çok yakında* beşiktaş taraflarında yapılmasını şizofren ev kedisi ile birlikte şiddetle istediğimiz adından anlaşılacağı gibi counter strike diye tabir edilen şiddet öğreleri içeren oyuna bağlı gelişecek zirvedir. olursa hoş olacaktır olmazsa pod bot a talim edilecektir.
ben hiç oynamadım ki, inandına mı yapıyorsunuz dediğim, sinir olduğum, abi yemeğe çağırsaydınız ne olurdu, ölür müydünüz dediğim ve gelir de görürsem sizleri diyeceğim zirve!
katılmak için can attığım, içimde uktesi kalan ama malesef katılamayacağım zirvedir. zirveye katılanlardan ricam'dır oyundan bi kaç screen shot almayı ihmal etmesinler.hatta mümkünse terorist ve counter olan ekip biraraya gelip bi poz versin.
(bkz: şimdi istanbulda olmak vardı anasını satayım)
(bkz: ağla1)
kanın gövdeyi götürdüğü zirvedir. sonuncu olmaya aday olarak gitmeme rağmen pekte kötü oynamadığımı hatta t3-t4 maçında bumerang ile birinci olmuşumdur. oyunda zirvenin ismine bir çok kez ihanet edilerek bomba kurulmuştur. oyunda bazı yazarların -isim verip kendilerini rencide etmek istemiyorum*- şifre kullandıkları da gözlemlenmiştir. eğlendik, adam vurduk, çoştuk lakin zirvede eksik olan tek şey muhabbetti. counter'ı tadında bırakıp bence bir yerlere yemek yemeye ve muhabbet edilmeye gidilseydi o zaman 10 numara bir zirve olurdu. ayrıca de_dust bölümünde bomba bölgesinde bir araya gelip aldığımız ekran görüntüsünü * adeks'in 51. masasında unutmuşum. ve son olarak topluca bir mahalle kavgası tadında birbirimize bıçaklarla dalamadık, içimde ukte kaldı. bir dahakine inşallah diyoruz..