görseller
claire bennetclaire bennet
claire bennet 
belki ilginizi çeker
  1. · seks bağımlılığı
  2. · claire
  3. · arthur petrelli
  4. · hayden panettiere
  5. · regeneration
  6. · üzerine araba geldiği halde kıpırdamayan insan
  7. · claire bennet
  8. · madeline zima
  9. · heroes
  10. · 15 yıl sonra babanın ajan olduğunu öğrenmek
gündem
  1. · demokratik sol halk partisi
  2. · nurcuların hoşuna giden şeyler
  3. · dtp genel başkanının izmirlileri tehdit etmesi
  4. · 27 yaşında olduğu halde bir hayat kuramayan insan
  5. · itü sözlük yazarlarının aslında içmek istedikleri
  6. · başkaları sevinsin diye yapılan atraksiyonlar
  7. · itü sözlük yazarlarından özlü sözler
  8. · kola içen koala
  9. · büyük kedilerin günlüğü

claire bennet  

1. hızlı bir şekilde doku yenileme yeteneğine sahip hero..kesseler acımaz yani bir nevi..ölmüyor kız bir türlü..bir de her bölümde orasını burasını kesmese parçalamasa dizi biraz olsun hostel havasından kurtulacak ama, neyse..

(bkz: heroes)
    (rafael, 12.12.2006 21:14)
  2. kendisini tek öldürebilecek kişi sylar'dır. ayrıca bir bölümde resmen bir süreliğine ölmüştür.
    (bettyboop, 12.12.2006 21:28)
  3. organları kendisini yenileme özelliğine sahip heroes gülü. lakin kendisi bir takım düzenlemeler yapmak zorundadır bu özelliğin çalışması için. mesela vücuduna saplanan bir cam parçasını çıkartmak, exorcist misali dönen kafasını eski yerine getirmek, çıkan kolunu takmak gibi... ancak bu şekilde doku yenileme özelliğini kullanabiliyor.

ben doku yenileme şeysinden dolayı babasının wolverineolduğunu hayal ediyordum bu karakterin. annesi de human torch'un teyzesi kıvamında bir bayandı. ne yazık ki babasının kim olduğunu öğrenince biraz hayallerim burkuldu. iyiyim şimdi.
    (twinkle, 08.02.2007 02:29 ~ 02:31)
  4. doku yenileme gücünün takıldığı bir nokta var bu sevimli kahramanımızın. eğer dış mihraklı bir parça yaralanan alanda kalıyorsa kendini iyileştiremiyor. one giant leap bölümünde görük ki başına saplanan ağaç parçası çıkarılmadığı için ölü sanılıp otopsiye gitti ama parçanın çıkışından sonra birden bire iyileşti üstüne üstlük torso'sunu da manto gibi kapatıp yürüye yürüye çıktı morgdan.
    (troke, 09.03.2007 13:39 ~ 01.05.2007 23:38)
  5. 1989 doğumlu hayden panettiere'in canlandırdığı karakter.
    (nvr ws a crnflk grl, 01.05.2007 23:32)
  6. (mosquito hunter, 13.06.2007 22:51)
  7. dün akşam izlenen dört bölüm heroes tan sonra rüyalarıma giren şirinelik abidesi. evlenilecek kız.
    (bkz: eğlenilecek kızlar var evlenilecek kızlar var)
    (bkz: hayden panettiere)
    (ash ketchum, 01.07.2007 15:10 ~ 15:13)
  8. sütyeninin kendisini yenileme özelliğine sahip olan kişi bkz: heroes 1x17 company man
    ted sprague'nun yaymış olduğu radyoaktif dalgalar evi patlatmış claire bennet'ın derisinin soyulamsına sebep olmuş ancak yanmış olan sütyen kendini tekrar kullanılabilir hale getirmiştir.

wonderbra 'da bile böylesi model üretilmemiştir.
    (dirk pitt, 17.07.2007 18:45 ~ 18:46)
  9. (mytilusedulis, 23.09.2007 04:22)
  10. heroes dizisindeki en sıkıcı, en uyuz karakterdir bu. asla babasının dediklerini yapmaz illaki bi maraz çıkarır içine eder ortamın
    sıkıcılık konusunda lost karakteri shannon rutherford ile yarışmaktıdır.
    o kadar ki dizinin bütünlüğünün kaybolma olasılığına rağmen bu kız çıkınca refleks olarak ileri sarıyorum bunun olduğu bölümleri.
    ayrıca an klişe karakterdir, sarışın, sweetheart pon pon kız.
    (konu mandalı, 12.03.2008 22:21 ~ 22:21)
  11. güdük bi kız. ayrıca, gıcık bir karakter olmasına rağmen dizinin merkezindeki karakterdir de. ne demişler save the cheerleader save the world. dünya'nın geleceği güdük bir kıza kalmış, vay anasını. üzülüyorum elle gibi bir hatun dururken...
    (sageeth, 12.03.2008 22:32)
  12. --------------------------spoiler-----------------------------
    claire: are you gonna eat it?
    sylar: eat your brain, that's disgusting claire.
    --------------------------spoiler-----------------------------
    (cyclops1988, 27.10.2008 21:13 ~ 21:14)
  13. yaklaşık olarak şu ayarda bir karakter:

"ben özel olmak istemiyorum, normalim ben. yeter artık mıymıymıymıy"
    "ben özelim, bir kahraman olmak istiyorum, insanları kurtaracağım, kurtarıcam işte kurtarıcaaaam siksiksiksik"
    "kalabalıklar içinde yalnızım ıssız adam'da bile ağlamadım, hiçbir şeyi hissedemiyorum bikbikbikbik"
    "baba benimle ilgilenmiyorsun, ne biçim babasın sen, ben bir görevim senin için diğğğ mii vikvikvikvik"
    " 1.50 boyunda tıfıl bir ponpon kızım ama kung-fu da yaparım fatality de tamam mı, süperim ama değilim ühühühühü"

bir de ölümsüz bu kız düşünün. eternal siksik. immortal bikbik. hani asla susmayacak. kafasını kesip ayırsan ancak biraz ara verecek. korkunç bir şey hakikaten, çekilmez kesinlikle. erken yaşta insanın saçını ağartır, ocağına incir ağacı diker.

bir de son olarak noah bennet gibi son derece kral bir adam sana babalık etmiş, başına bir bela gelmesin diye kıçını yırtıp duruyor; o kadar fantastik güçleri olan eleman içinde tuzsuz yağsız beyaz peynir gibi var olup bir de ağızlarına sıçıyor, sırf sen daha fazla "beni kaçırdılar travma geçirdim mıymıymıy" yapma diye ama yok. hala siksik sonsuza dek siksik. itü sözlük siksik team'e alalım seni en iyisi, kendini iyi göstereceğin yer olduğunu düşünüyorum.
    (iao, 10.12.2008 19:55)
  14. ultra hızlı bir şekilde doku yenilenmesi yeteneği sayesinde her türlü atraksiyona gözünü kırpmadan girmesi tamam; takdire şayan da o kaburgan parçalandığında, kolunu o koskoca ekmek bıçaklarıyla santimetrelerce kestiğinde ya da oralardan buralardan kendini salak gibi attığında hiç mi canın acımıyor senin ey cheer lady, çok merak ediyorum. suratında böyle acı çeker gibi ya da karşılaştığı manzara karşısında iğrenir gibi bir ifade oluşuyor. anlam veremiyorum ben. bu eylemleri gerçekleştirirken canı da acımıyorsa (hızlı doku yenilenmesi dışında) apayrı bir yeteneği daha var demektir . olaya bir açıklık getirilmesini istiyorum açıkçası. merak ediyorum, hastasıyım dizinin de.

edit: henüz birinci sezondayım. belirtmekte yarar var. ki acı da çekiyormuş kızcağız gayet. spoylırı da yedik ama öğrendiğim iyi oldu.. teşekkürler iao. *
    (damdanakan, 10.12.2008 20:06 ~ 20:14)
  15. bu kız için highlander çözümü ile christopher lambert ın gelip kafasını katana vasıtası ile alıp abuk subuk bir dağın bilinmeyen ve sadece garip bilmecelerle açılan kapılı gizli mağarasına saklamasını uygun buluyorum. bu sefer de gider nicholas cage national treasure 3 ü çeker bulur o kafayı geri verirse nicholas cage'in belasını face off methodu ile john torvolta'dan bulmasını dilerim. john travolta sorun çıkaracak olursa bruce willis onu tarantino usulü sıçarken vursun. bruce willis görevini yerine getirmezse inşallah onu bi sürü madenci dayıyla beraber uzay mekiğine koyarlar da meteorun içinde liv tyler ın göz yaşları eşliğinde allah a da yaklaşmışken yerini bulur.

liv tyler güzel kız bişey olmasın ona, aragorn sittirsin ama şerefsiz o.
    (pedagojik formasyon, 11.12.2008 05:38 ~ 05:39)
  16. böyle süper bir yeteneğe sahip olup da bu denli aptal olmak her karakterin harcı değildir. rejenerasyonda sınır tanımayan ancak beyin konusunda sorunlar yaşayan hero'dur. allah'ın hikmeti işte, bir yerden verirken diğer taraftan alıyor.
    (malign, 11.12.2008 12:06)
  17. heroes'un en gereksiz karakteri olma yolunda hızla ilerlemekte olan insan evladı. şimdi "neden?" dediğinizi işittim, hemen açıklamamı yapayım. şundan dolayı her bölümde hem kendine hem de başkalarına bir şekilde zararı dokunuyor. arada nadiren iyi bir iki şey yapıyor bide sevimli bişey, gelecek vaad ediyor diye tekrardan gönüllerde taht kuruyor. küçük hanım demek istiyorum bende ki bu izleme şevki olmasa sende ki sevimlilik neye yarar.

ayrıca yapımcılarada ayrı bir paragraf açmak istiyorum.* şimdi efenim heroes bildiğiniz üzere ikinci sezonu ile biraz hayal kırıklığı yaşattı çok bi hareket yoktu. tabii anlayabiliyorum ikinci sezon senaristlerin grevine takıldı ama yine de daha iyi bir öykü anlatılabilirdi. neyse ikinci sezondan pek etkilenemyen, heroes severler(ki bunlar sadece dizi olsun seyredeyim tadında ki seyirci kitlesi.) daha ikinci sezon devam ederken diziyi bırakmaya başladılar. reyting kaybı hemen yapımcıların dikkatini çekti ama yapacak bişey yoktu ikinci sezon için, yitirilmişti artık ama üçüncü sezon kurtarılabilirdi ve onlarda kurtarmaya çalışıyorlar. nasıl yapıyorlar bunu? şu şekilde; hikaye güzelleştirilmiş izlettiriyor kendini ama ekstradan bayan karakterlerin üzerine daha bir düşülmüş ve tabii bunlardan en önemlisi olarak meşhur "cheerleader"mız claire bennet'ın üstüne. artık bir lise talebesi olmadığını rahatlıkla fark edebiliyoruz genç kız olmuş serpilmiş*ve bu elbette izleyen genç arkadaşlarımız üzerinde etki bırakmıyor değil.

hemen toparlıyorum. claire benneteğer rolünde iyileştirilmeler yapılmassa heroes'da çok da heyecan meydana getirmeyen biri olup çıkacak. evet hayden*hanımefendinin ekranda gözükmesi ekranı şenlendiriyor ama biraz daha iyi bir oyunculukla ve daha iyi bir hikayeyle bu şenlik festivale dönüştürülebilir.
    (vgarter, 13.01.2009 21:19 ~ 21:19)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil