|
|
- colgate'in 2 yıl süren ar-ge çalışmalarından sonra ilk olarak türkiye'de piyasaya sunduğu diş macunu. sadece bir pazarlama taktiği içeriyor gibi gözükmekte zira misvak, diş macunu üstüne ekstra bir temizleyici / koruyucu özellik ekleyebilme niteliğine sahip değil. (bkz: misvak)
- (bkz: pazarlıyorum o halde varım)
- "yeni bir gelenek" şeklinde bir sloganla çıkmış ürün
geleneklerimiz veya dinimiz zaten tüm manipülasyonlara açık bekliyodu ya
(bkz: uyanık pazarlamacı)
coca cola'nın ramazana musallat olmasının benzeri saçmalık
- beyaz sabun kokulu çamaşır suyu kampanyasından sonra ''eskiye özlem'' hissiyatına vurgu yapan bir diğer kampanya.
(bkz: hadi ordan)
- (bkz: şerefsizim benim de aklıma gelmişti)
(bkz: şerefsizim benim aklıma gelmişti)
(bkz: şerefsizim benim aklıma gelmişti insanı)
- (bkz: marketing is everything)
(bkz: everything is marketing)
- reklamlamında çok sağlam dişlere sahip olduğunu vurgulayan takma dişli amcayı içeren diş macunudur.
- 1 hafta içerisinde dişlerinizin sapsarı olmasını garanti eden diş macunu.
- (bkz: sömürelim güzelleşelim)
(qfwfq, 08.06.2006 20:32)
- izmir diş hekimleri odası'nın başvurusu üzerine reklamı, ticari başarı için dini duyguları istismar etmekten dolayı yasaklanan diş macunudur.
- ramazan ayında -nedense- reklamlarını,promosyonlarını kat be kat arttırılan ürün.
- diş fırçalandığından sonra ağızdan nur fışkırmasına neden olan diş macunu. islami kesimin diş macunu ihtiyacını gidererek çok büyük bir eksiklik giderilmiş, toplum olarak hepimize derin bir nefes aldırmıştır.
(bkz: imamınızın tavsiye ettiği diş macunu)(refugee, 19.07.2008 14:08 ~ 20.07.2008 12:19)
|