confessions of a dangerous mind 

adana çık aradan

1. senaryosunu orjinal ve ilgi çekici ve biraz absürd senaryolarıyla dikkat çeken; "adaptation", "being john malkovich", "eternal sunshine of the spotless mind" gibi filmlerin de yazarı charlie kaufman'ın yazdığı, kanaatimce başarılı bir film...
    (8844455, 29.09.2005 23:08)

2. george clooney 'nin ilk yönetmenlik denemesidir..sadece yakışıklı aktör olarak zihinlerde kalmayacağının da sinyalidir...gayet başarılıdır george clooney yönetmenlikte de..film chuck barris'in romanından uyarlanmıştır..
    (fakespeare, 08.02.2007 23:29)
  3. sam rockwelle aşık olma sebeplerinden biri. diğeri için:
    (bkz: matchstick men)
    (telperion, 26.03.2007 17:40)
  4. george clooney nin yönetmesi yetmezmiş gibi oynadığı ve bence ikisini de başarıyla icra ettiği, içinde konuk olarak julia roberts ı ve the dating game sahnelerinden birinde yakışıklı oğlan rolünde bi sahnede gözüken brad pitti barındıran film. sam rockwell , drew barrymore baş rollerdedir ve ikisi de süperdir.

drew barrymore ' un esas oğlan ile bir süre görüşmedikten sonraki buluşmalarında üstündeki kıyafetleri gösterip utangaç bir şekilde "i'm hippi now" dediği sahne için bile izlenebilir, eğer böyle şirinlik mirinlik seviyorsanız..
    (alik, 12.05.2007 02:42 ~ 30.09.2007 07:41)
  5. ------spoiler------

sam rockwell'in kadın ajana çektiği inanılmaz kahve numarası ile beni mest etmiş filmdir.

------spoiler------
    (fungus amongus, 04.06.2007 07:03)
  6. flört oyunundaki* yakışıklı oğlanlardan birinin brad pitt,diğerinin de matt damon olmasına rağmen kızın o dombili'yi seçmesine güldüğüm(görse seçmez ya),sonra dombili ve kızın nemenem bişey olduğunu öğrenip dumurlara uğradığım george clooney'nin iyi yönettiği,rockwell'in sağlam oynadığı bir film olmuş.chuck barris'i de kutlamak lazım,(ajan mevzusu gerrçek mi bilmiyorum ama)iyi yazmış..

edit:ne unuttum?!ne unuttum!?

drew barrymore ve julia roberts.seviyorum sizi..
    (farazi, 18.12.2007 02:12 ~ 02:14)