abd ulusal güvenlik danışmanı colin powell'ın istifası ile boşalan dışişleri bakanlığına getirileceği konuşuluyor, eğer gerçekleşirse abd'nin ilk kadın ilk siyahi kadın dışişleri bakanı olacak kişi.
vampir görünümlü, iq manyağı, birçok şirketin stratejik danışmanlığını ve abd başkanı'nın ulusal güvenlik danışmanlığını yürütmüş olan çiçeği burnunda abd dışişleri bakanı.
filistin'de işlerin daha da karışacağı ve çok net bir şekilde israil taraftarlığı ortaya çıkacaktır malum rice israillerle çok yakın ilişkiler içinde...
parlak bir kariyer sahibi, zekasıyla güzelliği ters orantılı*, 2 dakikalık konuşma içine 20 adet opportunity kelimesi sıkıştırabilen ve sorulara yerine ve işine geldiğine göre cevap verebilen güçlü kadın.
"emmeyince sencileyin akmıyor bebeğim
kan ağzıma gürül gürül - alnımda süt dişleri...
seni öyle seviyorum ki condeleezza , bebeğim
ağzına veresim geliyor
ağzımdaki dişleri."
george w. bush ile aralarında aşk dedikodusu çıkan dünya güzeli*. bush'la evlensinler, çok yakışırlar da tek korkum çocuk yapmaları. bunların çocuklarını düşünemiyorum ben; minicik minicik şeytanlar.. oy oy.. kabus.
jennifer aniston, julia roberts ve jessica simpson ile birlikte amerikan erkeklerinin hayallerini süsleyen bir bayanmış kendisi. öyle ki yapılan bu araştırmada angelina jolie'yi bile geçmiş.
http://www.milliyet.com.tr/... (bkz: american idiot/1)
kendisinin solcu olduğunu iddia edip bu kadın için "muhteşem biri, zeki ve güçlü, keşke onun gibi olsaymışım" diyen bir kızla tanışmıştım. solcular duyun; sizin isminizi kullanan vatan hainleri var, ona göre..
not: biri hakikaten bu kadını seviyor sanırım**, eksilediğine göre...hani solculara da bir laf etmedik ki. neyse artık, mantığı değişikmiş demek, hoşgörülü olmak lazım.
ırak'a ancak büyük bir gizlilik içinde gidip, yüksek güvenlik önlemleri altında geri dönebildikten sonra ırak'ta herşey yolunda diyebilen şey. elbette ırak'ta herşey yolunda, herşey sizin istediğiniz gibi gidiyor. o yüzde ziyaretlerini önceden haber veremiyorsun.