|
|
- bir filmi yapılacak diye duyduğum, şarkıya sözüm yok da yapılırsa yeşil çam filmlerinden öteye geçemeyecek senaryoya sahip olan şarkı.
- ing. karışık (zihni etki olaraktan)
- avril lavigne'in çıpçıtır zamanlarından maviş maviş bakan gözleriyle kameraya bakarak seslendirdiği çıkış parçası.. let go albümünden..
uh-huh,
life's like this
uh-huh, uh-huh
that's the way it is
'cause life's like this
uh-huh, uh-huh
that's the way it is
chill out,
what you yellin' for?
lay back, it's all been done before
and if you could only let it be
you will see
i like you the way you are
when we're, driving in my car
and you're talking to me
one on one
but you become
somebody else
'round everyone else
watchin' your back
like you can't relax
you're tryin' to be cool
you look like a fool
to me
tell me
why do you have to go and make things so complicated?
i see the way you're
acting like you're somebody else gets me frustrated
life's like this, you
and you fall and you crawl
and you break and you take
what you get and you turn it into
honesty promise me i'm never gonna find you fake it
no, no, no
you come over unannounced
dressed up like you're something else
where you are and
where you sat, you see
you're making me
laugh out
when you strike a pose
take off all your preppy clothes
you know
you're not fooling anyone
when you become
somebody else
'round everyone else
watchin' your back
like you can't relax
tryin' to be cool
you look like a fool
to me
- yanılmıyorsam fifa2003 de kullanılan müziklerden biridir de kendisi.
(buğra, 25.06.2006 21:50)
- facebook'ta ilişkilerin durumu bölümünde yer alan ve henüz ne anlama geldiği tam olarak çözülememiş tabir. falancayla durumum "complicated", peki nasıl yani?
- facebook ilişki durumu; yani birisi var ama bi tane daha olabilir, karizmam çizilmesin beni bi bok sanın siz, hatun verirse ya zaten ilişkimde yok ama karizma yapılcaksa ya vardı ama olmuyo anlamlarına gelecek günümüz gençlerinin kullandiği, saklanma psikolojisi içeren salak ingilizce sözcük.
- 6 seneyi geçmiş ortalara çıktığından beri. o zamanlar daha meşhur olmamışken, number one tv'de günde 50 kez klibi gösterilmeden önce deejay tv denen bir italyan müzik kanalında klibi çıksa da izlesem diye bütün gün tv başında oturduğumu hatırlarım. o dönemler adsl falan yok tabii, hemen forumları tarayıp klibi rapidshare'den indiremiyorduk. ekrana gelse klip de o maviş gözlerini, o sempatik tavrını izlesek diye günlerce kıvrandığımı hatırlıyorum.
çocukmuşuz. sonra patladı, şekli şemali değiştirdi. kaba tabirle; "amı götü dağıttı". "popüler olanı sevmeme" kalıbına giricem ama bu şarkının o meşhur olmadan önce bana verdiği zevki dört gözle arıyorum her yerde. 6 senedir pek bulduğum söylenemez. fakat eminim, bulucam.
|