görseller
co medya 

belki ilginizi çeker
  1. · ismail baki tuncer
  2. · benim olacaksın
  3. · comedia
  4. · comedya
  5. · yavuz seçkin
  6. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · colin kazım richards
  2. · ibrahim üzülmez
  3. · yök ün katsayı uygulamasını kaldırması
  4. · domuz gribi
  5. · tadı harika olan yiyecek kombinasyonları
  6. · günün tek şarkılık özeti
  7. · hayatında hiç star wars izlememiş insan modeli
  8. · özyıkım
  9. · tellere konan kuşların çarpılmama sebepleri

co medya  

1. yavuz seçkin ve ismail baki tuncer'in 12 eylül'de tv8'de başlayacak yeni programı. promo görüntülerini izleyince güzel bir şeylerle karşılaşacağımızı düşündürdü. umarız tv8'de coşan dikkat şahan çıkabilir gibi efsane olur.

(bkz: http://www.tv8.com.tr/...)

bugüne kadar sesiyle radyoda taklitlerini dinlediğimiz ekibin tvde kıyafetlerle desteklenen taklitleri nasıl olarak acaba.
    (sycrone one, 02.09.2008 22:10)
  2. ilk reklama kadar olan bölümünde vasat bir grafik çizen güldürü programıdır. komedi dükkanı ve dikkat şahan çıkabilir i patlatıp büyük kanallara satan tv8 in, bu programda hüsrana uğrayacağı kanaatindeyim.
    (kvashiorkor, 12.09.2008 23:18 ~ 23:19)
  3. ilk bölümü vasat gözükmüştür. en kısa zamanda bir şekilde ilker tahsin bölümü falan eklenmeli, aziz yıldırım şenlendirmeli ortalığı. skeçler uzatılmamalı ve iyi bir metin yazarıyla anlaşılmalı. hala gelecek görüyorum.
    (sycrone one, 13.09.2008 00:00 ~ 00:02)
  4. sadece ahmet çakar, mehmet ali birand ve ilker tahsin skeçlerine yer vererek devam etmesi programın selameti açısından hayırlı olacaktır. bu muhtşeme üçlü ile sezonun dumanını attırır yavuz. diğer karakterler çok kolpa duruyor. arada bir terim taklidi de koyarsa ortaya yanarlı dönerli meyve sepeti edası olur; hoş olur.
    (jugador, 26.09.2008 23:39)
  5. ahmet çakar içeren konularıyla beni yaran program. zaten ahmet çakar'ı yapabileceği bu tür fantastik hareketler için izlerken, burada öz halini gördüğümüzden pek bi şenlendim.
    ayrıca ibrahim tatlıses ve mahsun kırmızıgül taklitleri de inanılmazdır.
    bununla da yetinmeyip program kapanışına tarihi bir ıron maiden şarkısı konması da bir artı puan daha yazdırmıştır kendisine.
    (hanspeterberigel, 03.10.2008 23:42 ~ 23:45)
  6. yavuz seçkin'in tv8'de başlayan programıdır. yavuz seçkin'in taklit yeteneğine diyecek yok, başarılı makyajla da çok güzel tamamlanıyor ama format gereği çok kısa sürede kendini tüketeceği de şimdiden belli. türk televizyon tarihindeki en iyi taklit programı diyebilirim.
    (genolog, 06.10.2008 20:55)
  7. hıncal uluç taklidi yaparken arasıra ahmet çakar taklidi de mi karışıyor ne?
    (genolog, 07.10.2008 10:21)
  8. shockhaber'i yapan arkadaş bunun yönetmeni yanılmıyorsam.
    (ephendy, 07.10.2008 10:37)
  9. benim olacaksın adlı skeçteki çomak(çelik) tiplemesiyle fena halde dağıtmış programdır, bir insanın detone oluşunun bile ne kadar şahane taklit edilebileceğinin göstergesidir, dağıtmıştır, evet.
    tiplemeyi yapan oyuncu için (bkz: ismail baki tuncer)
    (marika, 12.10.2008 02:25)
  10. (sağ gösterip sağ vuran şaşkın boksör, 22.10.2008 22:10)
  11. borak tiplemesine yaptığı şarkı ve çektiği klip kesinlikle yarmıştır. tv8'i izlenebilen bir koyduğu filmler bir de bu programdır.
    (game39, 01.02.2009 21:47)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil