erkekseniz, uzun bir ilişkinin içindeyseniz veya dış dünyaya ne kadar rol yaptığınızı sorguluyorsanız veya söylediğiniz yalanların farkındaysanız; kendinizden çok şey bulmanız kuvvetle muhtemel olan insan
kendimi özdeştirmesemde , dizideki en çok sevdiğim kahraman.bir insanın şansız olmasını en iyi ifade eden fiziksel görünüm ve de davranış durumunun özetidir george.ayrıca corç diye okunur.
yalan söyleme konusunda oldukça başarılıdır.
bir bölümde jerry sorar "nasıl yalan söyliyebilrim ?" diye. george da "yalanın gerçek olduğuna inanmalısın" der.
kaybedenlerin padişahı. bir ara nişanlandığı kadın susan, george'dan ayrıldıktan sonra lezbiyen olmuştur ki george kahrolmuştur. daha sonra kadın cosmo kramer ile heteroseksüelliğe dönüş yapmıştır.
çok pintidir. düğün davetiyelerini en ucuzundan seçtiği için nişanlısı ölmüştür. ailesiyle ilgili büyük psikolojik problemleri vardır. noelde herkes çam ağacı süslerken, george un psikopat babası evin ortasına alüminyum direk dikmiştir. hatta evi yanan bir insandan, 1-2 dolarlık borcunu isteyebilecek kadar da yüzsüzdür ama sevimli yine de
dizide ortamın en akılsızı,şanssızıdır.metroda tanıştığı güzel bir kadının peşinden gidip kadının onu yatağa kelepçelemesine müsade etmiş,sonra kadın bizimkinin cebinde beş para bulamayınca kıyafetlerini alıp gitmiştir,o da cafe'ye kadar etrafına çarşafı dolayıp jerry'den yedek anahtarını istemeye gitmiştir.
nişanlısı susan; aldığı ucuz zarf yapıştırıcısı yüzünden zehirlenip öldüğünde, "zaten ayrılmak istiyordum" mantığıyla hiç üzülmemiş ,böylece tüm nefretime nail olmuş karakter.
bir bölümde de düşündüğü şeylerin tersini yaparak yaşamaya karar verip; "merhaba, işsizim ve ailemle yaşıyorum" diyerek taş bir hatunu tavlayabilmiştir (sonra gene kaybetti, o ayrı)
birgün yemek yerken ona doğru bakan güzel bir kadın görür ve şöyle düşünür:kel,tıknaz ve işsizim,ailemle yaşıyorum....doğruyu söyleyerek şansını denemeye karar verdiğinde tanışmak istediği kadına doğru yönelir "işsizim ve ailemle yaşıyorum" der,ters psikolojinin işe yaradığını görür ve yeni bir element bulmuşcasına "demek ki önsezilerim beni hep yanıltıyorsa tersi kesinlikle doğru olmalı" der ve izleyiciye yaran bir bakış fırlatır...
erdemsiz,üçkağıtçı,rahatsız,kompleksli,kaybeden,yetersiz,bir işe başlama özürlü, efsane adam.
bir bölümde iq testini, yüksek çıkması için elaine'e yaptırmış fakat sevgilisine yakalanmıştı.