yaklaşık olarak şu ayarda bir karakter:
"ben özel olmak istemiyorum, normalim ben. yeter artık mıymıymıymıy"
"ben özelim, bir kahraman olmak istiyorum, insanları kurtaracağım, kurtarıcam işte kurtarıcaaaam siksiksiksik"
"kalabalıklar içinde yalnızım ıssız adam'da bile ağlamadım, hiçbir şeyi hissedemiyorum bikbikbikbik"
"baba benimle ilgilenmiyorsun, ne biçim babasın sen, ben bir görevim senin için diğğğ mii vikvikvikvik"
" 1.50 boyunda tıfıl bir ponpon kızım ama kung-fu da yaparım fatality de tamam mı, süperim ama değilim ühühühühü"
bir de ölümsüz bu kız düşünün. eternal siksik. immortal bikbik. hani asla susmayacak. kafasını kesip ayırsan ancak biraz ara verecek. korkunç bir şey hakikaten, çekilmez kesinlikle. erken yaşta insanın saçını ağartır, ocağına incir ağacı diker.
bir de son olarak
noah bennet gibi son derece kral bir adam sana babalık etmiş, başına bir bela gelmesin diye kıçını yırtıp duruyor; o kadar fantastik güçleri olan eleman içinde tuzsuz yağsız beyaz peynir gibi var olup bir de ağızlarına sıçıyor, sırf sen daha fazla "beni kaçırdılar travma geçirdim mıymıymıy" yapma diye ama yok. hala siksik sonsuza dek siksik. itü sözlük siksik team'e alalım seni en iyisi, kendini iyi göstereceğin yer olduğunu düşünüyorum.