intenet kafelerde kullanılır eğer bilmiyorsanız o ortamda kendinizi çok yalnız hissedersiniz. mesela "adam doğduğumuz yerde" denince "lan doğduğun yerde yabancı adamın işi ne" aklınıza gelebilir. öğrenmesi çok kolaydır 1 hafta internet kafeye takılınca akıcı konuşabilrsiniz.
(bkz. counterstrike replikleri)
- doğduğumuz yer,
- ne olacağız?,
- 4,1 aldım,
- para anca 3 ün 1 ine yetti,
- sniperda,sniperdaaaaaaa,
- kim attı lan o flashı?,
şeklinde,benzer örnekleri oldukça fazla olan cümleler silsilesi.
-cover me
-affirmative
-taking fire. need asisstance
-roger that
-(dead): yalanlara gel. ulan bıktım bu lamerlerden.
-(dead): hadi beyler dust2 son 3 oy
-(dead): votemap
-(dead): off bi türlü bırakamıyorum şu oyunu. sırtım felaket ağrıyo.
- ne bot herifsin lan, awp ile bir adam vuramadın.
- hile yapıyon oğlum sen, sıktım sıktım ölmedin.
- ananıı bu nerden çıktı lan
- pusmayın oğlum pusmayın.
hilelerin aşırı derecede yaygınlaşmasıyla epeyce küfürlü hale gelmiş olan dildir. yeni küfürler öğrenmek için oyuna girip 15-20 dk oynamak yeterlidir. tabi ki bütün sunucularda "admin"lere saygısızlık(!) ve küfür "ban" sebebidir.
küfürlü, ne yapacakları konusunda milletin birbirine (kabalık kibarlık umursamadan) habire direktif verdiği bir dildir. en çok konuşulan konular kafadan vurup vurmadıkları (headshot), neyle nasıl vurdukları (bıçakla öldürmek prestij sebebidir), bombanın kurulumuyla ilgili bilimum şeyler (genellikle yasaklanır bomba koyma işi, koyan olursa sonraki 10 dakika laf çıkar) ve ne kadar mesafeden vurduklarıdır (fezadan vurdum anasını satiyim). bunları şahsen bana değil, bir kayıp nesile sorsanız size daha iyi söyler. cs oynamaktan derslerinden bihaber olmuş nesillere..