belki ilginizi çeker
  1. · sur da ölesiye yiyelim zirvesi
  2. · adeks
  3. · zeus
  4. · mike skinner
  5. · counter strike oynayıp terörist olmak
  6. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · 29 şubat 1453 galatasaray fenerbahçe maçı
  2. · otuz yaşına gelen kadının kendini avutma yolları
  3. · annenin gençlik fotoğrafları
  4. · tunceli alevileri dinsizdir
  5. · 27 yaşında olduğu halde bir hayat kuramayan insan
  6. · yılmaz özdil
  7. · okan bayülgen
  8. · kumsalda takımyıldız sayarak kız tavlamak
  9. · i m not fat i m big boned

counter strike bomba kurmak yasak zirvesi  

sayfa  / 2
  1. çok yakında* beşiktaş taraflarında yapılmasını şizofren ev kedisi ile birlikte şiddetle istediğimiz adından anlaşılacağı gibi counter strike diye tabir edilen şiddet öğreleri içeren oyuna bağlı gelişecek zirvedir. olursa hoş olacaktır olmazsa pod bot a talim edilecektir.
    (dna, 02.04.2007 22:44)
  2. (weirdlola, 02.04.2007 23:13)
  3. gelirsem ve de_dust oynanırsa, tüneli bana bırakın diyeceğim zirvedir.
    (korialstrasz, 02.04.2007 23:15)
  4. counter strike source oynanacak ise tadından yenmeyecek zirve.
    (almbfsek, 02.04.2007 23:17)
  5. (bkz: go go go)
    (bkz: affirmate)
    (bkz: fire in hole)

yerine

beni takip edin
    ateş altındayım yardım edin
    olumlu

seslerin durvarlarda yankılanacağı bir zirve.

edit1 = mike skinner ok tuşlarıyla oynuyormuş. kurufasülye olsun benden söylemesi
    (dna, 02.04.2007 23:19)
  6. ayrıca terörist olursam organizasyonun adına ihanet edip bolca bomba kuracağım zirvedir..
    (korialstrasz, 02.04.2007 23:21)
  7. bomba kuran yazarların en sevilen on girisi tüm zirve katılımcıları tarafından eksileneceği ve ağır eleştiriler içeren nick altı girileceği zirvedir.

(bkz: wondrous koş bomba kuruyorlar)
    (dna, 02.04.2007 23:23 ~ 23:26)
  8. kötü oynayanların gelmemesi gereken zirvedir. yoksa sonrasında nickaltında bana döşemeye kalkışırsanız, eksi oya acımam*
    (kısaveacısız, 02.04.2007 23:27)
  9. yoğun ilgi üzerine organize edilmiş zirvedir. ben aslanım kaplanım, hiç dinlemem ben bombalarım diyen tüm arkadaşları bekliyoruz.

(bkz: hizmette sınır yok)
    (bkz: bir tık kadar yakın)

http://zirvetor.itusozluk.net/summit.php?id=362&lp=1
    (ximxili, 02.04.2007 23:32)
  10. aman allahım açılmış bile. gelmeyen, arkadaş ortamında winning de 10 gol yiyip rezil olsun diyerekten koşarak katılacağım zirvedir.
    (dna, 02.04.2007 23:36 ~ 23:36)
  11. (bkz: dişi counter strike oyuncusu)

"valla gelirim ama ağlarsınız sonra" dediğim ve arkadaşları ağlatmak istemediğim için gelmeyeceğim zirve *
    (kitiara uth matar, 02.04.2007 23:39)
  12. o muhitte olaydım da ben de katılaydım dediğim zirve. counter strike oynamayalı oldukça uzun zaman olmuş.

(bkz: yaran zirveler)
    (selenge, 03.04.2007 00:43)
  13. katılmak için can attığım, içimde uktesi kalan ama malesef katılamayacağım zirvedir. zirveye katılanlardan ricam'dır oyundan bi kaç screen shot almayı ihmal etmesinler.hatta mümkünse terorist ve counter olan ekip biraraya gelip bi poz versin.
    (bkz: şimdi istanbulda olmak vardı anasını satayım)
    (bkz: ağla1)
    (papazzz, 03.04.2007 09:17)
  14. counter strike 1.5 versiyonunda oynanırsa,tadından yenmeyecek zirvedir.
    (the blades, 03.04.2007 15:37)
  15. kaantır ın 1.6 versionu ile oynanacak zirvedir. an itibari ile 10 a 10 oynanacak zirvedir.
    (dna, 04.04.2007 00:45 ~ 00:47)
  16. katılabileceğim zirvedir, çok pis ölürüm.
    (atlantis, 04.04.2007 17:56)
  17. benim gibi yerini bilmeyen bilip de bilmiyormuş gibi olan arkadaşlara müsait biyerden alınmak için
    motor iskelesi önünde toplaşalım dediğim zirvedir.
    (kitiara uth matar, 08.04.2007 13:21)
  18. an itibariyle çok pis oynadığımız zirve..
    (zeus, 08.04.2007 16:07 ~ 16:07)
  19. an itibari ile hiç bir haritada dikiş tutturamadığımız şizofren ev kedisi nin kaçınılmaz yükselişi çekilemeyip sürekli map değiştirilen zirve.
    (dna, 08.04.2007 16:09)
  20. an itibariyle "ben de bari mayın tarlası oyniyim" dediğim zirvedir. bir daha ki sefere dağıtcam buraları.*
    (ximxili, 08.04.2007 17:03 ~ 17:03)
  21. an itibariyle elimi kana bulamış olup cici cici evime döndüğüm zirvedir.

gelmeyenler çatlasınlar *
    (kitiara uth matar, 08.04.2007 19:36 ~ 19:42)
  22. kanın gövdeyi götürdüğü zirvedir. sonuncu olmaya aday olarak gitmeme rağmen pekte kötü oynamadığımı hatta t3-t4 maçında bumerang ile birinci olmuşumdur. oyunda zirvenin ismine bir çok kez ihanet edilerek bomba kurulmuştur. oyunda bazı yazarların -isim verip kendilerini rencide etmek istemiyorum*- şifre kullandıkları da gözlemlenmiştir. eğlendik, adam vurduk, çoştuk lakin zirvede eksik olan tek şey muhabbetti. counter'ı tadında bırakıp bence bir yerlere yemek yemeye ve muhabbet edilmeye gidilseydi o zaman 10 numara bir zirve olurdu. ayrıca de_dust bölümünde bomba bölgesinde bir araya gelip aldığımız ekran görüntüsünü * adeks'in 51. masasında unutmuşum. ve son olarak topluca bir mahalle kavgası tadında birbirimize bıçaklarla dalamadık, içimde ukte kaldı. bir dahakine inşallah diyoruz..
    (korialstrasz, 08.04.2007 20:50)
  23. jr-r kişisinin ortalığı dağıttığı zirvedir. bir ara birinciliği yakalasam da 2. liğe mahkum etmiştir beni bu adam. o kadar iyi oynuyordu yani, düşünün. yanımda oturduğu için de farklı takıma geçemedim. bir daha olmasın, bütün birincilikler benim olsun.
    (bkz: all your base are belong to us)
    (kısaveacısız, 08.04.2007 20:58)
  24. 1- "adeks'i işleten zihniyet" başlığına seri küfür döşemek ihtimaller dahilinde.
    2- diğer zirveler için yardımcı olacak bir adres: www.adeks2.net)" onmousedown="return bkc('1335517','www.adeks2.net')">www.adeks2.net (ki msn üzeriden milleti kroki çizmek zorunda bırakmazsınız...assassin, sağol lan. kimse çizmezdi o krokiyi uğraşıp)
    3- liseden beri counter oynamayanlar için bir miktar avans verilmeliydi, olmadı.
    4- çok afedersin ben o 1.6 versiyonun taamına koyyim. ulan denyolar! yeni versiyon yapıyosunuz da silahların yerlerini niye değiştiriyosunuz? üçün birini alıcam diye (kelime oyunu yapma zaten sinirliyim) çok afedersin skindirik bi uzi alıyorum. sonra 1in4ünü alıcam diye desert eagle'ı alıyorum. ulan böyle böyle kaybettiğim fraglarla maskara olduk zirvbeedfekilerre (siniirdenn aellerrim tirtiiyo..))
    ...
    5- tam ayak uydurmaya başladım 1.6 versiyonuna. bu sefer 1.5 e döndük.
    6- bu arada bana "hey allaam yaaa adam bomba defuse etmeyi bilmiyo" diyen arkadaşa sesleniyorum. ben 6 yaşımdan beri counter oynuyorum ulan*... (benim suçum mk. çalışmadan ne diye gidersin zirveye?)
    7- "hiç eğlenemedik laan" diyeni allah taş yapar.
    8- bir takım arkadaşlar erken ayrıldı. yoksa kazan'a uğramak konusunda nitro görevi görme arzusu içerisindeydim.
    9- "kâh güldük kâh eğlendik. bir dahaki zirvede buluşmak dileğiyle alasmaladık" tadında bıraktık zirveyi.
    10- gheorghe hagi

her soru 10 puan değerindedir. sınav süresi 40 dakikadır.
    başarılar
    şizo
    (şizofren ev kedisi, 08.04.2007 21:04 ~ 21:06)
  25. şu güneşli güzel istanbul pazar gününde adeks'e kapanıp asosyalliğin dibine vurduğumuz zirvedir (çok pis bok atarım). şaka bir yana evde oturacağıma çıkıp hava aldım biraz, iki adam vurdum, bol bol vuruldum. genel manada "abi hadi maç başlıyor mu?" " ne yapıyoruz abi?" "takımlar böyle mi?" soruları arasında eğlencesine yapılan karşılaşmalar oldu. ama özellikle bomba mekanında toplanıp havaya ateş açmamız, düğün tandansı yakalamamız, insanların "ateş etmeyin" uyarılarını hiçe saymaları zirvenin doruk noktalarıydı. bir bilgisayar oyununu oynarken bu kadar fazla güldüğüm çok nadirdir.

tahmin ettiğim gibi adeks rezervasyon konusunda beklediğim sorumsuzluğu yapmıştır, çabalarından ötürü zeus ve ximxili'ye bir kez daha teşekkürler.
    (sycrone one, 08.04.2007 21:44)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil