this forest is growing faster than ı can tell
cell structure eats away at a massive swell
seems however ı'm a victim of circumstance
hunt for ogres and dwarves
lion slicer
run with death
run with death
white faces coming closer with every step
earth envelopes taking breath without happenstance
carve my teeth out ripping through the sheep's head curse
hunter gatherer
ridden from the cave
run with death
run with death
gone away
my heart's gone away
taking everything
my heart's gone away
take it now
hunt for ogres and dwarves
lion slicer
run with death
run with death
gone away
my heart's gone away
taking everything
my heart's gone away
take it now
ayrıca 2007 grammy ödüllerine en iyi metal performansıyla mastodon un aday olduğu şarkıdır..malesef ödülü eyes of the insane performansı ile slayer kazanmıştır..
efendim nereden başlasam bilemiyorum bu güzide insan için. kendisiyle ilk olarak 2001 senesinin kış ayında tanışıtık. dersanenin o test yapragı kokan sıralarında muhabbetimiz başlamıştı, sürekli şapka takan bir insanla. aylar birbirini kovaladı ve lgs denilen o mühim sınav sonucunda bir bakmışız aynı okulu* kazanmışız. sonra bir baktım okulun ilk günü bu saygıdeğer şahsiyetle aynı sınıfa düşümüşüz. sonra göz açıp kapayıncaya kadar lisede 4 sene geride kalmış artık öss ye kısa bir zaman var. yıllık yazılarını topluyoruz falan orda düşünüyorum ki kaç senedir birlikteyizde adam gibi içememişiz colony of birchmen le içimde ukte kalmış senelerdir.
nba ile ilgili olduğu belli olan yazardır. özellikle nba ile ilgili konularda yazdığım girilerle ilgili olarak olumlu/olumsuz yorumlarını gerekli gördüğünde mesajla iletmekten çekinmeyen ve beni memnun eden yazardır. teşekkür ettiğim yazardır. kendisi bir delakerise işte o zaman direk tanışılası yazardır.
gece gece harika nba sohbeti yapılabilen yazar. teşekkür ve tebrik ediyorum.