görseller
coheed and cambriacoheed and cambria

belki ilginizi çeker
  1. · 3
  2. · 9
  3. · wacken open air 2009
  4. · welcome home
  5. · ten speed of god s blood and burial
  6. · devil in jersey city
  7. · alternatif guitar hero şarkıları
  8. · maiden heaven
  9. · delirium trigger
  10. · untreatable disease
gündem
  1. · 22 kasım 2009 galatasaray manisaspor maçı
  2. · demokratik sol halk partisi
  3. · 24 kasım 2009 barcelona inter maçı
  4. · darwin i bitiren balık
  5. · kar yagarken hissedilen duygular
  6. · yeşim salkım
  7. · dünyanın en güçlü 500 müslümanı
  8. · özellikle nick konusunda çok hassas olan yazar
  9. · mio fratello e figlio unico

coheed and cambria  

1. second stage turbine blade adlı albümlerini dinleyerek kendilerini takdir ettiğim rock grubu.oldukça sert parçaları var.devil in jersey city ve delirium trigger dinlemeden gitmeyin şu fani dünyadan derim,başka bişi demem.
    (man on the moon, 28.08.2004 22:17 ~ 22:18)
  2. az öce ilk defa çıngırock da izlediğim varlığından bu kadar geç haberdar olmama üzüldüğüm müthiş vokale sahip müzik topluluğu.
    (petersellers, 17.12.2005 01:17 ~ 01:17)
  3. az önce keşfetme şerefine eriştiğim gruptur.. bu kadar güzel müzik, bu kadar güzel konsept..
    insanın intihar edesi geliyor..
    (eglaia, 20.03.2006 01:34)
  4. amerika'dan dinlenilesi bir progressive rock grubu. şu anki kadrosu şöyledir:

claudio sanchez (vokal ve gitar)
    travis stever (gitar ve vokal)
    michael todd (bas ve vokal)
    chris pennie (davul)

grup, toplam 5 albümlük bir konsept-proje içerisinde şu ana kadar 3 stüdyo albümü yayınlamıştır:

the second stage turbine blade (2002)
    in keeping secrets of silent earth: 3 (2003)
    good apollo, i'm burning star iv, volume one: from fear through the eyes of madness (2005)

bu albümler, ve devamı olacak iki albüm, claudio sanchez tarafından kaleme alınan "the amory wars" çizgi roman serisi üzerine kuruludur.
    (thecrimson, 09.08.2007 18:30 ~ 19.10.2007 00:14)
  5. vokalinin konserlerdeki sesi hiçbir zaman kayıtlardaki gibi olmayan grup
    (r1g0r, 09.08.2007 18:44)
  6. welcome home adlı şarkısını dinlediğimde "kim lan bu karı? böyle sesi olan karıyla cehenneme bile girerim" diye tepki verip forumların da "bu velkım hom'da ki solist hatun kim söyleyene rep" dediğimde, "bi siktir git çay koy" diye bana ayar veren fanlarına, ağzımı açamadığım, akabinde solistinin kıllarını görüp bana kaçma hissi verdiren grup.
    (tribal enfeksiyon, 02.10.2007 09:46 ~ 09:50)
  7. vokale aldanarak zamanında ben de o hataya düşmüş olabilirim bir zamanlar evet, ama şimdi bu gruba emo diyenin alnını karışlarım arkadaş. gümbür gümbür progressive yapıyor abiler.

last fm'de bu grubu emo diye etiketleyen kimse çıkmasın karşıma. sensin emo.

(bkz: birtakım şeylere çok sinirlenmiş yazar)
    (çılgın orman meyvesi, 29.11.2008 21:28 ~ 21:29)
  8. keeping the blade çalışmalarını takdir ettiğim güzide progressive insanlar
    (dream endless, 19.09.2009 05:09)
  9. 2007'deki no world for tomorrow isimli albümleriyle artık iyice gözümde büyüyen amerikalı prog rock grubu. bu adamlara emo etiketi yapıştırmak ya galaktik boyutlarda eşek şakasıdır, ya da ben müzikten anlamıyorum diye haykırmaktır. grubun vokalisti sesiyle ilk başlarda rahatsız edebilir ama müzikle uyumu tartışılmaz. yeni albümü heyecanla bekliyoruz, gelir 2010 da.
    (karate schnitzel, 13.11.2009 13:51)
  10. cırtlak sesli solistini pek sindiremediğim , sürekli bişeyler deneyen ama bir gün gelecek ve başaracaklar diye umut ettiğim grup.progressive rock grubu diye adledilmesine rağmen neredeyse tüm ritimlerinin punk rock ritmi olması da nasıl bir dilemmadır ağnayamadım hafız . iron maiden'da ilk çıkışını punk ile yapmıştı ama 2 albüm sonra dünyanın en iyi albümlerinden birini yapmışlardı.umutla bekliyorum ama hiç sanmıyorum çünkü bu solist beyin zkiyor.
    (theresnomoneyinjazz, 13.11.2009 14:13)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil