crazy dance in kayseri   

sayfa  / 2
adana çık aradan

1. bana borat filmindeki disco dansı hatırlatmıştır. ama bence borat daha iyi dans ediyor.
    (surveyor, 09.11.2007 15:24)

2. horon, hip hop, çarliston, çaça, samba üzerine kurulmuş çeşitli türlü atraksiyonlar dolu dans gösterisi, öyle kasılmışım ki şaşkınlıktan, annem uyandırdı adeta, ayrıca erotik figürlerde var. çok kendilerine özgü, çok şahane, çok bir çalışma olmuş. sıfatlandıramıyorum.
    (kurutulmus kelebek, 09.11.2007 15:33)
  3. feleğini şaşırmışların gösterisi.
    23. saniyede başlayıp 25. saniyede biten bir hareket var. eleman parende atıp resmen karşısındakinin beynine indiriyor (kafasına o darbeyi alanın takke uçuyor). beynine indirilen ayak darbesinden sonra eleman aynen devam ediyor figürlere. hatta bu hareketten gaz alıp daha içli oynamaya başlıyor amca bey.

53. saniyede başlayıp 57. saniyede biten beyazlı elemanın hareketleri özel ilgiyi hak ediyor. akabinde kenarda duranlardan birini piste çekme hareketi de atlanmamalı. 01:13'de devreye giren contasız (turunculu, kolları lacivert olan) ve beyazlı gözlüklü bıyıklı kelli felli amca videonun tartışmasız yıldızları. tanışmak isterim.
    (mahavishnu, 09.11.2007 16:11 ~ 16:13)
  4. sonunda yanaklardan şiş falan geçirilmesini beklediğim dansdan çok ayine benzeyen garip hareketler bütünü gosteri.
    (billie jean, 09.11.2007 16:20)
  5. ne içtiklerine bir türlü karar veremediğim grubun akıl almaz gösterisi.
    (spitzer, 09.11.2007 16:25)
  6. (bkz: çok iyi yaa)
    (the artful dodger, 09.11.2007 16:28)
  7. ihtimaldir ki bu insanlar daha evvel hiçbir yerde karşılaşmamış, hiçbir surette prova yapmamış, sadece kendilerini müziğin ritmine bırakmışlardır..

üstad madonna'nın da değindiği üzere "müğzik makes the people, come together.. yeah!"

müzik böyle bütünleştiricidir işte, böylesi ortak moral değerler üzerine inşa edimiştir..

işte tüm bu iyi huylar çerçevesinde bakıldığında çekincelerim beliriyor.. bugün bu hisleri düğün salonunda insanların ruhuna zerk eden müzik yarın otobüs duraklarında, kıraathanelerde, stadyumlarda, miting alanlarında tesirini sergilerse ya?

beyler.. korkuyorum..
    (hepinizin ağzına kırmızı biber sürerim, 09.11.2007 16:31)
  8. bu dansın bir mantığı var ama muhtemelen biz çözemiyoruz. çünkü dansın birinci bölümünde dansa sonradan katılanlar oluyor, çıkıp gidenler oluyor ama hiç biri diğerini aratmıyor. herkes görevini en iyi şekilde yapıyor. bu da demek ki daha önce de buna benzer danslar yapılmış.

dansın ikinci bölümünde avare'nin meşhur müziği çalıyor ve insanlar sarhoş gibi sallanıp ortada dolanmaya başlıyor. kimse ne yapacağım diye düşünmüyor. yani bu da daha önce denenmiş. hadi avare kısmını anladım ama öbür taraftaki mantığı hala çözemedim.
    (yorkshire, 09.11.2007 16:36)
  9. (bkz: o ne lan)
    (kitiara uth matar, 09.11.2007 16:46)
  10. "crazy" kelimesi izlediğimiz şeyi -ne dansı be?- tanımlamak için yeterli olabilir ama izleyenlerin yaşadıklarını anlatmaya kesinlikle yetmiyor.
    (tilburgdaki erasmus ogrencisi, 09.11.2007 16:51)
  11. dış mihrakların işi bu
    (buhranıkendisindenikiadımöndekoşanbuhranpilavı, 09.11.2007 16:54)
  12. bu nedir ya gözlerim beynimin şaşkınlığıyla gördüklerine inanamadı. avare müziğinde herkesin avare taklidi tapması da zaten yarılmış olan bünyemi tarumar etti. beyaz gömlekli parenda atan adamı sean paul kliplerinde görmek isteriz.
    (mornemeses, 09.11.2007 16:57)
  13. (bkz: kayseri ortopedik engelliler derneği yardım gecesi)
    (sürrealist, 09.11.2007 17:08)
  14. sahneye çıkan herkesin aynı figürler üzerindeki hakimiyeti nedeniyle yerel bir dans olmasından şüphelendiğim şov gösterisi.

not: böyle şarhoş taklidi levent kırca'da yok.
    (çılgın veyfik, 09.11.2007 17:34 ~ 17:35)
  15. yadırgamadan izleyen izleyicileri de yadırganası dans.
    (mahavishnu, 10.11.2007 21:37)
  16. (bkz: 11 kasım 2007 kayserispor fenerbahçe maçı)
    (busburak, 11.11.2007 14:26)
  17. izleyicilerin de kendi aralarında çaktırmadan sahnedeki hareketleri uygulamaya çalıştıkları da gözden kaçmamaktadır. bu insanlar kimdi,nedir? neden böyle birşey yapmışlardır.
    (hoşgelmiş dördüncü nesil yazar, 11.11.2007 14:36)
  18. turunculu abinin ortamın en çılgınsal, en coşkunsal abisi olmasının gözlerden kaçmadığı yutup eğlencesi.
    müzikse gayet fantastik.
    (fingerbang, 11.11.2007 15:15)
  19. dikkatli izlendiğinde ortalarda ceketini çıkartarak piste dalan beyaz gömlekli abiyle, pistteki siyahlı tişörtünü kot pantolonunun içine sokmuş dayının arasında soğuk rüzgarlar estiği anlaşılan video.
    (çılgın veyfik, 18.11.2007 20:07)
  20. youtube daki en güldüren, en karna ağrı sokan videodur kanımca. beyazlı adamın ajdar olduğu konusunda duyumlar var. kayseri'den kız alacak damat adaylarının dikkatli olması gerektiğini düşünüyorum.

(bkz: http://www.youtube.com/...)
    (uçan tavuklar kümesi, 21.11.2007 18:16)
  21. insana " bunlar gerçek olamaz! " dedirten, gerçek olmamasını dileten bir dizi video içinde izlenen danstır.
    (angellore, 21.11.2007 22:19)
  22. kesinlikle izlediğim en iyi dans gösterisidir. bedenin, sosyal kabullerden bağımsız, müziğin ritminde kayboluşu vardır. çok güzeldir, orjinaldir, ve bence olması gerektiği gibidir, cesaret işidir.
    (sudan gelen eşek, 21.11.2007 22:30)
  23. bu davranışların nedeni hakkında cidden bir açıklama beklediğim, ciddi ciddi böyle dans motiflerinin kayseride olup olmadığını öğrenme isteği yaratan videodur.
    (dbk21, 22.11.2007 21:07)
  24. nedir ne değildir? nasıl bu hale geldiler?
    nasıl bünyeyle ,vucutla beyin arasındaki bağlantıyı kopardılar. yalama oldu, motor yandı?

hadi oynayanları geçtim ortamdaki izleyicileri bukadar tepkisiz ve soğuk kanlı bi şekilde izlemeye iten , onların bu durumu normalmiş gibi karşılamaya sebep olan olaylar nedir?
    bu dev bir baş yapıt niteliğindeki sahne performansı ne sebele organize edildi ?
    ortamda ne kutlanıyo? (yoksa tam kutlanacak şey için buluşmuşken bünyeyi kutlamaya hazırlamışken kutlayamdıkları içinmi bu hale geldiler , bağlantı koptu. ulan kafam karıştı benimde)
    yoksa biz ekran başındaki sevgili seyircilermi delirtilmeye çalışılıyoruz?

gibi soruların halen yanıtsız kaldığı üzerindeki sır perdesini koruduğu büyük delimanyağı performans.
    bu gibi sorulara halen ilgili kaynakların yanıt aramıyor olması beni şaşkınlığa sürüklüyor.psikologların, sosyologların bunun üzerine ve şahıslar hakkında araştırma yapmalı.bizleri aydınlatmalı.
    sırlarla örülü resmen
    neler oluyo bu dünyada? yalan dünya!
    delirmeyelim lütfen!olmaz ama...
    bişeyler yapılmalı .
    gereğinin yapılmasını arz ederim...
    (hiçaçı, 27.11.2007 00:05 ~ 00:08)
  25. (bkz: pastırma sendromu)
    (gebesh, 27.11.2007 00:08)
 sayfa  / 2