ben demiştim wondrous'a, ingilizcesini de sen yap koy kenara diye...
güzel olmuş. yüksek potansiyelli bi sözlük. yazar kapasitesi patlayabilir. çok çeşitli ve inanılmaz oranda bilgiyle dolabilir.
- itü sözlük başlığnda: http://www.creadict.com/...
3. son of eksi sozluk
(ali sami, 07.05.2006 20:34)
demiş birisi. yani "ekşi sözlük'ün oğlu".
hemen ardından biri:
4. girl of eksi sozluk
(conan, 07.05.2006 20:35)
komik. itü sözlük-ekşi sözlük benzeşmesi, alakalandırılması, sözlük klonu, şuyu buyu değil (bunlar konuşulabilecek, eleştirilebilecek şeyler). mesele bu değil. ben bu conan nickli şahsiyetin ingilizcesine gelmek istiyorum. bir üstteki eleman "ekşi sözlük'ün oğlu" yazınca, bu conan nickli arkadaş da hemen bir dakika sonra "ekşi sözlük'ün kızı" demek istemiş. tabi bunu ingilizce'ye direk çevirince komik oluyor. çünkü ekşi sözlük'ün kızı="girl of eksi sozluk" diye değil, "daughter of eksi sozluk" olarak söylenir. bir şey söyleyecekseniz bilin de söyleyin bari.
- amacı globalleşmek olan bu yüzden turkishenglish çevirilere, türkçe açıklamalara filan kapalı sitedir. konsepti anlayana kadar uyarı üstüne uyarı aldım lan.
- çatpat ingilizceyle batırılan sözlüktür. moderatörlerin aynı zamanda ingilizce hatalarına da müdahele etmesi gerekiyor anladığım kadarıyla, aksi halde bilgi kaynağı olması mümkün görünmüyor.
- durgun sözlük. karışan görüşen yok kendisine ilk günlerdeki gibi pek.
(kezban, 14.05.2006 02:07 ~ 02:07)
- ilginç tecrübelere gebe bir sözlük. inanılmaz bir eğlence kaynağı olduğunu farkettim gece gece.
- who is there (yoklama) butonuna bastığım zaman sadece kendimi görebildiğim sözlük *
- ilk izlenimler:
europe- europa olmayı başarmış
ssg topsun olm diye bir yazar var
pes dialogs* diye bir başlık içerir
ve bunun gibi bir çok şey. moderatörlerine başarılar dilemek gerekir, ama ilerde eğlenceli bir sözlük olabilir. hatta olması için elimizden geleni yapacağız, temel fikir güzel ama kaldırabilen insan şimdilik çok az.
- 7 deadly sins
(see: seven deadly sins)
deleted by because of the reason: "creadict concept"
(14.05.2006 01:27)
[konseptini kavrayamadığım sözlük]
- maksimum 100 karakter uzunluğunda nick alınabilen sözlük
(bkz: oha)
- 1. total entries 19350
2. total titles 9589
3. total users 1245
4. ..rookie 714
5. ..disappeared 123
6. ..author 399
7. ..agents 4
8. ..moderator 2
9. entries per title 2
10. entries per user 48
11. titles per user 24
şeklinde istatistiklere sahip. sol freym de günü başlıkları değil o zamana açılan tüm başlıklar gözükmekte. haftanın en beğenilen entrylerinde ise sadece bi entry var onda da i fucked your sister denilmekte.an itibariyle online olan tek yazar benim. bugün ve dün bi şey yazılmamış. yani anlayacağınız şu ana kadar tutmuşa benzemiyor bu sözlük.
- kapanmış.
|