17 mayıs 2012 perşembe
günün başlıkları: 375 tane
günün başlıkları: 375 tane
- ·
- ·çetnik (2)
- ·
- ·
- ·chevrolet impala (5)
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·beklemek (2)
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·yalnızlık (5)
- ·
- ·itü sözlük (2)
- ·aşk (2)
- ·
- ·blind guardian (2)
- ·
- ·
- ·türkiye kupası (2)
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·gülse birsel (10)
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
cnbc e logosundaki girinti
- http://www.itusozluk.com/...
4ncü yapraktaki çemtik evet.
o çemtiğin sağ lobun en solundaki yaprağın solunda olması sizce bi'şey ifade etmiyor mu?!
ağ evet bebeim, parçalar yerli yerine oturuyor yavaş yavaş..
(ne anladın; hiç bi'şey. ehehe..) - (bkz: tavus kuşunun gagası batıya bakıyor)
(bkz: kırat doğuya bakıyor) - sabah sabah beni aydınlatmış girintidir. hakikaten yıllardır merak ederdim niye öyle bir girinti yapmışlar diye. çok güzel oldu bunu öğrenmem.
- yıllar önce (2002 olabilir)dawson s creek'in sıkcı bir bölümünü izlerken farkına vardığım tavus kuşunun gagasıdır.
- amerikan oyunudur.. ülkemizi içten bölmek için yapılmış hainliktir.. emperyalist itler..
- 3üncü yaprakta da çıkıntı olsa birbirini tamamlar dediğim logo.
- bir tane de microsoft fontundaki o harfinde olan girinti.
emperyalist oyunu. kesin bizim ülkemizle ilgili bir anlamı da vardır; birileri çıkarır en azından. renkler de benziyor zaten*
ek: today's zaman'da da varmış. vay emperyalistler! tuu - lost'un artık başlaması gerektiğini hissettiren girinti. yoksa tavus kuşunun gagasından çok değişik anlamlar çıkmaya da başladı, gidişat iyi değil.
- önceleri dizi fragmanalrından önce cnbc logosu ekranlara bir tavuz kuşunun gelip sonradan kuyruğunu açmasıyla oluşuyordu. bu girinti o girinti.
edit: millet geyik yapıyor ben ciddi ciddi açıklama yapıyorum.. - parmak basılması gereken önemli bir mevzu. hatta biraz daha geniş düşününce bir çok ünlü firmanın logosunda olduğu farkedilmektedir. girinti, girint, girit, giri...
- http://vimeo.com/...
- tavus kuşunun burnu, gagası, uzuvudur. cnbc-e'nin amerika'lısında daha da bi belirgindir. ya da bana öyle geldi.
- (bkz: coca cola yazısının tersten okunuşu)
- hayatın gizemi.
bir iddia illuminatinin işi olduğu, bunu bugüne kadar üç kişi çözmüş.
gizemi anlattıkları kişilerle beraber 1 hafta içinde ortadan kaybolmuş diye bir söylentide var.