algida nın külahta dondurma serisi
(triny, 22.03.2004 19:59 ~ 29.03.2004 14:32)
sen benim bir külah dondurmam
beni böyle de sever misin?
evet dersen bir dakika durmam
aşkımla erir misin?
öpücük verir misin?
cornettom aşkımla erir misin?
(triny, 22.03.2004 20:01)
yaz gelince daha sık akla düşen leziz dondurma.
özellikle "aşk iksiri" serisinden numara 2ye taptığım, yazın olmazsa olmaz olan ve tabii ki mado özsüt gibi ünlü tatlı mekanlarının kendi yapımı dondurmalar kadar güzel olmasa da öyle mekanları her yerde bulamayacağımızdan en fazla tercih edilen kornet üstü dondurma çeşididir.
algida'nın pazarlamasını
aşk üzerinden yaptığı külah dondurması. son kampanyası ile de aşkını müzik kanallarında klip altı kayan yazılarıyla ifade eden, sevgilisine balkon altında serenatlar, madrigaller çığıran aşk çocuklarına hitap ediyor.
(bkz:
aşkımla erir misin) ?
geçen sene birisinin içinden külah çıkmadıı için o anda ilk defa bi dondurmaya sövmüştüm
*
reklamlarına gıcık olduğum dondurma. (ikiye bir aşkımla erir misin,cart curt) biz sap geziyoruz napalm cornet yemiyelim mi dedirtiyor insana
(alphi, 30.07.2007 02:15)
italyanca da boynuzcuk anlamına gelir.
bazı insanların sırf sonundaki 'tatlı son' denilen çikolata parçası yüzünden aldığı dondurma.dondurma eridiğinde küllahı rezil edip altından damlamasın diye icat edilen bu çikolata parçasının ticari başarı getirmesi de ilginçtir..
sözlükte bulunan bir stil.
(kl7mu, 23.12.2007 14:14)
sözlükte bulunan bir yazar.
*
bakkalda satılan bir dondurma.
pastanede bulunan bir külah çeşidi.
algida'nın üretim bandlarından çıkan bir ürün.
google'da aratınca algida sayfalarına yönlendirebilen bir kelime.
magnum aşkıyla bakkala giden kişinin
son an cimriliği sonucu alıp döndüğü dondurma.
(püfü, 24.12.2007 02:18 ~ 02.05.2008 01:33)
4. nesil yazar, hoşgelmiş.
(kl7mu, 24.12.2007 17:14)
sözlüğü her açışımızda nickiyle karşılaştığımız ballı yazar.
sözlüğü gece açışında kendi nickini görüp sevinen, şans herhalde diyen ama f5 tuşunun eskitmeye yönelik çalışmaları sırasında durumun reklamvari halini farkeden 4. nesil yazar.
*
http://www.askimlaerirmisin.com
adlı internet sitesine sahip mükemmel lezzette süper ferahlatıcı harika karışımları olan dondurmamsı külah .
aşkıma kampanyasıyla güzelim süper korneti kendimizin yememizi donmuş krem şanti şeklindeki küçük korneti de enayi aşkımıza yedirmemizi ve her nasılsa bu şekilde aşk hayatımıza hareket katmamızı salık veren dondurma
emeğine sağlık demek istediğim çevirmen yazar.
(electro, 26.06.2008 21:14 ~ 21:15)