call of duty 4 *

sayfa  / 2
adana çık aradan

1. sol frame'de görünce yüreğimi ağzıma getiren şey.

(bkz: olsa da yesek)
    (chaghdash, 26.04.2007 09:11)

2. muhtemelen yine pc platformunda yer almıycak oyundur.
    (guanoapes, 26.04.2007 09:26)
  3. konsollar için treyarch, pc için infinity ward'ın yapacağını sandığım oyun.
    (ben bilmem beyim bilir, 26.04.2007 13:40)
  4. (bkz: kurban olam yaratana)
    (absent, 29.04.2007 15:47)
  5. (bkz: yok artık lebron james)
    (aberrant, 29.04.2007 16:03)
  6. yeni oyun içi videosunu gördükten sonra ulannnn deyip iyice delirmeme sebebiyet veren fps. ön siparişler açılsa direk pre order yapacam. işin yoksa sabret. çıkmasını beklemek tam bir işkence!
    (jamesdean, 21.06.2007 12:55 ~ 12:57)
  7. yeni "oyun içi"lerinin yolda olduğu haberini alıp beklemeye koyulduk. ilk oyun içinin hazmı yeni tamamlanıyor zaten.
    (marsh, 22.06.2007 14:28)
  8. "deep impact" başlığı altında bir videosu daha yayımlanmış, mümkün olan yerlerde (ince duvar, tahta blok vs.), mermilerin, katı cisimler içinden geçebileceği müjdesi verilmiştir. farklı tatlar... hım. sanırım çoklu oyuncu bölümü için değişik fanteziler üretmeye devam ediyor yapımcılar, infinity ward.

(bkz: http://news.filefront.com/...)
    (marsh, 01.07.2007 00:03 ~ 00:04)
  9. şu videosu ile beni benden almış oyundur,beklemediyizdir.

(bkz: http://www.youtube.com/...)
    (farazi, 21.08.2007 01:26)
  10. bana paraya kıydırıp yeni bilgisayar aldırandır.
    (anthias, 21.08.2007 02:12)
  11. çıkış tarihi:30/10/2007 olarak açıklanmıştır.heyecanla beklemedeyiz.
    call of duty 4 modern warfare sistem gereksinimleri.

windows xp or windows® vista
    2.6 ghz pentium® ıv ya da eş değeri (3.2 ghz işlemci vista için )
    ram: 1024 mb (vista için 1536 mb )
    directx® 9-compliant shader 3.0 card with 128 mb of ddr ekran ( önerilen 256 mb agp 8x ya da pci)
    directx® version: directx® 9.0c (xp) directx® 10.0 (vista)
    dvd-rom: 8x dvd-rom
    8 gb boş alan
    multiplay: 512 kbps modem
    desteklenen tavsiye edilen ekran kartları nvıdıa® geforce™ 6/7/8 families or atı radeon x800 ya da daha yüksek

bi kaç foto:
    http://image.com.com/...
    (loomy, 03.10.2007 19:02 ~ 19:08)
  12. demosunu az önce indirip oynama fırsatına nail olduğum ve izin verdiği maksimum grafik ayarlarını köklememe rağmen hiç bir takılma olmadan aşmış bir savaş deneyimi yaşamamı sağlayan barbarlık oyunu.optimizasyon belki tam halledilemediği için texture haricindeki her grafik ayarı en fazla normale kadar getirilebiliyor.ama buna rağmen çok güzel görünüyor.bilindik cod oyunlarındaki gibi bunda da kahramanlık ramboculuk yapmak yasaklanmış.operation flashpointteki kadar da bir simulasyon değil tabi ama düşmanın ortasına dalıp quake oynar gibi harika aimingle işleri başaramıyorsunuz kafanıza yiyorsunuz mermiyi.ancak gerçekte günümüzde bu kadar seri ve sınırsız mermili , roketli çatışmalar yaşanıyor mudur bilemiyorum.yaşanmıyorsa da oyun çok eğlenceli olmuş şimdiden söyleyebilirim.
    (zaknafein, 13.10.2007 04:23)
  13. ultra klişe bir konu ile yapılabilecek en manyak oyundur sanırım.yine araplar var gibi görünüyor başta , sonra ruslar füze atıyor filan da... aslında bu kadar aptal iğrenç bir konuyu bu kadar güzel öne getirebilecek başka bir oyun hakaten yoktur.veteran seviyede oynarsanız , olası bir günümüz savaşında bir askerin neler yaşayabileceğini göreceksiniz.siperinizden kafanızı çıkardığınız an yerdesiniz çünkü.veya ben hızlı hızlı öldüreyim geçeyim diyorsanız saniyesinde gövdenize sayısız mermi giriyor.

bu kadar güzel oyun yapmışlar , ama 6 saatte bitirilebiliyor ne yazık ki.çernobil faciasından sonra "zone" denilen bölgede geçen görev aslında oyunun geçtiği zamandan 15 sene öncesi ve şunu söylemeliyim ki "adamlar yapmış".grafikler filan fotoğraf kalitesinde ne diyeyim.
    (zaknafein, 11.11.2007 02:57)
  14. film kalitesinde görüntüleriyle görsel açıdan tam not alan oyun,yalnız ben eski zamanlardaki savaşları daha çok seviyomuşum bu pek tatmin etmedi o açıdan,oynanması gereken oyun ne olursa olsun görüntüleri yeter.
    (spitzer, 16.11.2007 20:49)
  15. 2 dvd halinde kopyacılarda satılan, ve 2 dvd'nin bilgisayara atılması 1,5 saat süren oyun. 1 dvd 45 dakikada falan atılıyor. sonra bir de kurması var.

edit: sabrettim yükledim. ama kasıyor gibi biraz bende. bilgisayarın virüs dolu olmasından dolayı da olabilir tabi.

edit 2: en dandirik grafiklerde arada slayt şov halinde de olsa, arkada çalışan her programı kaptıp oynayabiliyorum. çok mutluyum.

edit 3: ciddi ciddi neredeyse her programı kapattım. ayarları en low a aldım. birde disk birleştirme yaptım. gayet güzel de oynadım oyunumu. ne grafikler kötüydü, ne çok kasılmalar oldu.
    (the killer, 18.11.2007 14:23 ~ 29.11.2007 21:04)
  16. güzelim ekran kartımı beğenmemiş olan oyundur. canavar nvidia geforce 5500 256 mb ekran kartıma burun kıvırdı şerefsiz.
    neymiş ? modeli eskiymiş ekran kartımın. fm 2008 den başka yöne cayan kafamı...
    (altan ve babası, 20.11.2007 22:31)
  17. yıllardır bayan ikinci dünya savaşlarından sonra ilaç gibi gelen oyundur. bir kere konu bir yana oyundaki atmosfer şimdiye kadar hiçbir oyunda görülmediği kadar etkileyicidir. grafiklerin de crysis'ten aşağı kalır yanı yok, hani öyle ki bazen adam vurmayı bırakıp grafiklere, efektlere dalıp gidiyorum. lakin oyunun en büyük eksisi inanılmaz kısa olması, tam acaba bundan sonra ne gelecek derken küt diye bitiveriyor. hani bu oyun expansion pack olsa yemin ediyorum uzun olmuş demezdim, düşünün artık kısalığını. 4 kere başına oturup 1,5'ar saatlik seanslarla normal zorluk seviyesinde bitirdim. havadan ekiplere destek sağladığımız bölüm ise insana madem böyle kolayı var ne diye aşağıda koşturuveriyoruz dedirtiyor. keşke orjinali şöyle crysis fiyatında olsaydı da multiplayer oynamak için koşa koşa alsaydık.
    (tutkinjsh, 22.11.2007 21:28)
  18. http://www.angelfire.com/...

linki inceleyen arkadaşlar oyunun en etkileyici bölümü olan çernobil bölümünde geçen pek çok şeyle karşılaşabilir. böyle görünce insanın içi bir garip oluyor aslında. ama çok ilgi çekici.

ayrıca basket sahasına, havuza dikkat diyorum. vay anasını.
    (the killer, 26.11.2007 19:42)
  19. modern savaşı en iyi yansıtan oyun denebilir. hele bir uçaktan bombalama bölümü vardır ki, modern savaşta toplu katliamın ne kadar kolay olduğu gerçeğini tokat gibi yüzünüze çarpar. oyun boyunca abd ve ingiliz gözüyle savaşa katılmanıza rağmen, ölüm sahnelerinden sonra ekranda beliren "ünlü savaş atasözleri"yle, aslında savaşın soğukluğunu ve acımasızlığını anlatmak istediğini farkediyorsunuz.
    (katakullyy, 05.12.2007 19:31 ~ 19:32)
  20. dünyevi ekran kartlarının asla yetmediği oyun. yetkililere sesleniyoruz.
    (justfrozen, 05.12.2007 19:36)
  21. savaşı; bildiğimiz, izlediğimiz, günde on belki de yüzlerce insanın ölmesine sebep olan anlamsız insan öfkesini, monitör aracılığıyla en iyi anlatan oyun (oyun derken bile içim elvermiyor). hiçbir oyunda hissetmediğim üzüntüyü, endişeyi call of duty 4'te hissettim. infinity ward'a çok teşekkür ederim böyle süprizli, aksiyonlu ve en önemlisi anlamlı bir oyun yaptıkları için.

not: pci express ekran kartlarıyla oynamakta fayda var. ben asus 2600xt pro ile full detayda oynadım, yani ekran kartım gibi ucuz çözümlerde performansı yüksek oyunun.
    (noscho, 06.12.2007 20:34)
  22. özellikle bombardıman ve çernobil görevleri psikopat olan çılgın savaş oyunu.
    (absent, 18.12.2007 16:02)
  23. ortalama 30fps ile online oynadığım oyun. benimki gibi 256mb x550xtx ekran kartı olanlar hiç bulaşmasınlar. zira makineli tüfeklerle ateş edemezken, sis bombası atıldığında yürüyemiyorum. ama g3'ün değerini birkez daha anladım.
    (camdan bakan arap kızının baktığı hede, 18.12.2007 17:26)
  24. süper grafikler,süper oynanabilirlik ve süper bir kurguya sahip olan insanı kendine mecbur eden oyun.
    (voodoo chile, 27.12.2007 09:42)
  25. ikinci dünya savaşı konusundan en sonunda vazgeçebilmiş ve yeni senaryosuyla seri müdavimlerini ve beni fazlasıyla tatmin etmiş oyundur.
    (xanax, 02.01.2008 02:10)
 sayfa  / 2