|
|
- (bkz: ybsgy)
(bkz: marquez in açtığına emin olunan başlıklar)
- converse ayakkabı giyenden "karı" olmaz! bayan, kadın, kız, erkek, eş falan olabilir ama karı olmaz. bunun için doğru bir genellemedir.
- (bkz: anasına converse giydirilesi insanlar)
- (bkz: ybsg)
(bkz: elini yüzünü yıka)
(bkz: tespit yaptım balkabağı)
- (bkz: evinin kadını çocuklarının anası olmak istiyorum)
- converse'i genelde tikkylerin ya da gotik takılan bar ortamı hatunlarda gören kişinin cümlesidir. çoğu genelleme gibi yanlıştır ama yanlış olmasının asıl nedeni ise olaya dar açıdan bakıp, sonuca saçma bir şekilde bodoslama ulaşılmasıdır...
- karşı atak yapılmamış tespit.
"mokasen giyen kıro erkek modeli"
"pisi pisi giyen erkek"
"günlük hayatta krampon giyen erkekler"
"sandaletle çorap giyen erkek"
diyeyim de yüreklere su serpilsin.vicdanım rahatlasın.(capslost, 11.06.2007 03:54 ~ 09.10.2007 13:38)
- artık kızların karı olup olmaması ne tür ayakkabı giyip giymediğine mi bakılarak karar veriliyor.ne alakasız bir konudur ya.insanlar her türlü şeyleri giyebilirler, buna kimsenin karışmaya hakkı yoktur.converse giyenden karı olmazsa almazsınız olur biter.
- (bkz: şimdi ne dersem yalan olmaz)
- 'ne conversler gördüm içinde insan yok ne insanlar gördüm conversi yok' gibi özsüz bir sözle ilişkilendirilebilir durum.
- karı mı? evet karı kadar iğrenç ve kaba bir kelime olmaz. her b.k la genelleme yapıyoruz, yaşasın diyen bireyin ortaya attığı abuk iddia.
(esther, 11.06.2007 15:38 ~ 15:38)
- (bkz: karı sensin)
(bkz: converse de sana girsin)
- ne karılar gördüm altında taş gibi converse var... öhömm! - chuck taylor
- eğer bu genellemeye göre evlilik yapan insanlar varsa gelecek nesil hatunların işi gerçekten zor. eğer böyle giderse kız kurusu sayısında ciddi bir patlama yaşanacak demektir.
- (bkz: bıktıran başlıklar)
- (bkz: kolye takan erkekten koca olmaz)
- yok artık daha da neler derim ben buna ancak. '' converse giyen tikidir!! '' tarzında genelleme gibidir bu da. madem convers giyen hatundan karı olmaz o zaman converse giyen adamdan da koca olmaz. aynı kapıya çıkıyo ikisi de. ha adidas giymiş ha converse giymiş kime nedir ki ? bu tarz genellemeler yapmayın, yaptırmayın. cıkcıkcık. yazık yazık. olmuyo ki böyle.
- tek yan etkisi düztabanlık yapabilirliğidir. bu da 'karılık' işlevini engellemez. ha bu kadın size o ayakkabıyı yedirebilir, o ayrı.
|