görseller
coolgirl 

belki ilginizi çeker
  1. · brokoli sevmiyorum ama sen yaparsan yerim
  2. · sözlükteki itici nickler
  3. · catgirl out coolgirl in
  4. · takip edilesi yazarlar
  5. · zirvelere katılması sakıncalı yazarlar
  6. · hak etmediği halde çok üzülmek
  7. · sözlük yazarlarından biriyle buluşmak
  8. · coolgirl
  9. · sözlükte kurulan sağlam arkadaşlıklar
  10. · bütün kızlar gizli lezbiyendir
gündem
  1. · kapının önünde bir yığın misafir ayakkabısı görmek
  2. · metrobüse para vermeyen tkp li öğrenciler
  3. · ales
  4. · hz ayşe günümüzde yaşıyor olsaydı ugg giyerdi
  5. · kaşlarını almayan kızlar
  6. · 18 kasım 2009 fransa irlanda cumhuriyeti maçı
  7. · yılmaz özdil
  8. · gündelik hayat teorileri
  9. · sınav kağıdına salya akıtmak

coolgirl  

sayfa  / 5
  1. eski sevgilisinden büyük bir darbe yediğini düşündüğüm yazardır. girilerini incelediğim de yani okuduğumda,psikolojik bir tespit yapıverdim götümden. çok fazla üzülmemesini ve herşeyin insanlar için olduğu gerçeğini söylemek istiyorum. iyisiyle de kötüsüyle de herşey insanlar için...
    allah daha büyük dert vermesin. ayrıca hoşgeldin.
    (kutsal palamut, 08.02.2009 22:21)
  2. (bkz: catgirl out coolgirl in)
    (burjamess, 15.02.2009 00:04)
  3. sevgili arkadaşım, sanal kardeşim yeni gelmiş sayılır altıncı nesil yazar. geç kalmış hoşgeldin için kendisinden özür diliyorum. kendisi çok iyi bir insan. tanışmamız aslında onu girisi hakkında uyarmamla oldu ve bana tepki de bulunmadı kimileri yanlış anlayıp alınıyor çünkü. ona teşekkür ediyorum. dert ortaklığı için de birebir. okuyalım takip edelim. ve deher şey güzel olacak. saygılar...
    (idiot, 11.03.2009 21:49)
  4. girilerinde genel bir sindirilmiş "sevgili acısı" görünen yazar. işi gücü yokmuş gibi benim derdimi dinlemiştir. allah ondan bin kere razı olsun. başına kötü bişiy gelmesin melekler korusun onu diyesim geldi. yani nick altı girilerinde de yoğunlaşma güzin abla modeliyle örtüşüyor ama o kadar da sığ değil canım girilerini okumadan yorum yapmamak lazım. abartmayın lan hadi dağılın şimdi.
    (calligrapher, 15.03.2009 18:08)
  5. bana kendisiyle yeterince ilgilenmediğimi söyleyip kızan, arayıp sormadığımı söyleyen, sürekli trip yediğim biricik ablam...

gereğinden fazla duygusal biri olduğumu bilir.. bazen öyle şeyler hissediyorum ki, bu duygusallığımı yazıya yansıtmakta güçlük çekiyorum, işte bunu bilmiyor.. bu yazıyı sürekli ertelememin bir sebebi de buydu..

çoğu konuda takıntılarımız aynı olduğu için beni anlamakta -çoğu insanın aksine- hiç zorlanmadı. ayrıca beni kıskandırmak için yaptıklarını yediğimi filan da sanmasın. saf gibi görünüyorum ama aslında cin gibiyim.
    bana her zaman destek olmaya çalıştı, her zaman yanımdaydı. her ağladığımda, her canım yandığında, hatta hatta düşüp başımı yardığımda bile yanıbaşımdaydı.. yeri geldi bir çocuk gibi azarladığı da oldu, hayatımı bir düzene koymadığım, ısrarla geçmişe takılı kaldığım, kendime yazık ettiğim için sitem etti bazenleri, ama ne olursa olsun sonuna kadar haklıydı.. belki de bu yüzden çok sevdim onu, bana benziyordu çünkü, kendinden önce başkalarının mutluluğu geliyordu onun için.. çünkü biliyordum ki kendi dertleriyle boğuşurken bile gülümseyip bana tesselli verebilecek kadar fedakar biriydi..

hatalar yapıp üzülmemem için elinden ne geliyorsa yaptı, hayat hakkında ne biliyorsa anlattı. çoğu zaman yaşadığımızın aslında ne kadar boktan ne kadar yola getirilemez bir şey olduğuna bakıp, kahkahalara boğulduk. en dipteyken bile mutlaka bir çıkış yolu olduğunu, ne olursa olsun umudumu yitirmemem gerektiğini gösterdi bana. onun yanında benim yaşadıklarım neydi ki allah aşkına.. ben hayatımda bu kadar güçlü bir kız daha görmedim. işte bu yüzden onu her hatırladığımda gülümseyeceğimden eminim...

dilerim en güzel günler onun olur, çok acı çekti çünkü. tek hak ettiği mutlulukken hem de.. şunu gördüm, iyi biri olmak gerçekten güzel şeyler yaşamak demek, ama uzun vadede.. kısa vadede sadece şanssızlık.. işte bu yüzden biliyorum ki onun da mutlu olduğu günler gelecek.
    kısaca demek istediğim, bu kadar güzel ve bu kadar temiz kalpli bir ablam olduğu için çok mutluyum. keşke hep burada, yanımda olsa..
    (ev yapımı domates sosu, 15.03.2009 21:44)
  6. çoğaltılıp her eve birer adet verilmesi gereken yazardır. herhangi bir parti tarafından seçim rüşveti olarak verilse oy patlaması yaşanır. anlatan, dinleyen, moral veren, güldüren, anlattıklarıyla hüzünlendiren insandır. dosttur, candır. ayrıca kendine has tarzıyla güzel de yazmaktadır. devamını bekliyoruz. saygılar efem...
    (gelmişgeçmiş, 16.03.2009 21:35 ~ 21:38)
  7. ezan sesi ile başı belada olan 6. nesil yazar.
    (shin, 16.03.2009 21:42)
  8. hak etmediği halde çok üzülmüş melek gibi bir insan. insanı rahatlatan bir yapısı var. kendi derdi yetmezmiş gibi bir de benimle uğraşıyor. saygılarımı ve sevgilerimi sunuyorum kendisine. (bkz: sözlükte kurulan sağlam arkadaşlıklar)
    (bazenneyaparsanyapolmuyorbazen, 28.03.2009 21:02)
  9. (bkz: hak etmediği halde çok üzülmek)
    (togisama, 28.03.2009 21:04)
  10. birçok ortak noktamız olan canım arkadaşım yazar kardeşim kankam. baksana be ya nicklerimizden şikayet etme konusunda bile derttaşız. yirim ben onu.
    (idiot, 03.04.2009 21:16 ~ 21:18)
  11. nickiyle kafayı bozmuş, az daha zorlasa sırf bu sebepten balatayı sıyıracak tatlı yazar.

la arkadaşım desem, 'nickin değil yazdıkların önemli' desem acaba beni dinler mi? ha ablacım, sence de haklı değil miyim?
    (ev yapımı domates sosu, 03.04.2009 22:51)
  12. ilk okuduğumda nickini "ne alaka lan? hemde sözlükte?" şeklinde bir tepki verdiğim insan. ama önyargı çok kötü birşeymiş a dostlar. cool mool değil oğlum kandırıyor sizi. gayette mütevazi, duygusal bir insan. tiki miki değil lan. valla billa.

(bkz: inanmayın böyle şeylere)
    (bazenneyaparsanyapolmuyorbazen, 03.04.2009 23:24)
  13. zor günler geçiren canım yazar arkadaşım.. geçecek hiç merak etme..

baktım canı sıkkın, kendini de perişan etmiş, fırçayı yedi benden gece gece. üstelik henüz yeterince tanımıyordum, zaten sonradan kendime kızdım bu kadar uzun süredir neden onu tanımadım diye. demek ki herşey nasip kısmet.

gerçekten takdire şayan bir kişiliğe sahip, okyanus dibindeki tek inci gibi kendisi, birde hoşsohbet bu. pek de tatlı maaşallah.. hem kuul, hem tatlı.

onu giden günlerinde yalnız bırakacak da değilim. bunu da buradan kendisine iletiyorum. elimden geldiğince yanında olmayı sürdüreceğim. çünkü; her şeyin yalan olduğu dünyada, az bulunan gerçekliklerdensin sen...
    (night, 19.04.2009 23:10)
  14. nesildaşım yazar. beni sözlükte ilk karşılayanlardan... girilerini ilgi ve beğeni ile takip etmekteyim.
    (zildjian, 19.04.2009 23:30)
  15. candır, kız kardeştir, kankadır. kardeşimi kaybettim ama onu kazandım. benim için gerçekten vazgeçilmez bir dost, derttaş. hep gülsün istemekteyim... güldürenden allah razı olsun yoksa çekilmiyo bu... *

edit: evet kişisel bir şeyler yazdım ve siz anlamadınız. ama herkes nasıl yazdığını da bilir. altıncı nesil olduğunu da bilir. yeni de gelmedi hoşgeldin diyeyim. böyle bir şeyler...
    (idiot, 20.04.2009 23:41)
  16. kafasına vura vura söz verdirttim kendisini hiç bir şey için suçlamıcak artık.. herbirimizin aynı hatalardan geçtiğini ve tüm bunların özünün insan olmak olduğunu bilip ona göre yaşayacak. çünkü hiç bir şey bizden önemli değil, değil mi?
    (hı hı evet, 20.04.2009 23:44 ~ 21.04.2009 00:32)
  17. sözlükte en sevdiğim yazarlardandır. bana yazdığı nickaltındaki gibi ben edebiyat yapamam biraz kalasımdır. zira bu insan halinden anlamayacağımı göstermez di mi? ayrıca ben hala ''yok öyle değildir diye diretiyorum'' bir de bir bilim adamı '' hiç kimse bakmazken de ay yerinde duruyor mu?'' demiş, yani eğer arkana bakmazsan görmek istemediğin şeyleri görmez ve yok olmaya yüz tutar demek istemiş. bu yazarın tek problemi fazla değer veren çabuk güvenen iyi niyetli insanlardan olmasıdır(az bulunurlar ama üzülürler). nickaltlarına karşı olduğum halde yazıyorum kendisine ne kadar değer verdiğimi anlasın ve benimle konuşurken onu dinlemekten asla sıkılmadığımı bilsin deyu. sözlüğün insan hayatına kattığı güzelliklerden biridir ''coolgirl'', ayrıca bana çok retro bir nick gibi gelmektedir, iyidir, hoştur.
    (starforsaken, 30.04.2009 17:55)
  18. an itibariyle doğum günü olan yazardır. doğum gününü unuttuğum için fırçayı bastı valla. neyse canı sağolsun artık seneye bakıcaz. *

edit: unuttum lan. iyiki doğdun sevdiklerinle beraber nice mutlu yıllara.
    (gelmişgeçmiş, 05.05.2009 01:00 ~ 01:02)
  19. yeni yaşının, yeni güzellikler getirmesini dilediğim yazar.**
    (ya herşeyim ya hiçim, 05.05.2009 01:09)
  20. bölümüme beklediğim yazardır. iyiki doğmuş bu arada. bütün güzellikleriyle bir yıl geçirmesini dilerim. seneye yine aynı temennide bulunacağım..
    (aglayankekinvekankalarınınkankası, 05.05.2009 01:11)
  21. bugün doğum günü olan, kendisinde dertler derya olmuş şirin yazar...

nice yıllara diliyorum, kendi gibi güzel yıllar...
    (kimulanbendenönceludmilladiyekayıtolan, 05.05.2009 01:16)
  22. doğum günü kutlu olan yazardır. tanımam etmem, iyi çocuktur diyemem, okusun, tebessüm etsin kafidir.
    (vela, 05.05.2009 08:52)
  23. senin hakettiğin bir doğum günü mesajı girisi için yazıp çizdiğim kaç oldu bilmiyorum. insan kendine yakın olan insanları anlatmaya kelime bulamazmış. ben de bulamıyorum... tıkandım lan!

yağmurda ıslanmış bir kedi gibiydi onu bulduğumda, titriyordu.. hava mı soğuktu, yüreği mi üşümüştü onu hala bilememekteyim. aldım hemen battaniyeye sardım, güzelce uyuttum. başında dualar okudum gözünü açması için.. günler böyle geçti ve beklenen gerçekleşti, gözünü açtı... buğulu bakıyordu gözleri ama, uyanmıştı, her şey çok güzel olacak! dedim.

sonraki günlerde ne üşütmesinden eser vardı, ne de üzgünlüğünden... onun mutlu olduğunu görmek beni de mutlu etti. acılar tamir edilemez, ama o bunu becerdi. yüreğindeki kara günleri atabildi, yaşayabildi işte ulan! yaşamasını istemeyenlerin aksine.. çünkü kendini seviyordu, kendi kendine yetiyordu çünkü. tanrım ne mutlu, mutlu olana!

yaşamın bütün renklerini kendisine armağan ederek, ömrünün bir gökkuşağı berraklığında geçmesi dileklerimle. doğum günün kutlu ve huzurlu olsun.*
    (night, 05.05.2009 09:25)
  24. gün boyu kulaklarında happy birthday to you şarkısı çınlayacak olan yazar.nice senelere..
    (defanstaki son adam, 05.05.2009 09:29)
  25. doğum günü kutlu olsundur..mutluluğu hakeden güzel insan daha nice mutlu senelere..
    (slave of pain, 05.05.2009 11:11)
 sayfa  / 5

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil