belki ilginizi çeker
  1. · ivy league
  2. · ithaca
  3. · mba
  4. · cornell universitesi
  5. · ivy league
  6. · cornell üniversitesi
gündem
  1. · yaran diyaloglar
  2. · 22 kasım 2009 galatasaray manisaspor maçı
  3. · yılmaz özdil
  4. · otuz yaşına gelen kadının kendini avutma yolları
  5. · öğretmenler günü
  6. · tadı harika olan yiyecek kombinasyonları
  7. · kız arkadaşı behlül ve sawyer la yatakta basmak
  8. · hathor
  9. · anneanne tarafından büyütülmek

cornell university*  

1. ezra cornell isimli amerikalı iş adamı tarafından andrew d. white ile birlikte 1865 yılında kurulmuş bir üniversitedir. ayrıca bu cornell isimli iş adamı amerikan telgraf işletmesini de tesis etmiş ve bütünlemiştir.
    (fempusay, 07.01.2005 10:03)
  2. new york ithaca'da bulunan ve sosyoloji, siyaset bilimi gibi alanlarda dünyanın en iyisi kabul edilen ivy league üniversitesi.

http://www.cornell.edu
    (theone, 07.07.2007 16:10)
  3. bu sene beş tane arkadaşımın kabul alıp gidecek olmasıyla benim icin oldukça önemli bir hale gelmiş, ithaca'nın soğuklarında devasa kütüphanesinde ders çalışmaktan başka birşeyin yapılmayacağı güzel üniversite. kampüsünde şelalelerin olması bana masalsı bir yermiş izlenimi vermektedir.
    bunun dışında zorunlu yüzme kursları verildiğinide duymuştum. ayrıca en güvenli kampüslerden birine sahipmiş amerikadaki.
    (minik kus, 07.07.2007 16:26)
  4. psikoloji departmanin koridorlarinda "suç işleyen insanlarin beyin yapısı suç işlememiş olanlarinkinden değişik midir?" konulu bir araştırma için incelenen beyinlerden oluşan mini bir sergiyede rastlamak mümkün olan bir ivy league üniversitesi.
    (abeautifuulmind, 26.07.2007 07:24)
  5. çok şirin bi kampüsü ve görsel açıdan hoşa giden bi kütüphaneye sahip üniversite. doğa ile içiçe bi görünüm klasik amerikan tarzı binalar
    (duygusalamaagresif, 24.04.2008 01:21)
  6. hukuk fakültesi çok prestijli olan okuldur. ismi harvard , yale ile beraber geçer. lakin fiyatı tuzludur. ortalama senelik masraflar 65.000 $ dolar civarıdır. lakin burdan mezunsanuz senelik maaşınız minimum 100.000$ civarı olur. birkaç seneye kara geçersiniz.
    (dark elven, 12.12.2008 02:28)
  7. ivy league okuludur. johnson school of business amerikanın en iyi 15 business okulundan biridir. başvurduğum okullardan biridir. müstakbel okulum olmasını umuyorum.
    (whothehell, 12.12.2008 02:33)
  8. götü çok kalkık okuldur. bu okuldan bahsederken özellikle öğrencileri ya da mezunlarının bir kurnielllllll diyişi vardır ki insan hemen başvurmaktan vazgeçer. zaten vazgeçmese de ağzıyla kuş tutmuyorsa alınmaz.
    (sometimes, 12.12.2008 02:50)
  9. az önce johnson school of business mba programına kabulümü vererek beni havalara uçurmuş okuldur.
    (whothehell, 04.02.2009 16:15)
  10. 1865 yılında kurulmuş olsa da, gelişimini öğrenci sayısı ve haliyle kalitesinin artmasıyla yirminci yüzyılda sağlayan üniversite. üniversite bünyesinde 50 ülkeden öğrenci bulunuyormuş. pek bir renkli, negzel.
    kendilerine "cornellians" olarak adlandırdıkları mezunları arasında ise birçok ödüllü isim bulunuyor. ancak bunlardan en magazinel ve dikkat çekici olanları arasında atkins diyetleri yaratıcısı dr. robert atkins, dünya bankası yardımcısı paul wolfowitz (hani şu sultanahmet'te çorapları delik çıkan adam, bildin mi? ehe) de yer alıyor. ayrıca bu üniversite mezunları da şaşırmadığım gibi çeştili alanlarda nobel ödülüne layık görülmüşler.
    başarılarının devamını diliyoruz bittabi. fazlası elden gelmiyor zira.
    (mor kulaklı mavi kurbağa, 27.02.2009 21:35 ~ 28.02.2009 13:11)
  11. sevdiceğin öğrencilik hayatını geçirmekte olduğu zaten kaç zamandır uğruna ayılıp bayıldığı amerikanya üniversitesi,ilim irfan yuvası..her ne kadar new yorkda bulunsada o bolgeye dagin basi diyebilirmişsiniz ve new yorka gitmeniz iki saatinizi alıyor imişmişmiş..(bkz: ithaca)
    (bkz: ben bugün bunu öğrendim)
    (squall, 16.10.2009 00:20)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil