müslüm gürsesin para için maymun olduğunu düşündüğüm reklam serisidir. koskoca müslüm gürses bırrrrrrrrr diye şamar oğlanı olmuş lan.espiri vs bi yere kadar babaya gitmiyo.nedir bu arabeskçilerin hali,müslüm baba bırrrrlar orhan gencebay bülent ersoyla takılır.hey gidi 30 sene önce bunlar için kavga eden minibüs şöförü bilir miydi ha?zavallı adamın aklına gelir miydi
ayça şenbaşkan'ın katılarak beni hüzünlere boğduğu reklam serisi. halbuki o ayça başka ayça'ydı benim için. para için yapmazdı böyle şeyler. o.. o.. kimeryalı.. hıck..
bişey deme berkecan, sakin ol diyorum kendi kendime ama yapamıyorum. türkiye'de bir tane insan gösterebilir misiniz ki soğuğu brrrr ünlemiyle belirtsin! türkçede böyle bi ünlem kelimesi bile yok lan.
hayır, değişik yöreleri aklıma getiriyorum, kuzeye çıkıyorum, doğuya gidiyoum sağa sola bakıyorum, böyle bir söylem ne karşıma çıkıyor ne aklıma geliyor, gelebiliyor. ablacım bırak yöresini dağını bayırını; şehir ortamlarında, yıllardır bulunduğum elit mekanlarda bile bir tane brrrr diyen insan olmadı yahu. misal, tiki kızdır her boku söyler dimi, ama yok! binlerce kızdan birinin ağzından brr çıkmadı işte. üşüyünce brrr diyen insan yok kardeşim bu ülkede.
coca cola reklam/pr koordinatörü arkadaş, bence gereksiz bi kampanyaya boş yere para saçıyosunuz. sizin bu olay tutmaz, paralar da yalan olur. o yüzden bi an önce nerenizden çıktıysa o "bır" sesi onu da alın gidin, her reklam kuşağında daha fazla asabımı bozmayın.
(bkz: bak güzel güzel konuşuyoruz)
bırrlayan insanların (müslüm babayı tenzih ederim burda) elindeki şişeyi alıp yere koyduktan sonra, kendilerine de çölme takmak suretiyle, yerdeki şişeyle temas etmeleri sağlanırsa bu millet bu vatanı demir ağlarla bile döşeyebilir. o derece eminim..
geçenlerde yeniden yayınlanan titanik filminde geminin buz dağına çarptıktan sonra iyice batmasına yakın gemiye tutunamayan insanların birer ikişer buz gibi suya uçmaları sırasında araya birden brrrr diye girmesiyle konu bütünlüğünü tamamlamış reklamdır.
son bomba olarak "brr temalı durak" hadisesiyle karşımıza çıkan coca cola reklam kampanyası. adamlar resmen koymuş koskocaman jeneratör, kar yapma makinesini takmış, kardan durak yaratmış. ee tabi durak işlevini kaybetmiş haliyle zira durağa sığınmanın manası yok üst baş sırılsıklam oluyor. levent otobüs durağıdan geçenler neden bahsettiğimi çok iyi anladılar sanırım.
izleyiciyi tüketiciyi ciddiye almayan diğer bir reklam çeşididir. zırt pırt yerli yersiz insanın gözüne gözüne soktukları bu aşağılık, anlamsız ve sinir bozucu reklamı yaptığı için hayatımda etmediğim bedduayı ediyorum.