belki ilginizi çeker
  1. · clementine kruczynski
  2. · yoklamadaki nicklerden şiir yazmak
  3. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · aşk
  2. · behlül sözlük yazarı olsa kullanacağı nick
  3. · dünyanın en güçlü 500 müslümanı
  4. · insanın hayatına sıçan şeyler
  5. · tadı harika olan yiyecek kombinasyonları
  6. · author gibi erkekler
  7. · köpekbalığı görünce yapılması gerekenler
  8. · öss 2006 sonuçları
  9. · gilbert

clem  

1. (bkz: clementine kruczynski)
    (zeus, 19.03.2007 22:03)
  2. kısaca, kendisini üzeni oymakla kalmayıp bir de eşşeğin gelip gelmediğine hiç bakmadan çok pis döveceğimdir. bu kadar severim bu insanı. harbidir, fena eleştirir, dikkatli olmakta fayda var. duyarlıdır, duygusaldır, feci geyik yapar, bi de mezzo sopranodur kendisi bana şan hocalığı yapar. ailemin bir parçasıdır artık, öz kardeşimle birdir.

edit : öz kardeşimle birdir ne lan saçmalamışım resmen, düpedüz kardeşim olm bu benim. biyolojinin dibine vurayım size bişey olmasın. özledim lan. ühü.
    (evilmaddox, 31.07.2007 03:51 ~ 07.10.2007 05:21)
  3. duyurular bölümünden kendi doğumgününü kutlayan yazar.* iyi ki doğmuş diyoruz biz de kendisine burdan.
    (die for morrison, 14.08.2009 02:43)
  4. iyi geceler olan akabinde iyiki doğmuşlar şeklinde devam eden nidalarımı ulaştırmak istediğim yazardır. nice yaşlara efendim.
    (arsenlupen, 14.08.2009 02:44)
  5. doğum günüdür bugün . tanımasam bile kutlamak için sebep olmamalı .. kutlu olsun mutlulukla dolsun *
    (edepsiz koala, 14.08.2009 10:06)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil