10-15 yaş kız çocukları arasında gittikçe artan tiki furyası yüzünden bunca senedir bu kadar tutulduğunu düşündüğüm, içi boş dergi. ya da tam tersi, böyle dergiler yüzünden bu furya gittikçe toplumu tehdit eden bir unsur halini aldı.
kız çocuklarına yok şöyle yapın yok böyle yapın diye taktikler veren, pahalı giysilerin reklamını yapıp almaya özendiren ,gereksiz testler barındıran saçma bir dergi. cosmo girl yüzünden jenerasyondaki tiki sayısına dur denemiyor kapatalım şu dergiyi. bir de kardeşi var bunun hey girl.
(bkz: al birini vur ötekine)
bir zamanlar okuduğum için kendimden nefret etme sebebi. bir de her ay düzenli olarak alirdım. bir de hatta ayın son günü gider daha raflara konmadan yeni sayısını alırdım.
ben ucuz atlattım. bu garip, kozmo kadınına giden yolda genç kızları birer kaşar peynir tadına getirmeyi amaçlayan derginin varsa okuru, en az benim kadar şanslı olmasını dilerim.
bu dergiyi duzenli alan kızlar arasıra cosmo girl dergisi okuma partysi yaparlar.bu etkinligin yapıldıgı yere misilli bomba atmak gerekir ki hedeften sapmasın.