commandos 2 

adana çık aradan

1. commandos adlı strateji oyununun devamı niteliğinde yapılmış daha iyi grafiğe ve oynanabilirliğe sahip pc oyunu.

bu oyunla ilgili unutamadığım bir anım vardır. zamanında arkadaşlarla birlikte oturmaktayızdır. sinanpaşa pasajından aldığım cd oyunu kotumun ön cebindedir. (nasıl soktuysam artık) sanırım ziyadesiyle dikkat çekmektedir. grupta bir kız arkadaşım bana dönerek sorar.

- hansvoralberg, o ne öyle cebindeki?
    + ha o mu yeni aldım. commandos 2.
    - ne?!?! ya ne terbiyesizsin ya. adam gibi soru sorduk.
    + aaaa pardon sen yannış annadın. hehehe.. ne diye taşıycam yanımda komando şeysini.
    - hııı anladım *
    (hansvoralberg, 19.03.2005 11:07)

2. commandos serisinin en iyi oyunu. hastasıyımdır kendisinin. bi de bulabilsem...
    (mulder, 19.03.2005 12:29)
  3. varlığından çok geç haberim olan güzel oyunlardan bir tanesi
    (16v, 19.03.2005 12:48)
  4. (bkz: eşşeğins 2)
    (easy company, 22.12.2005 01:31)
  5. cdcilerden alınırken "commandos 2 var mı" şeklinde değil de "commandos'un yenisi var mı" şeklinde istenmesi gereken oyun. beğenilen serinin ikincisi.
    (kun3uli, 06.06.2006 17:42)
  6. bunu alan bunu da aldı:
    (bkz: sims 2)
    (reino, 06.06.2006 21:22)
  7. commandos serisinin en başarılı oyunu. 10 bölümden oluşur. bölümlerdeki başarılarınıza göre ara bölümler ve çok gizli bölümlerde oynayabilirsiniz. bir bölümü geçmek ve bitirmek için çok farklı yollar olduğundan oynayıp bitirdikten 3-5 ay sonra tekrar kurulup zevkle oynanabilen bir oyundur. 3 cdliktir. o zamanlar dvdler daha yaygınlaşmamıştı.

oyunu bitirmek için en gerekli şey sabırdır. bölümü bitirmek için küçük küçük hedefler belirleyin. sabırla bekleyerek teker teker o hedeflerize ulaşın. oyunda en gerekli şey olan gizlilik için oyun boyunca bol bol sabıra ihtiyacınız olacak.

son bölümünü neden olduğunu bilmediğim şekilde oynayamadığım oyun. formatlar, tekrar oyun kurmalar, ekran kartı sürücülerini güncellemeler yetmedi. son bolümde sadece komandolarım ve kalanı simsiyah bir ekran gördüm. bi de whiskey var, akıllı köpek. senelerdir içimde ukte olarak kalmıştır.
    (sarnar, 06.06.2006 22:02)
  8. ekürileri worms 2 ve sims 2'dir.
    (twinkle, 09.06.2006 14:41)
  9. - ne o elindeki
    + commandos iki ehe
    - nası lan, naapcan onla
    + elime yeni geçti abi, evde oynıııcam ayıptır söylemesi
    - ayıbı mı kalmış mına koyim, bildiğin oynııcan?
    + bilgisayar kaldırırsa oynııcam abi
    - olmadı sen kaldırırsın tövbe tövbe
    + nası abi?
    - çok başarılı buluyorum seni diyorum
    + hemen gideyim, yükleyeyim o halde
    - tamam canım yüklenme fazla da...
    (ateşli koala, 02.05.2007 02:26)
  10. (bkz: komando siki)
    (alkolik2000, 02.05.2007 02:28)
  11. sigara öldürür sözünün anlam kazandığı oyun. bir paketle öldürdüğüm nazilerin haddi hesabı yok.
    (the joy of not being, 28.12.2007 17:48)