görseller
con aircon air

belki ilginizi çeker
  1. · steve buscemi
  2. · titanic 2
  3. · unutulmaz film sahneleri
  4. · air
  5. · danny trejo
  6. · con
  7. · the marietta mangler
  8. · sözlük yazarlarının en sevdiği filmler
  9. · nicolas cage
  10. · cyrus the virus
  11. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · yılmaz özdil
  2. · çok istenip de olunamayan meslekler
  3. · 27 yaşında olduğu halde bir hayat kuramayan insan
  4. · sevgilinin söylediği unutulmayan sözler
  5. · kapının önünde bir yığın misafir ayakkabısı görmek
  6. · sözlük yazarlarının itirafları
  7. · ibrahim üzülmez
  8. · two rivers
  9. · dünya

con air  

1. nicholas cagein oynadığı ve mahkumların bir yerden başka bir yere sevki sırasındaki firar olayını anlatan film.
    (axel fox, 04.06.2004 20:24)
  2. bence filmin en güzel yeri steve buscemi'nin canlandırdığı the marietta mangler lakaplı garland greene'in uçağa nakil olduğu andı.
    uçağa 10 kişi nakil olması planlanmaktadır ve 9 kişi nakil olmuştur. tek bir kişi kalmıştır ve son anda listeye eklenmiştir. tabii ki bu kişi garland greene'dir. adamın uçağa getiriliş şekli, özel mahkum kıyafeti vs. görülmeye değer.
    ve en komik bölüm ise, koskoca amerika'nın en azılı 3 suçlusundan en aygır olanının bu sıska ama psikopat herifin maskesini çıkarırken neredeyse altına sıçıcak duruma gelmesidir.
    eee ne demişler; beterin beteri vardır.
    (invisigoth, 05.05.2006 00:15 ~ 00:17)
  3. (7 insan b50 eder, 11.03.2007 19:33)
  4. filmde herşey iyi hoşda o uçağın arkasına takılan arba olayının gereği yokmuş sanki..
    (rasko, 18.10.2007 12:49)
  5. filmin sonundaki güzide şarkı için:
    (bkz: sweet home alabama)
    (stone cold, 03.12.2007 11:26)
  6. face off tadındaki ender güzel filmlerden biridir.sahneleri hareketli olduğu gibi müthiş çekilmiştir.film aksiyon içinde başlar;maalesef klasik boktan bir sonla biter;yani sonu hariç her zerresinde hareket vardır.şimdi bu filmi çeken yönetmeniz ve senaristlerimiz şunu görmüşler;şu dünyada zeki adamlar da var ulan(her 100 kişiden biri) dedirtmişlerdir.bu tarz vurdum;hopladım;hoplattım;zıplattım filmlerinde(bok atmıyorum lan çok severim böyle filmleri) film seni başladığı andan itibaren çekmelidir.bunun da en güzel örneği face off 'tur.neyse işte con air da öyle adama başından itibaren içine çeker.bir kere burası on numara.

diğer bir güzelikse filmin başındaki tempo değil bitmek;artarak devam eder.nicolas cage'in ne yapacağını;kötü tarafta mı yoksa iyi tarafta mı olacağını merak etmeye başlarsınız.

velahsıl oyuncularıyla,temposuyla;tabi maliyetiyle;kısacası her şeyiyle on numara bir aksiyon fimidir.he face off la kapışamaz;ama hemen arkasından gelebilir.
    (oradaydım, 26.08.2009 03:17 ~ 03:17)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil