belki ilginizi çeker
  1. · 102 yaşında kola içen moruk
  2. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · beşiktaş ile fenerbahçe taraftarı arasındaki fark
  2. · aşk ı memnu
  3. · bakire kız ile evlenmenin verdiği huzur
  4. · dersim katliamı
  5. · 22 kasım 2009 galatasaray manisaspor maçı
  6. · aşk
  7. · allahın belası piç şerefsiz altıncı nesil yazarlar
  8. · iş yerinde aşk yaşamak
  9. · türk telekom adsl selfcare

coca cola içen yüz iki yaşında dede reklamı  

1. coca cola'nın sağlığa zararlı olmadığını bilinçaltımıza ima eden yalanıdır.

umut isimli bebeye, bu kapitalist yüssüzlerin sentetik yiyecekleriyle beslenirse 20 yaşında gastrit, 30 yaşında ülser ve 40 yaşında allah korusun daha neler olabileceği iyi öğretilmelidir.
    (shimmering horizon, 26.04.2009 19:00)
  2. yeni doğan bebeciğe ilk öğrettiği şeyin kola içmek olduğudur aynı zamanda, yüz iki yılda bunu mu öğrendin dedem, dedirtir.
    (nekibuki, 26.04.2009 19:06)
  3. yaşlı adamın yüz iki yılını muhabbet ederek geçirdim şeklinde özetlemesi sosyolojik bir tesbittir.
    (agnus dei, 02.05.2009 00:49)
  4. rezaletin, çürümüşlüğün daniskasıdır.
    (orshit, 02.05.2009 00:55)
  5. (bkz: 102 yaşında kola içen moruk)
    (adnan, 02.05.2009 00:59)
  6. bu koka kolacılar bizi hala eskisi gibi saf sanıyorlar ya ben ona yanarım. hayır insanları yaşlı dede, torun morun ayaklarıyla saftirik yerine koyuyular. "aaa ne güzel 102 yaşına kadar kola içmiş dayı maşallah sapasağlam, içelim o zaman biz de doya doya" mı dememizi bekliyorlar anlamıyorum. yaaaa bsg kardeşim.
    (markator, 02.05.2009 01:00)
  7. yakında mezarına fatiha okunduktan sonra iki buçuk litre kola dökülmesini vasiyet eden dede reklamının da çıkacağının habercisidir.

-çok güzel bi hayat geçirdim toruncuğum, yedim,kola içtim, sıçtım, karı siktim, süperdi walla. ölünce mezarıma su dökmeyin kuru kuru, coca cola dökün, içim açılsın.
    -yaa dede bi git sen kolanın böcek suyundan yapıldığını bilmiyomusun?
    -hnnkk öööğğ... (kalpten gider)
    (kiaransalee, 02.05.2009 01:07)
  8. "ohaha" diye tepki verdiğim reklamdır.

sanırım bunun kabahatini kendimizde aramalıyız. sonuçta bizim halk olarak verdiğimiz imaj doğrultusunda reklamlar yapılıyor. hani "aa ne güzel ya. amca bi asırdır içiyomuş kola, sapasağlam. demekki sağlığa zararlı değilmiş ki... hihi." izlenimi veriyor olmalıyız ki, adamlar böyle bir reklam yapma cesaretini kendilerinde buluyorlar.

ama cidden... tespit konuşmaları bi yana da, abi şaka mısınız? tavuk mu sikiyonuz?
    (itülmüş, 02.05.2009 01:09)
  9. dedem köyünde sebzeyi meyveyi bol bol yediğinden efendime söylim sütünü,yoğurdunu,yumurtasını en taze ve organik bir şekilde tükettiğinden mütevellit o yaşa kadar gelmiştir diyorum naçizane.yoksa kolanın sonsuz faydalarından(!) değil yani.hem kaç yaşında tanıştı dedem kolaylan?o da bi muamma.
    (bkz: tespitin böylesi)
    (haziran, 02.05.2009 19:16)
  10. coca colanın son derece başarılı reklamıdır. yaşlı adam, yeni doğmuş bebeğe hayatın tadını çıkarmasını öğütlemektedir. yani keyif aldığın şeyleri yap hayat hızlı geçiyor demektedir. kola bir şifa kaynağı değildir, sağlıklı yaşamak ya da kilo vermek amacıyla kaynatılan otlardan da değildir. kola anı yaşamaktır. yaşlı adam da bebeğe tam olarak bunu söylemektedir zaten.
    (himeko, 02.05.2009 20:38)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil