|
|
- (bkz. düzelmesi için büyük bir şok gerekli)
- kişilik sorunu yaşadığını belli eden kız.
- zaten zevklerini belirleyememiş bir insan kendi isteğine göre etrafını şekillendiremez. aksine ortamda halihazırda varolan kategorileri tek tek dener ama bunu yapayım derken ölçüyü kaçırır,abuk,o olayın gerçek insanlarının yapmayacağı şeylere girer.
zaten hiç bir punkçı ortalıkta conversim var diye gezmez.ya da hiçbir metal insanı tutup da "ben biliyorum" havalarına girip bildiği albüm ve şarkıları saymaz,hatta ezberlemeye uğraşmaz.kendiliğinden oluşur o bilgi dağarcığı.
punk dinleyen kesim adı üstüne asi bir tutum içinde olduğu için onlar bir nevi değişim yanlısı insanlardır diyebilirim.farklı olmak esastır. bu yüzden tarzlarına bağlı olmayabilirler.eğer herkes onlar gibi olursa hemen değişecek,farklı ve yeni bir tarz bulacaklardır..biz metalciler ise kendi zevkimizde istikrar sahibiyizdir.ama illa meetaaaaal,başka dinlemeeeem diyen yine özentidir.
- kesinlikle ablası abisi,kendinden büyük kuzeni filan kısacası akıl vereni olmayan,muallakta kalmış yazık kızcık.12 yaşındayken hepimiz böyleydik ama dürttüler ve yola geldik..
- grunge'im, sorunluyum, 18 yaşındayım, anne babamla kavga ettim...
diye başlayan standard kornish yorumuna haiz insan topluluğu üyesi tip,
ayrıca (bkz. kornishten inciler)
- evlenip evinin kadını olup geçmişe perde çekecek ve altın günlerine gidecek olan kız.
- (bkz: yazık çok yazık)
- (bkz: girl with the pearl earring)
(okang, 12.02.2005 23:45)
- (bkz: yok artık)
- (bkz: açacak başlık kalmaması)
(draco, 21.05.2007 20:01)
|