|
|
- ikinci dünya savaşı konulu, zencili, hayvanlı bir thq rtssi.
- şu ana kadar yapılmış en iyi ikinci dünya savaşı temalı rts.hatta oynadıkça yapılmış en iyi rts lerden biri olabileceğini düşünmekteyim.fizik motorundan mı bahsedeyim , oynanışa harika şeyler getiren birlik komutlarından mı ? , dahice düşünülmüş kaynak yönetiminden mi ? , harika görünen ama hiç kastırmayan grafiklerinden mi ? ...
relic homeworld ile rts olayında devrim yaratmıştı 1999 da.tekrar böyle mükemmel oyunlar yapmaya başladılar.harika bir oyun , rts seven sevmeyen alsın oynasın.bu senenin sonunda en iyi rts seçilecek bu oyun aha buraya yazıyorum.
- havoc motorunun son numaralarından..oynaması son derece zevkli, atmosferi son derece canlı, grafiklerine zaten söz gerekmeyen, kısaca bir kült eser olabilecek kadar iddialı yeni nesil oyunlardan..
konusu değişmez dday ilk bölümlü klişeleşmiş ikinci dünya savaşı..yine görmeye alışık olduğumuz istismarı sahneler canımı sıkıyor ama tüm olumsuzlukları yok eden bir görüntü var ekranımda..mutlu etmiyor değil hani..artık oyunların demirbaşı haline gelmeye başlayan havoc’un fiziksel olarak oyuna kattıkları mest etmiyor değil hani..başarılı cutsceneler de cabası..
oynamalı, oynatmalı, sıcak çatışmalı real time strategy sevenlere hediye edilmeli.. bayram tatilinde performansı yüksek bir sistemde güzel gidiyor..(zeus, 26.10.2006 12:10 ~ 12:11)
- gelmiş geçmiş en iyi ikinci dünya savaşı konulu strateji oyunu.2 aydır oynuyorum ve bence deneyimlerimi burda paylaşmam da oyunu oynamak isteyenlerin zararına olucaktır.o kadar eksisiz , ultra mükemmel bir oyun ki iyi kötü yanlarını anlatmaktansa anca oynayıp grafiğin , oynanabilirliğin alasını gözlerinizle görmenizi tavsiye ediyorum.hem güzel graiklerin hem de eğlencenin bir araya geldiği son yıllarda tüm türlerin arasındaki de en iyi oyunlardan biri bence...
- 2006 yılının en iyi strateji oyunu (bazı sitelerde tür ayırmaksızın en iyi oyun) seçilmiş ve strateji türünde yeni bir mihenk taşı olarak nitelendirilmiştir. başka bir efsane olan starcraft'tan sonra (hatta bazılarına göre starcraft'tın bile önüne geçmiş bir oyun olarak) değerlendiriliyor.
- bu yıl ödüle doymayan oyunlardan biridir. en iyi multiplayer , en iyi pc oyunu, en iyi rts*, en iyi ses olmak üzere 4 dalda ödül almıştır. gerçekten bir baş yapıt. sölenecek fazla söz yok. alıp oynamak ,oynattırmak lazım.
(lucifer, 31.12.2006 20:08 ~ 20:12)
- harika bir oyun... çok güzel detaylar mevcut... misal uzun süre komur vermediğiniz askerleriniz bir köşede sigara içmeye başlarlar ve grafikler öyle sağlam ki dumanına kadar görürsünüz... kaldıracak özelliklere sahip bir bilgisayar zor bulunsa da mutlaka oynanmalıdır...
- kaliteli bir konfigrasyona sahip bilgisayarınızla, mükemmel bir tat alarak oynayabileceğiniz oyundur.
- (bkz: amerika)
(bkz: zira)
(bkz: spider man)
(bkz: batman)
(bkz: superman)
- sürekli görevleri bitirmeme rağmen bir türlü bitmeyen oyun. ayrıca almanların sürekli yeni bi tank çıkardıkları oyun.
(bkz: panzer)
(bkz: panther)
(bkz: tiger)
- korsanı alınmaması gereken oyun (diğer oyunları gönül ra...).
türkçeye çevirmek istemişler fakat bu işi bir programa devretmişler(ya da ciddi bir eğitim sıkıntısı var). insanı "türkçe bilmiyor muyum acaba?" diye strese sokuyor. nvidia'nın "the way it's meant to be played" sloganı "onun,olmak için oynananı kastettiği yol" şeklinde tercüme edilmiş. "şeçmeler" bölümündeki "etki sadakati" güzel olmuş, bir köpekten farksız. "bu kadarını kaldıramam, çıkıyorum oyundan" dediğinizde arkadan bir taş daha atıyor.
"siz,oyundan çıkmak isteyen emin siz misiniz?" dedi, "yok karıştırdınız galiba" deyip çıktım.
siz, korsana hayır diyen emin siz misiniz?
- internetsiz günlerimin kurtarıcısı yıllar sonra orjinalini aldığım ilk oyun.
- alman askerlerini alman aksağanlı ingilizce konuşturarak hata yaptığını düşündüğüm oyundur.onun dışında herşeyi ile mükemmel.
atış yapan silahların mermi kovanlarının yere düşerken çıkardığı sese varana kadar düşünülmüş.5+1'in sesini dayıyorum sona,ışıkları da söndürüyorum,başlıyorum adrenalin salınımına.o kadar yani.
(bkz: heil hitler)
(bkz: anne ben manyak oldum)
- yıllardır istediğimi bana veren oyundur, skirmish modunda nazi ordusuyla müttefik kuvvetlerin mınakydrndır. allah thq ve relic'den razı olsundur.
- bağımlılık yapan rts.
- nazilerle amerikalıların amına koymanın zevkine varabileceğiniz oyundur.
(bkz: ja)
- opposing fronts gibi harika bir de genişleme paketine sahip müthiş ikinci dünya savaşı rts'si
- sanki amerikalılar ile savaşınca almanlara nazaran daha avantjlı oluyorsunuz gibi bişi göze çarpıyor bu oyunda...
yanılıyor olabilirim ama alman pionner lerinin 2 kişi, amerikan engineer larının 3 kişi olması,
almanlarda üst düzey tank(panther,tiger ace) çıkarımının extra gelişime tabi olması, amerikalılarda ise bunun serbest olması gibi bir kaç şey gözüme çarptı.
umarım alman tarafında bu üstünlüklerin karşılıkları vardır. yoksa boku çıkar oyunun.
|