belki ilginizi çeker
  1. · devildriver
  2. · nadja peulen
  3. · roadrunner united all star sessions
  4. · epica
  5. · rayna foss
  6. · fire water burn
  7. · loco
  8. · sway
  9. · metal a headbanger s journey
  10. · coal chamber
gündem
  1. · kedi keserek internette yayınlayan kız
  2. · sözlük yazarlarının itirafları
  3. · colin kazım richards
  4. · bittikten sonra insanı mal gibi bırakan filmler
  5. · dtp genel başkanının izmirlileri tehdit etmesi
  6. · asla birlikte olunamayacak birine aşık olmak
  7. · kar yağarken hissedilen duygular
  8. · odun erkek modeli
  9. · nicolas sarkozy

coal chamber  

1. rayna foss gibi taş bir basçıya sahiplerdi zamanında. az mı hayalini kurduk hatunun. sonralarda bu rayna evlendi barklandı gitti yerine başka bir bayan basçı geldi vs. şu sıralar ne yapıyorlar bilmiyorum ama kurucusu dez fafara , devildriver isimli başka bir grup kurdu falan.
    (hplovecraft, 24.02.2007 16:00)
  2. coal chamber, chamber music ve dark days isimlerinde 3 albüm çıkarmış nu metal grubu. loco ve fire water burn gaz şarkılarındandır.
    (xanax, 24.02.2007 17:01)
  3. 1994 yılında los angeles ta kurulan bir numetal grubu..korn ile birlikte 90 lı yılların ortalarından itibaren nu metale öncülük yaptıkları, şaha kalkıp coştukları söylenir.daha sonraları gothic metal e doğru bir geçişleri olmuştur ama..ozzy osbourne ile bir çalışmaları olduğu bilinir..ve yapıp yaptıkları en iyi şarkı loco dur..bana göre tabi..2004 yılında dağıldıklarını duydum..
    (allahına kadar ateistim bacım, 06.09.2007 02:35)
  4. sway isimli kin/öfke dolu gaz bir şarkıları da vardır. fire water burn ismiyle bilinir bazı yerlerde, ama bloodhound gang tarafından söylenen bu isimdeki parçayla;

"the roof is on fire
    we don't need no water let the motherfucker burn
    burn mother fucker burn"

kısmı dışında ne söz ne de müzik açısından bir benzerlik taşır. üstteki sözlerden sonra niye kin/öfke dolu dediğim de anlaşılmıştır sanırım.
    (dali, 06.09.2007 03:27)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil